Έμεινε πίσω η Βέροια μετά την ήττα με πέναλτι στο 90' λεπτό στο Αιγάλεω

Έμεινε πίσω η Βέροια μετά την ήττα με πέναλτι στο 90' λεπτό στο Αιγάλεω

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, χάνοντας κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου! αφού έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την 2η προνομιούχο θέση.

Η Βέροια  στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League, γνώρισε την ήττα στην Αθήνα με 1-0 από το Αιγάλεω, με τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τσιλιγγίρης με πέναλτι (το αμφισβήτησαν έντονα οι Βεροιώτες)

Όμως δεν είνια η πρώτη φορά φέτος που η βασίλισσα του βορά αδικείται από την διαιτησία. Δεν μπορεί να σφυρίζουν την Βέροια και να την σφάζουν διαιτητές από την Ανατολική και Δυτική Αττική, παίζοντας με ομάδες του Λεκανοπεδίου, διαιτητές από την Λέσβο 'η την Χ'ίο που δεν τους ξέρει κανείς και κάνουν το "αγροτικό τους"  Φτάνει πια η Βέροια δεν θέλει την βοήθεια  κανενός, απλά δεν θέλει όμως να την αδικούν

Αλλά την μεγάλη ευθύνη για την πορεία της ομάδας.  στις τελευταίες κυρίως αγωνιστικές φέρουν ευθύνη κατά πρώτο λόγο οι παίκτες και στην συνέχεια η τεχνική ηγεσία. Ο τύπος και οι φίλαθλοι πολλές φορές κτύπησαν το  καμπανάκι.  Η ομάδα με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα και από την ποιό αδύνατη ομάδα   Είνια κρίμα και άδικο οι Χρήστος και Γιώργος Μπίκας και τα άλλα μέλη του ΔΣ. να βρίσκονται κοντά στους παίκτες να τους στηρίζουν ηθικά και φυσικά χωρίς καμία οικονομική εκκρεμότητα και να πίνουν κάθε Κυριακή το πικρό ποτήρι. Εμείς πιστεύουμε οτι πράγματι δεν χάθηκε τίποτα ακόμη (παίζουν στην Βέροια και Τρίκαλα και Ιωνικός) αλλά θα μπορέσει η Βέροια να τους κερδίσει. Όμως από κοντά μία ανάσα την ακολουθούν ακόμη 5 ομάδες που θέλουν να εκμεταλλευτούν πιθανή άνοδο περισσότερων ομάδων στην SL 2  

Η Βέροια έδειξε δύο πρόσωπα.

Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο ματς. Στο α'  ημίχρονο ήταν κακή και αρκέστηκε μόνο σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας, χωρίς να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση στα αντίπαλα καρέ.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και έγινε πιο απειλητική για την αντίπαλη εστία.

Στο 52 έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πασάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σικαλιά, μετά από μπαλιά του Πέντα, αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ!

Δέκα λεπτά αργότερα νέα διπλή ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ, όταν αρχικά το σουτ του Πόζογλου αποκρούστηκε από τους αμυντικούς του Αιγάλεω και στη συνέχεια νέο σουτ-πλασέ του Παυλίδη βρήκε και πάλι σε σώματα αντιπάλων, με τη μπάλα να απομακρύνεται!

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 72' ο Βεργώνης βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης μέσα στην περιοχή, αλλά και πάλι ο Σικαλιάς είπε "όχι"!

Δύο λεπτά μετά ο Παυλίδης με ατομική προσπάθεια μπήκε ωραία στην περιοχή του Αιγάλεω αλλά πρόλαβε αντίπαλος αμυντικός και έβαλε την κόντρα, με το σουτ να χάνει την δύναμή του και να καταλήγει στα χέρια του Σικαλιά!

Στα τελευταία λεπτά η "Βασίλισσα" βγήκε μαζικά στην επίθεση για το νικητήριο γκολ και το πλήρωσε, μιας και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι πέναλτι στο 92' σε μαρκάρισμα του Τσιλιγγίρη από τον Πολύζο, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι Βεροιώτες ζητώντας επιθετικό φάουλ.

Ο διαιτητής από την Ανατολική Αττική δεν άλλαξε γνώμη, με τον Τσιλιγγίρη να εκτελεί την εσχάτη των ποινών και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του!

Με λάθη ήταν η διαιτησία των Βλάχου, Καραθανάση και Γουρνιά.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Γράφας): Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος (36' λ.τ. Ιωαννίδης), Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Γουερέ (70' Μακρυγιάννης), Μαχαίρας, Σταματάκης, Καλλέργης (90' Τσαφταρίδης), Τσιλιγκίρης.

ΒΕΡΟΙΑ (Κ. Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μανιώτης, Πολύζος, Βεργώνης, Παυλίδης (83' Κανούλας), Πόζογλου, Πέντα (79' Καραγιάννης), Πασάς.

Τα αποτελέσματα

Αιγάλεω – Βέροια       1-0
Διαγόρας – Ιάλυσος     3-1
Θεσπρωτός – Καβάλα 1-0
Ολυμπιακός Βόλου – Καλαμάτα 2-1
Ιεράπετρα – Τριγλία     3-0
Ιωνικός – Νίκη Βόλου   2-0
Τρίκαλα – Ασπρόπυργος 1-0

Βαθμολογία

1 Τρίκαλα           39
2 Ιωνικός            34
3 Βέροια             30
4 Ολυμπιακός Β. 30
5 Ιεράπετρα        30
6 Διαγόρας         29
7 Καβάλα           29
8 Νίκη Βόλου     29
9 Θεσπρωτός     21
10 Αιγάλεω         21
11 Ασπρόπυργος 20
12 Ιάλυσος Ρόδου 17
13 Καλαμάτα       15
14 Τρίγλια           14

Επόμενη αγωνιστική 

ΝΠΣ Βέροια- ΑΟ Τρίκαλα

Ιωνικός- Αιγάλεω

Νίκη Βόλου- Διαγόρας

Ασπρόπυργος- Θεσπρωτός

Ιαλυσός- Ολυμπιακός Βόλου

ΑΟ Καβάλας- ΟΦ Ιεράπετρας 

Καλαμάτα- ΑΟ Τρίγλιας 

 


 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...