Εθνικό χρέος η τιμωρία των ενόχων. Γράφει ο Ξενοκράτης Σακλάς

Εθνικό χρέος η τιμωρία των ενόχων. Γράφει ο Ξενοκράτης Σακλάς

Στις  27 Απριλίου 1941, την ώρα πού οι  Γερμανοί εισέρχονταν στην Αθήνα, ο εκφωνητής του ραδιοφωνικού σταθμού Αθηνών Κώστας Σταυρόπουλος, χάραξε με τη φωνή του, στις ψυχές όλων των Ελλήνων το πνεύμα της εθνικής μας συνείδησης, λέγοντας "Εδώ  ελεύθεραι  ακόμα Αθήναι.  Οι  Γερμανοί εισβολείς βρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών.  Έλληνες ψηλά τις καρδιές. Προσοχή.  Ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών ύστερα από  λίγο δεν θα είναι  Ελληνικός θα είναι Γερμανικός και θα μεταδίδει ψέματα. Έλληνες μην τον ακούτε. Ο πόλεμος μας συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής  νίκης.  Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων."  

Τότε, στην πρόσφατη ιστορία μας,  δεν φοβηθήκαμε  9.000.000 λόγχες  και μέσα σε μια νύκτα στις τρείς ώρα στο άγριο σκοτάδι,  χωρίς συμβούλια, ΚΥΣΕΑ και διαβουλεύσεις,  απαντήσαμε ΟΧΙ.  Στο ξημέρωμα της νέας μέρας  χύναμε αίμα για την λευτεριά μας και αλλάξαμε το ποτάμι των Γερμανικών μεραρχιών  των  από  ξηράς  Πάντσερς και αέρος Στούκας που έπνιγε την Ευρώπη στο αίμα, σώζοντας  κυριολεκτικά  την ανθρωπότητα με την καθυστέρηση της  Γερμανικής μηχανής. 

Σήμερα,  70 χρόνια μετά, μπρος  στη νέα επιδρομή των οικονομικών πακέτων της  Γερμανίας,  με τα σύγχρονα οπλικά της  χρηματοοικονομικά συστήματα που τα ονομάζουν ευρώ σε δόσεις, κυριαρχούν στο 4ο Ράιχ  που ονειρεύονται, υποδουλώνοντας  τους  λαούς  με το καθεστώς της οικονομικής υποταγής,  στοχοποιώντας  το μοναδικό Έθνος που δεν τους έκανε το χατίρι το 1941, τους ένδοξους στην ιστορία τους  Έλληνες. Τότε η Ελλάδα πολέμησε,  δοξάσθηκε και τιμήθηκε, σήμερα η Ελλάδα προδόθηκε,  παραδόθηκε αμαχητί  στους εχθρούς της. 

 

Στο νέο πόλεμο που μας κήρυξε η Γερμανία, ο Σαμαράς  φοβήθηκε και πίστεψε  στις απειλές της Μέρκελ και έγινε ουρά της υποταγής του Παπανδρέου στη μνημονιακή  επίθεση-παιχνίδι των Γερμανών για να καθυποτάξουν την Ευρώπη.  Μπλοφάρισε, κοροϊδεύοντας η  Μέρκελ  πως θα μας πετάξει  έξω από το Ευρώ. Χύθηκε λίμνη μελάνης στις  κίτρινες  φυλλάδες  και ούρλιαζαν μέρα-νύχτα οι υπάλληλοι της προπαγάνδας,  για τον εθνικό μας  όλεθρο από την έξοδο του ευρώ και την επιστροφή μας στη δραχμή. Ο  Σαμαράς δήλωσε την αμαρτία του στη Μέρκελ  πως έκανε λάθος,  λέγοντας ψέματα  στον λαό,  δακρύζοντας στο Ζάππειο,  παραμονές των εκλογών. Σήμερα η  Μέρκελ  δημόσια δηλώνει πως "η Ελλάδα δεν επρόκειτο ποτέ να αφεθεί να αποχωρήσει από το Ευρώ γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αναγκαστικά θα διαλύονταν ολόκληρη η ΟΝΕ." Δηλαδή η  Μέρκελ  παραδέχεται πως κορόιδεψε τον Σαμαρά, προκαλώντας του σύγχυση και  πανικό .  Άρα, ο Σαμαράς  σε πρώτη εκδοχή υπήρξε ανίκανος  διαπραγματευτής της εθνικής μας υπόθεσης,  που αυτή του η υστέρηση καταλογίζεται  και ως  παθητική του ενοχή.  Απομένει η δεύτερη εκδοχή,  ο Σαμαράς να γνώριζε το παιχνίδι της Μέρκελ και έπαιξε στις πλάτες του Ελληνικού λαού, αυτό όμως λέγεται εθνική προδοσία. Τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει. Όμως κάποτε θα αναγκαστεί,  έστω με γραπτό του απολογητικό υπόμνημα δια των συνηγόρων του, ενώπιον μιας άλλης  αίθουσας  απ' αυτήν που κάλπικα κυριαρχεί της Βουλής,  σε μια αίθουσα που όλοι εκεί είναι ίσοι και κάθονται όχι σε δερμάτινες  από ψηλά  πολυθρόνες αλλά σ' ένα  επιδαπέδιο  σκαμνί που λέγεται εδώλιο κατηγορουμένου και ονομάζεται  Ειδικό Δικαστήριο και τότε θα μας πει, πως θα του απομένει ως ελπίδα η εμπιστοσύνη  του στο Θεό κατά τη ρότα του φωστήρα Νέο-Δημοκράτη Τουμπόλογλου.

 

Βυθοσκοπώντας στις ψυχές των όσων ακόμα ψελλίζουν  δειλά το όνομα της Νέας Δημοκρατίας ,  αχνοφαίνεται  ο φόβος τους  μήπως και κλείσουν εντελώς οι κρουνοί  που πληρώνει το ενοχοποιημένο  υπόδουλο κράτος  του Σαμαρά. Τηρούν συντηρητική θέση, πανικόβλητοι από  τον κίνδυνο  που  θυμίζει το αλήστου μνήμης  "Καραμανλής η τανκς". Από δε τους Πασόκους  απέμειναν μόνο,  όσοι  χρωστούν ακόμα  στο πράσινο  καθεστώς, αυτοί  θα εξαϋλωθούν μόνοι τους  από φυσική μετάλλαξη.  Δηλαδή , αυτοί που ούρλιαζαν στα πράσινα και στα μπλε  συνδικάτα  τις  ΠΑΣΚ  και της ΔΑΚΕ σήμερα γίνονται ¨λούληδες  και πάπιες"  μήπως και χάσουν τα απομεινάρια της ντροπής που τους απέμειναν. Αυτό ονομάζεται εξαθλίωση ψυχών, εκεί  πατούν οι  μέντορες του Σαμαρά  για να μας πάρουν και το τελευταίο κομμάτι  της Ελληνικής γης.

Το πολιτικό  φαινόμενο της Χρυσής Αυγής εξηγεί  την εκτόνωση της οργής των πολιτών κατά του διεφθαρμένου  πολιτικού προσωπικού.  Όμως  λύση δεν προτείνεται, φαίνεται η γύμνια της πολιτικής,  μόνο πράξεις εκτελούνται που αξιολογούνται κατά τον Ποινικό  Κώδικα. Το χαστούκι στην Κανέλλη ανέβασε τα ποσοστά της, γιατί ο λαός μέσα απ' αυτό  εκτονώθηκε,  βλέποντας να χαστουκίζεται  το πολιτικό παραμύθι.  Η Χρυσή Αυγή είναι η εκδήλωση  έκφρασης  μίσους των Ελλήνων  στον οχετό  που ξεχειλίζει  του πολιτικοοικονομικού συστήματος,  που διοικεί η δυαρχία της εθνικής μας υποταγής Σαμαρά-Βενιζέλου. Όμως  η Δημοκρατία  δεν εκδικείται,  τιμωρεί τους ενόχους για παραδειγματισμό.

 

Στα επίκαιρα  της εθνικής μας κατάντιας, ακούμε την αξεπέραστη στη νομική σκέψη και στις ηθικές αντοχές,  απολογία του  Κάντα.  Η ομολογία ενοχής του κατηγορουμένου, είναι ένα,  από τα έξη αποδεικτικά μέσα της ποινικής δίκης, που όμως δεν δεσμεύει υποχρεωτικά τον δικαστή.  Όμως, η αξιολόγηση της ομολογίας ,  που υπερβαίνει με κυνική χυδαιότητα τα όρια της κατηγορίας που βαραίνει  τον κατηγορούμενο, αποτελεί νέο εύρημα- πείραμα  της ποινικής  επιστήμης,  που πρέπει να συγγράψουν οι νέοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι . "Πήρα τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι όλα",  ομολόγησε ο Κάντας.  O νέος αυτός σταρ της εθνικής μας  συμφοράς  Κάντας,  υπήρξε διορισμένος  υπάλληλος  του συστήματος  που κατέκλεψε από τα οπλικά συστήματα, που  απλά αποτελεί  μέρος  του προσωπικού δεύτερης και τρίτης σειράς των αρχιλοπωδητών  και  αρχικλεφταράδων,   προϊσταμένων του.  Σ' ένα γραφείο κάθονταν με τις ευλογίες  των προϊσταμένων που υπηρετούσε. Εξ αυτής και μόνης της  απλής λογικής επαγωγής συμπεραίνει και ο πλέον αφελής τι γλέντια έκαναν  όσοι  διαχειρίζονταν με τις "αθώες" υπογραφές τους  τα χαρτοφυλάκια των κρατικών μας ταμείων. Μόλις άρχισε το γλέντι των αφάνταστων αποκαλύψεων.  Ω ρέ! γλέντια που θα γίνουν με τα ονόματα που μας κατέκλεψαν,  σε μια νέα αληθινή Ελληνική Πατριωτική Κυβέρνηση,  καραγκιόζηδες,  πολιτικοί απατεώνες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. 

Ο Σαμαράς μέσα  σ' όλα του τα ψέματα που κορόιδεψε το λαό  είπε  κι' αυτό.  Πως θα ελεγχτούν όσοι  διαχειρίστηκαν κρατικά χαρτοφυλάκια  από το 74 μέχρι και που θα γίνονταν ο ίδιος  Πρωθυπουργός.  Τα πράγματα έχουν  και σ' αυτό που  κορόιδεψε μια μικρή μεταβολή,  πως στη νέα Πατριωτική  Κυβέρνηση μέσα  σ' αυτούς θα είναι και ο Σαμαράς και η  τροϊκανή  παρέα του. 

Μπρος στις νέες αποκαλύψεις  που έρχονται,  ο νέος επίδοξος  της μίζας,  μαχητής  της Νέας Δημοκρατίας  Τουμπούλογλου, θα φαίνεται ως ατιμώρητο πταίσμα που απλά θα αντιγράφει το εθνικό σύστημα υγείας.  Θα μας απομείνει άγευστος  ο αριστερός  συνδικαλισμός του ΣΥΡΙΖΑ, που τα στελέχη του αμείβονται  με 1.000.000 ευρώ εφ' άπαξ  από τους τραπεζίτες εργοδότες τους. Όλα  αυτά θα περνούν ως ταινία  από  τα μάτια μας και θα μας αφήνουν παγερά αδιάφορους, θεωρώντας τα ως βρωμιές από τα σκουπίδια που άφησαν στο πέρασμα τους από το 74 μέχρι σήμερα οι προδότες  που μας κυβέρνησαν.

Στο τέλος  του δρόμου,  μπρός στο γκρεμό  που μας έφεραν,  είναι ανάγκη να φωνάξουμε όλοι  πως τα 25 ευρώ για την εισαγωγή στο δημόσιο νοσοκομείο και το  1 ευρώ για κάθε συνταγή,  θα σκοτώσουν χιλιάδες  Έλληνες που θα αποφύγουν να πάνε στο νοσοκομείο και στο φαρμακείο γιατί δεν τα έχουν.  

Εμπρός να τους γκρεμίσουμε τους κάλπικους Σαμαρά και Βενιζέλο για να στεριώσουμε την Ελλάδα μας, εκεί που την έταξε η ιστορία της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλοι οι κομάντος βγήκαν στο ανατολικό Αιγαίο και την Θράκη

Όλοι οι κομάντος βγήκαν στο ανατολικό Αιγαίο και την...

Για πρώτη φορά διεξήχθη στη Θράκη και το...

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή η πρώην αντιπεριφερειάρχης Γιάννα Τζάκη

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή η πρώην...

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 54 ετών, μετά...

Tι πρέπει να προσέχουμε στην οδήγηση, τώρα που χαλάει ο καιρός

Tι πρέπει να προσέχουμε στην οδήγηση, τώρα που χαλάει ο...

Οι απότομες αλλαγές του καιρού το χειμώνα και τα...

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε Ημαθία και Δυτική Μακεδονία

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε Ημαθία και...

Αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται σε τμήμα του...

«Τέλος εποχής» για το χαρτί στο Δημόσιο - Μόνο ηλεκτρονικά οι συναλλαγές

«Τέλος εποχής» για το χαρτί στο Δημόσιο - Μόνο...

Μέσα στο Δεκέμβριο θα ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου...

«Καμπάνα» 20.000€ σε εργοδότη για παρενόχληση και προσβλητική συμπεριφορά

«Καμπάνα» 20.000€ σε εργοδότη για παρενόχληση και...

Πλήρως ικανοποιημένος δηλώνει ο Σύλλογος Ιδιωτικών...

ΚΕΑ: Αναλυτικές ημερομηνίες για όσους πρέπει να κάνουν νέα αίτηση

ΚΕΑ: Αναλυτικές ημερομηνίες για όσους πρέπει να κάνουν...

Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες τεχνικές προσαρμογές...

Λουκέτο σε καθημερινή αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης

Λουκέτο σε καθημερινή αθλητική εφημερίδα της...

Τίτλοι τέλους έπεσαν για την καθημερινή αθλητική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

 Ένα μήνυμα προς όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως στην κυβέρνηση έδωσε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, όπως χαρακτήρισε το μέγα πλήθος ο Μίκης Θεοδωράκης, στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία. Κόσμος...

Για πρώτη φορά διεξήχθη στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο εθνική διακλαδική άσκηση με την επωνυμία ΩΡΙΩΝ-18, με τη συμμετοχή τμημάτων όλων των ειδικών μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.Συγκεκριμένα συμμετείχαν...

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 54 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο, η περιφερειακή σύμβουλος, πρώην αντιπεριφερειάρχης Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννα Τζάκη.Η...

Οι απότομες αλλαγές του καιρού το χειμώνα και τα έντονα καιρικά φαινόμενα μπορούν να γίνουν επικίνδυνα κατά την οδήγηση.Ας εξετάσουμε όμως τι συμβαίνει σε σχέση με το όχημα μας, για παράδειγμα, στη βροχή....