Εθνικό χρέος η τιμωρία των ενόχων. Γράφει ο Ξενοκράτης Σακλάς

Εθνικό χρέος η τιμωρία των ενόχων. Γράφει ο Ξενοκράτης Σακλάς

Στις  27 Απριλίου 1941, την ώρα πού οι  Γερμανοί εισέρχονταν στην Αθήνα, ο εκφωνητής του ραδιοφωνικού σταθμού Αθηνών Κώστας Σταυρόπουλος, χάραξε με τη φωνή του, στις ψυχές όλων των Ελλήνων το πνεύμα της εθνικής μας συνείδησης, λέγοντας "Εδώ  ελεύθεραι  ακόμα Αθήναι.  Οι  Γερμανοί εισβολείς βρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών.  Έλληνες ψηλά τις καρδιές. Προσοχή.  Ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών ύστερα από  λίγο δεν θα είναι  Ελληνικός θα είναι Γερμανικός και θα μεταδίδει ψέματα. Έλληνες μην τον ακούτε. Ο πόλεμος μας συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής  νίκης.  Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων."  

Τότε, στην πρόσφατη ιστορία μας,  δεν φοβηθήκαμε  9.000.000 λόγχες  και μέσα σε μια νύκτα στις τρείς ώρα στο άγριο σκοτάδι,  χωρίς συμβούλια, ΚΥΣΕΑ και διαβουλεύσεις,  απαντήσαμε ΟΧΙ.  Στο ξημέρωμα της νέας μέρας  χύναμε αίμα για την λευτεριά μας και αλλάξαμε το ποτάμι των Γερμανικών μεραρχιών  των  από  ξηράς  Πάντσερς και αέρος Στούκας που έπνιγε την Ευρώπη στο αίμα, σώζοντας  κυριολεκτικά  την ανθρωπότητα με την καθυστέρηση της  Γερμανικής μηχανής. 

Σήμερα,  70 χρόνια μετά, μπρος  στη νέα επιδρομή των οικονομικών πακέτων της  Γερμανίας,  με τα σύγχρονα οπλικά της  χρηματοοικονομικά συστήματα που τα ονομάζουν ευρώ σε δόσεις, κυριαρχούν στο 4ο Ράιχ  που ονειρεύονται, υποδουλώνοντας  τους  λαούς  με το καθεστώς της οικονομικής υποταγής,  στοχοποιώντας  το μοναδικό Έθνος που δεν τους έκανε το χατίρι το 1941, τους ένδοξους στην ιστορία τους  Έλληνες. Τότε η Ελλάδα πολέμησε,  δοξάσθηκε και τιμήθηκε, σήμερα η Ελλάδα προδόθηκε,  παραδόθηκε αμαχητί  στους εχθρούς της. 

 

Στο νέο πόλεμο που μας κήρυξε η Γερμανία, ο Σαμαράς  φοβήθηκε και πίστεψε  στις απειλές της Μέρκελ και έγινε ουρά της υποταγής του Παπανδρέου στη μνημονιακή  επίθεση-παιχνίδι των Γερμανών για να καθυποτάξουν την Ευρώπη.  Μπλοφάρισε, κοροϊδεύοντας η  Μέρκελ  πως θα μας πετάξει  έξω από το Ευρώ. Χύθηκε λίμνη μελάνης στις  κίτρινες  φυλλάδες  και ούρλιαζαν μέρα-νύχτα οι υπάλληλοι της προπαγάνδας,  για τον εθνικό μας  όλεθρο από την έξοδο του ευρώ και την επιστροφή μας στη δραχμή. Ο  Σαμαράς δήλωσε την αμαρτία του στη Μέρκελ  πως έκανε λάθος,  λέγοντας ψέματα  στον λαό,  δακρύζοντας στο Ζάππειο,  παραμονές των εκλογών. Σήμερα η  Μέρκελ  δημόσια δηλώνει πως "η Ελλάδα δεν επρόκειτο ποτέ να αφεθεί να αποχωρήσει από το Ευρώ γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αναγκαστικά θα διαλύονταν ολόκληρη η ΟΝΕ." Δηλαδή η  Μέρκελ  παραδέχεται πως κορόιδεψε τον Σαμαρά, προκαλώντας του σύγχυση και  πανικό .  Άρα, ο Σαμαράς  σε πρώτη εκδοχή υπήρξε ανίκανος  διαπραγματευτής της εθνικής μας υπόθεσης,  που αυτή του η υστέρηση καταλογίζεται  και ως  παθητική του ενοχή.  Απομένει η δεύτερη εκδοχή,  ο Σαμαράς να γνώριζε το παιχνίδι της Μέρκελ και έπαιξε στις πλάτες του Ελληνικού λαού, αυτό όμως λέγεται εθνική προδοσία. Τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει. Όμως κάποτε θα αναγκαστεί,  έστω με γραπτό του απολογητικό υπόμνημα δια των συνηγόρων του, ενώπιον μιας άλλης  αίθουσας  απ' αυτήν που κάλπικα κυριαρχεί της Βουλής,  σε μια αίθουσα που όλοι εκεί είναι ίσοι και κάθονται όχι σε δερμάτινες  από ψηλά  πολυθρόνες αλλά σ' ένα  επιδαπέδιο  σκαμνί που λέγεται εδώλιο κατηγορουμένου και ονομάζεται  Ειδικό Δικαστήριο και τότε θα μας πει, πως θα του απομένει ως ελπίδα η εμπιστοσύνη  του στο Θεό κατά τη ρότα του φωστήρα Νέο-Δημοκράτη Τουμπόλογλου.

 

Βυθοσκοπώντας στις ψυχές των όσων ακόμα ψελλίζουν  δειλά το όνομα της Νέας Δημοκρατίας ,  αχνοφαίνεται  ο φόβος τους  μήπως και κλείσουν εντελώς οι κρουνοί  που πληρώνει το ενοχοποιημένο  υπόδουλο κράτος  του Σαμαρά. Τηρούν συντηρητική θέση, πανικόβλητοι από  τον κίνδυνο  που  θυμίζει το αλήστου μνήμης  "Καραμανλής η τανκς". Από δε τους Πασόκους  απέμειναν μόνο,  όσοι  χρωστούν ακόμα  στο πράσινο  καθεστώς, αυτοί  θα εξαϋλωθούν μόνοι τους  από φυσική μετάλλαξη.  Δηλαδή , αυτοί που ούρλιαζαν στα πράσινα και στα μπλε  συνδικάτα  τις  ΠΑΣΚ  και της ΔΑΚΕ σήμερα γίνονται ¨λούληδες  και πάπιες"  μήπως και χάσουν τα απομεινάρια της ντροπής που τους απέμειναν. Αυτό ονομάζεται εξαθλίωση ψυχών, εκεί  πατούν οι  μέντορες του Σαμαρά  για να μας πάρουν και το τελευταίο κομμάτι  της Ελληνικής γης.

Το πολιτικό  φαινόμενο της Χρυσής Αυγής εξηγεί  την εκτόνωση της οργής των πολιτών κατά του διεφθαρμένου  πολιτικού προσωπικού.  Όμως  λύση δεν προτείνεται, φαίνεται η γύμνια της πολιτικής,  μόνο πράξεις εκτελούνται που αξιολογούνται κατά τον Ποινικό  Κώδικα. Το χαστούκι στην Κανέλλη ανέβασε τα ποσοστά της, γιατί ο λαός μέσα απ' αυτό  εκτονώθηκε,  βλέποντας να χαστουκίζεται  το πολιτικό παραμύθι.  Η Χρυσή Αυγή είναι η εκδήλωση  έκφρασης  μίσους των Ελλήνων  στον οχετό  που ξεχειλίζει  του πολιτικοοικονομικού συστήματος,  που διοικεί η δυαρχία της εθνικής μας υποταγής Σαμαρά-Βενιζέλου. Όμως  η Δημοκρατία  δεν εκδικείται,  τιμωρεί τους ενόχους για παραδειγματισμό.

 

Στα επίκαιρα  της εθνικής μας κατάντιας, ακούμε την αξεπέραστη στη νομική σκέψη και στις ηθικές αντοχές,  απολογία του  Κάντα.  Η ομολογία ενοχής του κατηγορουμένου, είναι ένα,  από τα έξη αποδεικτικά μέσα της ποινικής δίκης, που όμως δεν δεσμεύει υποχρεωτικά τον δικαστή.  Όμως, η αξιολόγηση της ομολογίας ,  που υπερβαίνει με κυνική χυδαιότητα τα όρια της κατηγορίας που βαραίνει  τον κατηγορούμενο, αποτελεί νέο εύρημα- πείραμα  της ποινικής  επιστήμης,  που πρέπει να συγγράψουν οι νέοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι . "Πήρα τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι όλα",  ομολόγησε ο Κάντας.  O νέος αυτός σταρ της εθνικής μας  συμφοράς  Κάντας,  υπήρξε διορισμένος  υπάλληλος  του συστήματος  που κατέκλεψε από τα οπλικά συστήματα, που  απλά αποτελεί  μέρος  του προσωπικού δεύτερης και τρίτης σειράς των αρχιλοπωδητών  και  αρχικλεφταράδων,   προϊσταμένων του.  Σ' ένα γραφείο κάθονταν με τις ευλογίες  των προϊσταμένων που υπηρετούσε. Εξ αυτής και μόνης της  απλής λογικής επαγωγής συμπεραίνει και ο πλέον αφελής τι γλέντια έκαναν  όσοι  διαχειρίζονταν με τις "αθώες" υπογραφές τους  τα χαρτοφυλάκια των κρατικών μας ταμείων. Μόλις άρχισε το γλέντι των αφάνταστων αποκαλύψεων.  Ω ρέ! γλέντια που θα γίνουν με τα ονόματα που μας κατέκλεψαν,  σε μια νέα αληθινή Ελληνική Πατριωτική Κυβέρνηση,  καραγκιόζηδες,  πολιτικοί απατεώνες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. 

Ο Σαμαράς μέσα  σ' όλα του τα ψέματα που κορόιδεψε το λαό  είπε  κι' αυτό.  Πως θα ελεγχτούν όσοι  διαχειρίστηκαν κρατικά χαρτοφυλάκια  από το 74 μέχρι και που θα γίνονταν ο ίδιος  Πρωθυπουργός.  Τα πράγματα έχουν  και σ' αυτό που  κορόιδεψε μια μικρή μεταβολή,  πως στη νέα Πατριωτική  Κυβέρνηση μέσα  σ' αυτούς θα είναι και ο Σαμαράς και η  τροϊκανή  παρέα του. 

Μπρος στις νέες αποκαλύψεις  που έρχονται,  ο νέος επίδοξος  της μίζας,  μαχητής  της Νέας Δημοκρατίας  Τουμπούλογλου, θα φαίνεται ως ατιμώρητο πταίσμα που απλά θα αντιγράφει το εθνικό σύστημα υγείας.  Θα μας απομείνει άγευστος  ο αριστερός  συνδικαλισμός του ΣΥΡΙΖΑ, που τα στελέχη του αμείβονται  με 1.000.000 ευρώ εφ' άπαξ  από τους τραπεζίτες εργοδότες τους. Όλα  αυτά θα περνούν ως ταινία  από  τα μάτια μας και θα μας αφήνουν παγερά αδιάφορους, θεωρώντας τα ως βρωμιές από τα σκουπίδια που άφησαν στο πέρασμα τους από το 74 μέχρι σήμερα οι προδότες  που μας κυβέρνησαν.

Στο τέλος  του δρόμου,  μπρός στο γκρεμό  που μας έφεραν,  είναι ανάγκη να φωνάξουμε όλοι  πως τα 25 ευρώ για την εισαγωγή στο δημόσιο νοσοκομείο και το  1 ευρώ για κάθε συνταγή,  θα σκοτώσουν χιλιάδες  Έλληνες που θα αποφύγουν να πάνε στο νοσοκομείο και στο φαρμακείο γιατί δεν τα έχουν.  

Εμπρός να τους γκρεμίσουμε τους κάλπικους Σαμαρά και Βενιζέλο για να στεριώσουμε την Ελλάδα μας, εκεί που την έταξε η ιστορία της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανελλαδικές: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2019

Πανελλαδικές: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2019

Μαθηματικές, Φυσικές και Πολυτεχνικές Σχολές φαίνεται...

Πέθανε ο σπουδαίος Στέλιος Βαμβακάρης

Πέθανε ο σπουδαίος Στέλιος Βαμβακάρης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Δευτέρα, σε ηλικία 72 ετών, ο...

Σας σταματούν με το αυτοκίνητο για αστυνομικό έλεγχο; Αυτά είναι τα δικαιώματά σας

Σας σταματούν με το αυτοκίνητο για αστυνομικό έλεγχο;...

Ο αστυνομικός έλεγχος με αυτοκίνητο είναι κάτι που...

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα έως €12.000 σε 10.000 ανέργους

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα έως €12.000 σε 10.000 ανέργους

Νέο πρόγραμμα προώθησης της αυτοαπασχόλησης για 10.000...

Το Άγιο Πνεύμα: Κάθοδος του Αγίου Πνεύματος

Το Άγιο Πνεύμα: Κάθοδος του Αγίου Πνεύματος

Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της πίστεως μας, είναι...

Θερινές εκπτώσεις : Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Θερινές εκπτώσεις : Πότε ξεκινούν και πόσο θα...

Μια ανάσα από την επίσημη πρεμιέρα τους για φέτος...

Αλέξης Τσίπρας: Όποιος παραβιάζει το διεθνές δίκαιο στην περιοχή να γνωρίζει ότι θα έχει συνέπειες

Αλέξης Τσίπρας: Όποιος παραβιάζει το διεθνές δίκαιο...

Με δήλωσή του αμέσως μετά το έκτακτο ΚΥΣΕΑ, ο Αλέξης...

Στη Νέα Πέλλα ο νέος αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος (φωτο)

Στη Νέα Πέλλα ο νέος αρχιεπίσκοπος Αμερικής...

Τη Νέα Πέλλα επισκέφτηκε σήμερα ο νέος Αρχιεπίσκοπος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

 Ένα μήνυμα προς όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως στην κυβέρνηση έδωσε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, όπως χαρακτήρισε το μέγα πλήθος ο Μίκης Θεοδωράκης, στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία. Κόσμος...

Μαθηματικές, Φυσικές και Πολυτεχνικές Σχολές φαίνεται ότι θα έχουν πτωτική πορεία στις Βάσεις 2019, ενώ αντίθετα Νομικές και Οικονομικές φαίνεται ότι θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με πέρυσιΤην πορεία του...

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Δευτέρα, σε ηλικία 72 ετών, ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, Στέλιος Βαμβακάρης, γιος του πατριάρχη του ρεμπέτικου, Μάρκου Βαμβακάρη.Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την...

Ο αστυνομικός έλεγχος με αυτοκίνητο είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Όλοι όσοι οδηγούμε έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι σε αντίστοιχες περιπτώσεις.Πού σταματούν,...