Μεγάλη προσπάθεια της Βέροιας αλλά το 1-1 έμεινε στην Καλαμάτα

Μεγάλη προσπάθεια της Βέροιας αλλά το 1-1 έμεινε στην Καλαμάτα

Μία διαφορετική ομάδα παρουσιάστηκε στο γήπεδο της παραλίας απέναντι στην ομάδα της Καλαμάτας αλλά η Βέροια δεν πήρε αυτό που δικαιούταν την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αυτό το αποτέλεσμα αφήνει αρκετά πίσω την βασίλισσα του βορά αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική , βλέποντας τις ήττες του Ιωνικού στην Τρίγλια και την εντός έδρας ήττα στις καθυστερήσεις της Καβάλας από την νίκη Βόλου, ενώ σφήνα μπήκε ο Διαγόρας με το 0-1 στον Βόλο επί του Ολυμπιακού. 

Η Βέροια παρά τις σοβαρές ελλείψεις από τραυματισμούς και τιμωρίες ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί. Αφού έχασε και κλασσικές ευκαιρίες και έδειξε αγωνιστικό πάθος δύναμη απέναντι σε μία ομάδα που ξόδευσε πολλά στις τελευταίες μεταγραφές και φυσικά "έπαιζε" το τελευταίο χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Κανείς δεν τα παρατάει γιατί μετά τα τελευταία δημοσιεύματα περί αναδιάρθρωσης των κατηγοριών πρέπει να έχουν όλοι τα μάτια τους δεκατέσσερα. 

Γκολ και φάσεις 

Οι Βεροιώτες μπήκαν πιο επιθετικά στο ματς και είχαν δυο καλές στιγμές με τον Πασά στο 5' και τον Σιμόνι στο 12'. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 28' είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, με τον Τριποτσέρη να σουτάρει άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οσμάνατζιτς, το οποίο κέρδισε ο Τόλι από τον Πολίτη (διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Βεροιώτες)!

Η "Βασίλισσα" δεν πτοήθηκε από το 1-0 και στο 40' είχε μια καλή στιγμή με τον Παυλίδη, του οποίου το σουτ από καλή θέση έφυγε άουτ, ενώ στο 44' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ του Μεληκιώτη, έπειτα από κόρνερ του Παυλίδη και σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η "Μαύρη Θύελλα" ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία, όταν ο Οσμάνατζιτς μπήκε στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ αλλά καθυστέρησε και ανακόπηκε από τον Πολύζο. Όσο περνούσε η ώρα το ματς γινόταν ακόμα πιο σκληρό, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 68' μάλιστα υπήρξε δίλεπτη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων από την κερκίδα!

Στο 82' ο Μπουσμπίμπα έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά ο Πολίτης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 89' ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Στεφανάκος απέκρουσε εντυπωσιακά και σωτήρια το σουτ του Γιάννη Πασά, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Στάμου από κοντά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ!

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Γκιοατά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους Βεροιώτες να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, αλλά τους γηπεδούχους να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και να έχουν δύο καλές στιγμές με τους Νατσίπουλο και Μπουσμπίμπα!

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ματσούκα (Αιτωλοακαρνανίας), ο οποίος είχε βοηθούς τους Τσιλίκα (Αιτ/νιας) και Πήττας (Ηλείας), βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1, ενώ να σημειωθεί ότι μετά την λήξη αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Στέλιος Μαραγκός για διαμαρτυρία!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Τόλι, Πανάγου (72' Αλεξόπουλος), Τριποτσέρης, Γκιοατά, Χριστοφιλέας, Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Οσμάνατζιτς (80' Τριανταφυλλάκης), Μπουσμπίμπα, Ηλιόπουλος (46' Τιάγκο). 

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Πολίτης, Μουχάλης, Λεφίδης (83' Κανούλας), Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος, Παυλίδης (72' Χαντζάρας), Σιμόνι, Μεληκιώτης (78' Καραγιάννης), Πασάς.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...