Νίκη της Κ16 της Αγ. Βαρβάρας επί του Αστέρα Αλ με 2-0

Νίκη της Κ16 της Αγ. Βαρβάρας επί του Αστέρα Αλ με 2-0

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος υποδομών Κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας, και με τη νίκη που πέτυχε η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα  το Σάββατο 7/3/2020, στον εντός  έδρας αγώνα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας με σκορ 2 - 0 , απέδειξε την πολύ καλή εικόνα και συνολικά την πολύ καλή πορεία που είχε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoff .

Ο αγώνας του Αγροτικού Αστέρα με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας ήταν πολύ καλός , διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή από το πρώτο ημίχρονο , πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους,  με πολύ καλή στιγμή στο 15´ σε σουτ που δοκίμασε ο Λίβας Ε. σε κενή εστία, από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .  Στη συνέχεια οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων κράτησε , με το ημίχρονο να βρίσκει τις δυο ομάδες στο 0 - 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 44'  κέρδισαν φάουλ πλάγια δεξιά, έξω από την περιοχή, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιάτσης πάσαρε δεξιά στον αφύλακτο Γαλάνη που έφυγε πλάγια έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Παπαγεωργίου με προβολή στο δεύτερο  δοκάρι έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Πολύ καλή ευκαιρία στο 58' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιάτση,  από το χώρο του κέντρου , ασταθείς απόκρουση στη συμβολή των δοκών από τον Τριανταφυλλίδη και την τελευταία στιγμή έδιωξε πάνω στη γραμμή τη μπάλα αμυντικός των φιλοξενουμένων .

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με καλή στιγμή στο 60' αλλά στο τέρμα που πέτυχαν  ακυρώθηκε ως οφσάιντ του σκόρερ, ενώ αντίθετα η άμυνα των γηπεδούχων λειτούργησε ιδανικά και απέτρεψε την κάθε επιθετική τους ενέργεια.

Στο 68' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κατράνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι παίκτες του Κώστα Μουρτζίλα συνέχισαν την πίεση στην αντίπαλη περιοχή, με το Λίβα Ε. να βγαίνει δυο φορές μόνος στην επίθεση , αλλά στα σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε έξω. Επόμενη πολύ καλή ευκαιρία στο 75' με τον αφύλακτο Γουδώνη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι, αλλά στο σουτ που δοκίμασε απέκρουσε σωτήρια ο Τριανταφυλλίδης σε κόρνερ.

Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 78' μετά από εκτέλεση κόρνερ δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων, ο Γκόντριας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2 - 0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πολύ καλή η απόδοση των παικτών της Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα σε ένα αγώνα με αντάξιο αντίπαλο που ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο τη Ημαθίας .

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κιρμανίδης Σ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Κωνσταντινίδης, Τσιάτσης, Λίβας Ε., Γκόντριας, Λίβας Α. (79′ Βασιλείου), Τσακαλίδης (72′ Γουδώνης), Κυριακίδης, Παπαγιάννης, Γαλάνης (63′ Κωστόπουλος), Παπαγεωργίου, Τσιλώνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Τάσος Χουρσουζίδης) : Τριανταφυλλίδης, Γιαννόπουλος, Κίτσας Θ., Καψάλης Ε., Μάρκος, Γκασνάκης, Μπράβος, Μαντζουρίδης, Μπρινιάς, Τζέπης, Κατράνας. Αγωνίστηκαν και οι Φιλιππίδης, Μαρτσέλος, Καψάλης Εμ.

 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...