Αποκλειστικό. Ποιο είναι το πρόσωπο που επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας η ΄Συγγρού΄;

Αποκλειστικό. Ποιο είναι το πρόσωπο που επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας η ΄Συγγρού΄;

Οι πληροφορίες μας είναι πολύ καλά διασταυρωμένες και προέρχονται από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Το κυβερνών κόμμα βλέπει θετικά για  τη Νάουσα (χωρίς χρίσματα φυσικά, τα οποία ανήκουν στις εποχές της παντοκρατορίας της επί... δικομματισμού και όχι τώρα που καταρρέει δημοσκοπικά!), η οποία έχει δεδομένη πολιτική  πλατφόρμα θεώρησης,  ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, το οποίο σε πρώτη φάση μπορεί να μην κατορθώσει να αντιπαρατεθεί στον νυν δήμαρχο, αλλά σίγουρα θα εγγράψει μηνύματα ανασυγκρότησης του χώρου για τα επόμενα χρόνια. Η ΝΔ στη Νάουσα είναι αυτή τη στιγμή σε φάση ανασύνταξης δυνάμεων, αφού για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, δεν είχε δικό της υποψήφιο βουλευτή το 2012, όταν τον Μάιο υποψήφιος ήταν ο κ. Μάμαλης, που διαμένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και από τότε... εξαφανίστηκε κυριολεκτικά, αφού κατέλαβε την τελευταία θέση σε σειρά προτίμησης, ενώ τον αντικατέστησε τον Ιούνιο ο... Βεροιώτης κ. Κυριακίδης!

Στη φάση της ανανέωσης των στελεχών, αλλά και της οριστικής παύσης των τοπικών... βαρονιών και των επί μακρόν αντιπαλοτήτων τους, οι οποίες καταταλαιπώρησαν το κόμμα για δεκαετίες και το διέσπασαν σε μια σειρά δημοτικών εκλογικών αναμετρήσεων οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η "Συγγρού" δεν θα έλεγε όχι στην περίπτωση του φέρελπι 30αρη κ. Νίκου Κουτσογιάννη, ο οποίος μόνο θετικά δείγματα έχει δείξει, καταστώντας το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, θεσμό πανελλαδικής και όχι μόνο ακτινοβολίας.  

Κοντά του η ΝΔ ευελπιστεί  ότι θα συγκεντρωθεί μια σειρά νέων και αξιόλογων στελεχών, αλλά και η μερίδα άφθαρτων μεγαλύτερων σε ηλικία, η οποία ήδη τον στηρίζει και θα αρχίσει να ανασυντάσσεται ο χώρος της κεντροδεξιάς στον δήμο.

Ο κ. Κουτσογιάννης έχει ήδη σημαντική πρόσβαση στην πόλη της Νάουσας, ενώ αν στηριχθεί από τη ΝΔ είναι σίγουρο ότι θα στηριχθεί και από σημαντικές προσωπικότητες του κάμπου, στη στελέχωση του ψηφοδελτίου του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κυβερνών κόμμα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να στηρίξει επιλογές λαϊκισμού, οι οποίες προσιδιάζουν στο προφίλ των ΑΝΕΛ και όχι σε αυτό της κυβέρνησης!

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλά είναι τα στελέχη του κόμματος που συντάσσονται ήδη με τον Τάσο Καραμπατζό και θα τον στηρίξουν εκ νέου, ενώ δεν ξέρουμε αν και τα άλλα ψηφοδέλτια, θα εντάξουν υποψηφίους από τους χώρους της κεντροδεξιάς, αφού σε μια δημοτική αναμέτρηση σημαντικό ρόλο παίζουν οι οικογενειακές και προσωπικές προτιμήσεις.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι το προφίλ του Νίκου Κουτσογιάννη, ο οποίος δεν έχει ποτέ ασχοληθεί ενεργά σε κομματικούς χώρους και είναι συμπαθής στην τοπική κοινωνία, ταιριάζει απόλυτα ως υποψηφίου και σε άλλα κόμματα, τα οποία σίγουρα είναι πρώτα στις δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΜΕΡΟΣ ΙΖ - Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ -ΝΑΥΑΡΧΟΣ Π.Ν. (1871-1945)

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΡΟΣ ΙΖ - Ο...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος  Κάποια...

Ο Φιλολογικός και Φιλαρμονικός Σύλλογος «Ελικών» και η Μικτή Μανδολινάτα του Γυμνασίου Βέροιας (Δημιούργησαν τη Ρομαντική εποχή και την Εύηχη Βέροια)

Ο Φιλολογικός και Φιλαρμονικός Σύλλογος «Ελικών» και...

Γράφει ο  Παύλος ΠυρινόςΕισαγωγήΣύλλογοι, με διάφορες...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα στη Βέροια  το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεδριάζει τη Δευτέρα στη Βέροια το Περιφερειακό...

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας...

Παραδόθηκαν οι πρώτες   ποσότητες ανακυκλωμένων ρούχων στην τράπεζα   ενδυμάτων του Δήμου Βέροιας

Παραδόθηκαν οι πρώτες ποσότητες ανακυκλωμένων...

-45.510 κιλά μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης...

Yφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής  ο Άγγελος Τόλκας στη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης

Yφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής ο Άγγελος...

Περιορισμένος, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο...

Το πρόγραμμά του   για τον Τουρισμό και τους πρώτους υποψήφιους παρουσιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας   Παύλος Παυλίδης

Το πρόγραμμά του για τον Τουρισμό και τους πρώτους...

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στη ΒεργίναΤο Σάββατο 23...

Εγκαίνια του La Primavera με ιταλική φινέτσα στο κέντρο της Βέροιας

Εγκαίνια του La Primavera με ιταλική φινέτσα στο κέντρο της...

Ένα κομμάτι Ιταλίας στο κέντρο της Βέροιας.Το μοναδικό...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Του Ιωάννη Ιασ. ΒελέντζαΔιπλ. Ηλεκτρολόγος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος  Κάποια μέρα του Ιουλίου 1904, παρουσιάστηκε στον Έλληνα Πρόξενο Λάμπρο Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος και διπλωμάτης της πατρίδας του...

Γράφει ο  Παύλος ΠυρινόςΕισαγωγήΣύλλογοι, με διάφορες ονομασίες, εμφανίζονται σχεδόν ταυτόχρονα σε όλο τον υπόδουλο, καθώς και στον ελεύθερο Ελληνισμό που με την οικονομική ενίσχυση των σχολείων...