Αναφορές για μια... κηδεία (χωρίς τέσσερις όμως γάμους!) στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας και επισημάνσεις για το χαμηλότερο επίπεδο της εικοσαετίας!

Αναφορές για μια... κηδεία (χωρίς τέσσερις όμως γάμους!) στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας και επισημάνσεις για το χαμηλότερο επίπεδο της εικοσαετίας!

Οι αναφορές στον, εορτάζοντα δήμαρχο, του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Γώγου και η λεκτική επίθεση του προς τον κ. Καραμπατζό, ότι προτίμησε να παραβρεθεί σε μια κοινωνική εκδήλωση (σ.σ κηδεία) αντί να παραμείνει στο έκτακτο  δημοτικό συμβούλιο της περασμένης βδομάδας, το οποίο είχε υπηρεσιακό χαρακτήρα, άναψαν κυριολεκτικά φωτιές στην συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου. Μπορεί η κωμωδία "τέσσερις γάμοι και μια κηδεία" που πρωταγωνίστησαν το 1994 ο Χιού Γκράντ και η Άντι Μακ Ντάουελ, να είχε άφθονο, φλεγματικό, γέλιο, η σημερινή όμως αντιπαράθεση, όπως  παρατήρησε ο κ. Τζώρτζης, είχε το χαμηλότερο επίπεδο των συνεδριάσεων της τελευταίας 20ετίας. 

"Ώρες, ώρες μου θυμίζετε την αγελάδα που ρίχνει την καρδάρα με το γάλα. Εκτίθεσαι απίστευτα γιατί ακολουθείς έναν ολισθηρό δρόμο. Είκοσι δυο χρόνια συμμετέχω στο δημοτικό συμβούλιο, υπήρξαν πολλές αντιπαραθέσεις, αλλά χωρίς να φθάσουμε σε τόσο χαμηλό επίπεδο εδώ μέσα. Με αυτά που λέτε συσπειρώνετε την παράταξη. Κάνατε το καλύτερο δώρο στον δήμαρχο που γιορτάζει" είπε ο κ. Τζώρτζης.

Ο κ. Καραμπατζός έκανε λόγο για αήθεις επιθέσεις, που θα συνεχιστούν έως την τελική ευθεία των εκλογών. "Έχουν περισσέψει οι κάθε είδους επιθέσεις προς το πρόσωπο μου και από τον τύπο και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Καταλαβαίνω πού θέλουν να επενδύσουν οι συνάδελφοι. Το έχω ζήσει από το 2002, για το καλό παιδί που πάει στις κηδείες και τα μνημόσυνα. Λες και ο δήμαρχος είναι κομπιούτερ, που δεν έχει επαφή με τον κόσμο. Ε λοιπόν δεν θα πάψω να είμαι μέλος αυτής της κοινωνίας. Στη Νάουσα λέμε ότι χτυπούν την καρυδιά που έχει πολλά καρύδια. Αυτό το δένδρο λοιπόν, την "Δημοτική Ανανέωση", δεν το λυγίζει κανένας, εκτός από τον λαό της Νάουσας. Είμαι μέρα νύχτα στο δημαρχείο. Έντεκα χρόνια δήμαρχος έχω λείψει μόνο μια φορά από τις 203 συνεδριάσεις" απάντησε, φανερά πικραμένος για την κάτω από τη ζώνη επίθεση, ο κ. Καραμπατζός. 

Ο οποίος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή από τους στενούς του συνεργάτες και αντιδημάρχους άμισθοι είναι οι κ.κ. Γκαρνέτας, Μαραντίδης, Παπαδόπουλος και Καρυδά, ενώ οι μόνοι που λαμβάνουν την αντιμισθία τους είναι ο ίδιος και οι κ.κ. Ηλίας και Αδαμίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχαριστήριο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Ευχαριστήριο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 2ου...

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού...

Επανεξετάζονται τα οστά των Βασιλικών Τάφων στη Βεργίνα!

Επανεξετάζονται τα οστά των Βασιλικών Τάφων στη...

 Νέα στοιχεία, τεκμηρίωση της ιστορικής αλήθειας και...

Τοποθέτηση του Δημήτρη Μούρνου στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019

Τοποθέτηση του Δημήτρη Μούρνου στο Περιφερειακό...

Καλούμαστε για μια ακόμη χρονιά, να συζητήσουμε και να ...

Συμμετείχε στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

Συμμετείχε στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia”...

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Βέροιας συμμετείχε...

Εορτασμός ημέρας ενόπλων δυνάμεων την 21η Νοεμβρίου

Εορτασμός ημέρας ενόπλων δυνάμεων την 21η Νοεμβρίου

Την 21η Νοεμβρίου 2018 θα εορτασθεί με λαμπρότητα και...

Γευστικές δημιουργίες της Ημαθίας παρουσίασε ο

Γευστικές δημιουργίες της Ημαθίας παρουσίασε ο...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος...

Λαμπερά εγκαινια για   τα linasexclusive jewels στη Βέροια

Λαμπερά εγκαινια για τα linasexclusive jewels στη Βέροια

Λαμπερά εγκαίνια και αγιασμό έκανε τη Παρασκευή 2...

Ξενοδόχοι και οινοποιοί   της Ημαθίας ευχαριστούν

Ξενοδόχοι και οινοποιοί της Ημαθίας ευχαριστούν

Οι  21 ξενοδόχοι της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας και οι 20...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, ευχαριστεί θερμά  την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βέροιας και ιδιαίτερα  τον Γιώργο Κυβεντίδη για την χορηγία όλων των υλικών (πλακιδίων...

 Νέα στοιχεία, τεκμηρίωση της ιστορικής αλήθειας και ανάδειξη της μεγάλης ανασκαφής στη Βεργίνα, μέσω προγραμματικής σύμβασης Περιφέρειας, ΑΠΘ και ΥΠΠΟΣε ανθρωπολογική επανεξέταση των οστών (σκελετικού...

Καλούμαστε για μια ακόμη χρονιά, να συζητήσουμε και να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό, έναν προϋπολογισμό που δεν ανταποκρίνεται καθόλου στις ανάγκες αλλά και στις δυνατότητες μιας Περιφέρειας που, είναι...

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Βέροιας συμμετείχε στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κλάδου του τουρισμού στη χώρα μας, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», που έλαβε χώρα 9-11 Νοεμβρίου 2018 στις...