Διατήρηση των βασικών κλινικών και… ραντεβού με τον Άδωνι ζήτησε ο δήμαρχος από τη νέα διοικήτρια του νοσοκομείου

Διατήρηση των βασικών κλινικών και… ραντεβού με τον Άδωνι ζήτησε ο δήμαρχος από τη νέα διοικήτρια του νοσοκομείου

Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας Αναστασία Μπούρτσου είχε ο δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός, παρουσία της περιφερειακής συμβούλου και μέλους του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Δώρας Μπαλτατζίδου και του πρώην προέδρου των εργαζομένων Γαβριήλ Τσαρνούχα.

Ο κ. Καραμπατζός μετέφερε το σταθερό αίτημα του Δήμου, των φορέων και της Επιτροπής Αγώνα για τη διατήρηση όλων των βασικών κλινικών του Νοσοκομείου Νάουσας (Παθολογική, Ορθοπεδική, Καρδιολογική, Χειρουργική, Παιδιατρική, Οφθαλμολογική, Μαιευτική) και την ενίσχυσή τους με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Τόνισε, ότι οι αλλαγές που προωθούνται από το υπουργείο στο χώρο της υγείας έχουν δημιουργήσει δικαιολογημένο κλίμα αβεβαιότητας και ανησυχίας, επαναλαμβάνοντας την αδιαπραγμάτευτη θέση για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Σε συνέχεια της συνάντησης και με τον νέο υποδιοικητή του Νοσοκομείου Αναστάσιο Μπίνο που έγινε την περασμένη εβδομάδα, ο δήμαρχος ζήτησε από την κ. Μπούρτσου να κλειστεί το συντομότερο ραντεβού με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, για να δοθούν λύσεις στα ανοικτά θέματα λειτουργίας και κυρίως της στελέχωσης του Νοσοκομείου Νάουσας. Στη νέα διοικήτρια ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της, εκφράζοντας τη βούληση για εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία. 

Η κ. Μπούρτσου, επισκέφθηκε νωρίτερα το Νοσοκομείο Νάουσας, ενημερώθηκε πλήρως για τη λειτουργία του και τα προβλήματα με την υποστελέχωση, εξοπλισμό κλπ, διαβεβαίωσε για την ανάγκη συνεργασίας και με τον Δήμο και με τους υπόλοιπους φορείς της Νάουσας για την αρτιότερη στελέχωση και λειτουργία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Συνέντευξη της Φρόσως Καρασαρλίδου στο ΛΑΟ για ζητήματα της Ημαθίας  «Συμμαζεύουμε και οργανώνουμε τον αγροτικό και συνεταιριστικό χώρο στηρίζοντας παράλληλα το εισόδημα των αγροτών»

Συνέντευξη της Φρόσως Καρασαρλίδου στο ΛΑΟ για...

-Ευρεία  σύσκεψη σήμερα στο Υπουργείο Αγροτικής...

ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ενίσχυση της αγοράς ακινήτων,  της επιχειρηματικότητας και η προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων, είναι το μεγάλο στοίχημα για τη δημιουργική Ελλάδα του αύριο»

ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ενίσχυση της αγοράς ακινήτων, της...

Στο Συνέδριο του ΣΕΠΑΚ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων για...

Απ. Τζιτζικώστας: «Το θέμα έχει πάρει τραγικές   διαστάσεις και βλάπτει την πραγματική οικονομία»

Απ. Τζιτζικώστας: «Το θέμα έχει πάρει τραγικές ...

Σύσκεψη χθες στην Περιφέρεια για τη μάστιγα του...

 Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» ευχαριστεί

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ»...

Την κ. Παναγιώτα Εφραιμίδου για τη δωρεά των 100€ στη...

Δυναμική κινητοποίηση γονέων   στην Ειρηνούπολη για το   άλυτο ζήτημα της μεταφοράς μαθητών

Δυναμική κινητοποίηση γονέων στην Ειρηνούπολη για το...

-Δέσμευση αντιπεριφερειάρχη και μεταφορέων ότι το...

Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ: Ποιες είναι οι διαδικασίες  για την νόμιμη λειτουργία των Αθλητικών Σωματείων

Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ: Ποιες είναι οι διαδικασίες για την νόμιμη...

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας...

Σεμινάριο με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό διοργανώνει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Νάουσας

Σεμινάριο με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό διοργανώνει ο...

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου...

Δυναμική κινητοποίηση Γονέων στην Ειρηνούπολη για το άλυτο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών

Δυναμική κινητοποίηση Γονέων στην Ειρηνούπολη για το...

Από τον σύλλογο Γονέων των Σχολείων Ειρηνούπολης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

-Ευρεία  σύσκεψη σήμερα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το φορολογικό Τόνισε επίσης για Τελωνείο, Νοσοκομεία και Αυτοδιοικητικές εκλογές: -- Δεν είναι  έντιμο,  από όποια πλευρά και αν συμβαίνει, το...

Στο Συνέδριο του ΣΕΠΑΚ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων για Ποιότητα και Ανάπτυξη των Κατασκευών), όπου παρουσιάστηκε η μελέτη του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) για την Ποιότητα και Ανάπτυξη...

Σύσκεψη χθες στην Περιφέρεια για τη μάστιγα του παρεμπορίουΣύσκεψη για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής...

Την κ. Παναγιώτα Εφραιμίδου για τη δωρεά των 100€ στη μνήμη του συζύγου της.Την κ. Γκαϊτατζή Ελένη για την προσφορά γυναικείων ενδυμάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες των φιλοξενούμενων του Ξενώνα. Τις κ. κ....