ΑΕΠ Κοζάνης «Στηρίξτε την προσπάθεια…»

ΑΕΠ Κοζάνης «Στηρίξτε την προσπάθεια…»

Η ΑΕΠ Κοζάνης καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά της καθώς είναι η μόνη ομάδα η οποία θα εκπροσωπεί τη Δυτική Μακεδονία, στο Πρωτάθλημα των επαγγελματικών κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

 «Η ΑΕΠ ποτέ δεν ήταν, ούτε και θα γίνει ένα κλειστό club,με τους λίγους να ορίζουν τις τύχες της…

Για το λόγο αυτό, απευθύνουμε προσκλητήριο σε όλους και όλες, σε όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας μας, να είναι συμμέτοχοι και συνδημιουργοί στο όμορφο αυτό εγχείρημα, να εγγράψουμε νέα μέλη στο σωματείο μας, αλλά και όσοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μετοχές, για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, για να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις Γ.Σ. και να συνδιαμορφώνουν με τις προτάσεις, με τις αποφάσεις τους, το μέλλον και τις τύχες της ομάδας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ομάδας της Κοζάνης.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΠ Κοζάνης:

«Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από μακρόχρονες προσπάθειες και πολλές θυσίες, ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων, η ΑΕΠ Κοζάνης βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι, να είναι η μόνη ομάδα η οποία θα εκπροσωπεί τη Δυτική Μακεδονία, στο Πρωτάθλημα των επαγγελματικών κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και θέλουμε, να αποτελέσει η ΑΕΠ Κοζάνης, μια όαση ελπίδας, για να  βγάλουμε τη νέα γενιά μπροστά, να κυνηγήσει το όνειρο. Να είναι αυτή που με το ταλέντο, με τις δυνατότητές της,  θα σηματοδοτήσει τη στροφή και την επανεκκίνηση της ανάπτυξης στον τόπο μας, μέσα από το ποδόσφαιρο…

Να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέα παιδιά, παιδιά από την ευρύτερη περιοχή, να επιμορφωθούν σωστά στους κόλπους ενός υγιούς σωματείου, πολύπλευρα και όχι μόνον ποδοσφαιρικά, από επιλεγμένους δασκάλους, προπονητές, με ήθος, για να είναι πρωτίστως σωστοί και χρήσιμοι άνθρωποι. Και γιατί όχι, μιας και πολλά από αυτά διαθέτουν το ανάλογο ταλέντο, να κυνηγήσουν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο, ανεβαίνοντας ένα-ένα τα σκαλοπάτια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Όλα τα παραπάνω, τα οποία αποτελούν και πρωταρχικό στόχο των διοικούντων της ΑΕΠ, μπορούν να ευοδωθούν όταν η τοπική κοινωνία, η κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας, αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Και ο καθένας και η καθεμιά, μπορεί να αποτελέσει κομμάτι αυτής της πολύ όμορφης προσπάθειας…

Και ο στόχος, ήταν και παραμένει ίδιος. Να αποτελεί η ΑΕΠ Κοζάνης, μια κυψέλη υγιούς αθλητισμού, με πολλά μέλη συμμετεχόντων.

Δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία, δεν επιτρέπει σε σωματεία να μετέχουν σε επαγγελματικά πρωταθλήματα (κάτι όμως που επιτρέπεται π.χ. στην Ισπανία, εκεί ακόμη και η Barcelona αγωνίζεται σαν σωματείο…) και θα πρέπει αναγκαστικά να προχωρήσουμε στη δημιουργία ΠΑΕ, για αυτό και ξεκινήσαμε εδώ και καιρό τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Όμως στην πράξη, όλα αυτά τα χρόνια, σε αυτό το όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι, μια από τις θέσεις αρχής των ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν αυτό το σωματείο, είναι να παραμείνει «ανοιχτό» στα μέλη, στους φίλους, σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας που θέλουν να προσφέρουν.

Η ΑΕΠ ποτέ δεν ήταν, ούτε και θα γίνει ένα κλειστό club,με τους λίγους να ορίζουν τις τύχες της…

Για το λόγο αυτό, απευθύνουμε προσκλητήριο σε όλους και όλες, σε όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας μας, να είναι συμμέτοχοι και συνδημιουργοί στο όμορφο αυτό εγχείρημα, να εγγράψουμε νέα μέλη στο σωματείο μας, αλλά και όσοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μετοχές, για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, για να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις Γ.Σ. και να συνδιαμορφώνουν με τις προτάσεις, με τις αποφάσεις τους, το μέλλον και τις τύχες της ομάδας μας.

Πως δύναται να γίνει αυτό;

Έχουν εκδοθεί 1000 ονομαστικές μετοχές και η αξία της καθεμιάς ορίζεται στα 30 ευρώ.

Μπορεί λοιπόν, όποιος και όποια ενδιαφέρεται να καταθέσει το αντίστοιχο ποσό, ανάλογα με τον αριθμό των μετοχών που επιθυμεί να έχει, στον παρακάτω ειδικό λογαριασμό, που ανοίχθηκε για αυτό το σκοπό στην Τράπεζα EUROBANK με αριθμό λογαριασμού GR 650 260 23900 00760 20150 9706,  με την αιτιολογία «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ – ΑΦΜ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ με διακριτικό τίτλο ΠΑΕ Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ».

Γιατί η ΑΕΠ είσαι εσύ…

Γιατί η ΑΕΠ θα ανέβει ψηλότερα, όταν διαρκώς προστίθενται δυνάμεις.

Και από αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς…».

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Χατζάρας:

Γιώργος Χατζάρας: "Φέτος ο Άρης έχει πολύ καλούς...

Ο Γιώργος Χατζάρας, μετά από πολύ καιρό, έσπασε χθες...

Πρόεδρος ΠΣΑΠ. «Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα SL2 και FL»

Πρόεδρος ΠΣΑΠ. «Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα SL2 και FL»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, ήταν καλεσμένος...

Super League . Αποτελέσματα  και βαθμολογία

Super League . Αποτελέσματα και βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα της 9ης αγωνιστικής της...

Προπονητές ποδοσφαίρου: Ο νέος κανονισμός τη FIFA

Προπονητές ποδοσφαίρου: Ο νέος κανονισμός τη FIFA

Σε αλλαγές σε ότι αφορά τους προπονητές ποδοσφαίρου θα...

SL2-FL: «Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση στο δίκαιο αίτημά μας»

SL2-FL: «Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση στο δίκαιο...

Η Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ ευχαρίστησε τους...

Λευτέρης Αυγενάκης για επανεκκίνηση αγωνιστικών δραστηριοτήτων

Λευτέρης Αυγενάκης για επανεκκίνηση αγωνιστικών...

Συνέντευξη στην «ΕΡΑ Σπορ» παραχώρησε ο υφυπουργός...

Superleague: Επιστροφή με “αιώνιο” ντέρμπι στο πρωτάθλημα

Superleague: Επιστροφή με “αιώνιο” ντέρμπι στο πρωτάθλημα

Το ντέρμπι «αιωνίων» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης...

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει λύση»

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει...

Ο πρόεδρος της Super League 2-Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...

Μόνος του ήταν στην τελευταία στιγμή της ιστορίας της βασίλισσα του βορρά ο προπονητής της Βέροιας  Τολης Τερζής  με τον βοηθό του Γιάννη Μανζιαρίδη τούς  οποίους  χαιρέτησαν οι παίκτες μάζεψαν τα πράγματα...

Αν και είχε διαρρεύσει ότι πληρώθηκαν οι Τομάς και Μπατιόν, τελικά αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί στη «βασίλισσα».Στους 11 βαθμούς έπεσε η Βέροια, μετά την πρώτη αφαίρεση βαθμών, καθώς όπως φαίνεται δεν επήλθε η...