Γιώργος Χατζάρας:

Γιώργος Χατζάρας: "Φέτος ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να φθάσει ψηλά."

Ο Γιώργος Χατζάρας, μετά από πολύ καιρό, έσπασε χθες την σιωπή του και μίλησε για όλους και για όλα στο “Sportstonoto Radio“και στους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη, ενώ καλεσμένος στο στούντιο ήταν ο Σωτήρης Τσάτσος, παίκτης για πολλά χρόνια του Θεσσαλονικέα προπονητή, στο Αιγάλεω. 

Μεταξύ άλλων λοιπόν ο Γιώργος Χατζάρας είπε τα εξής

: “Σταμάτησα εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο και την προπονητική, καθώς γέμισε παράγοντες στοιχηματζήδες (!) το ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε είπα πως δεν αξίζει πλέον να τους υπηρετείς. Αναφέρομαι κυρίως από Super league 2 και κάτω, γινόταν πάρτι τότε…Έφυγα γεμάτος και ήσυχος και αν και Θεσσαλονικιός πήγα και έμεινα στη Βέροια, απ’ όπου κατάγεται η γυναίκα μου.

 Ο Άρης είναι Audi   και όχι Volkswagen που είχα δηλώσει τότε. Ο Καρυπίδης με εκπλήσσει και εμένα ευχάριστα ως παράγοντας στον Άρη, όμως πρέπει να δουν που μπορεί, και πως μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. 

Εγώ είμαι Αρειανός, μεγάλωσα στον Άρη, έπαιξα βασικός σε αυτόν, έζησα στου Χαριλάου, όμως αν είναι να βγαίνεις Ευρώπη και να χάνεις όπως έχασες φέτος, τότε καλύτερα να μη βγαίνεις... Φέτος έχει καλούς παίκτες και μπορεί να πάει αρκετά ψηλά. Αρκεί ο Μάντζιος να κάνει τα αυτονόητα…”.

Επίσης: “Σπουδαίος παράγοντας ο Θωμάς Μητρόπουλος, πολύ μπροστά από την εποχή του, έφτασε το Αιγάλεω μέχρι εκεί που είχε τις οικονομικές δυνατότητες να το πάει. Ναι, εμείς τότε σώσαμε την καριέρα του Γιώργου Φωτάκη, όταν είχε δοθεί δανεικός  από τον ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα. Ο κ. Μητρόπουλος μάλιστα κατάφερε να τον πάρει με ελευθέρας στο Αιγάλεω. Δεν ξέρω αν ο Γκαρσία είμαι καλός, ή μπορεί  να γίνει μεγάλος προπονητής, όμως πρώτα πρέπει να πάρει το δίπλωμά του, το PRO και μετά θα δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει. Εύχομαι να φτάσει ψηλά. Ο Σωτήρης Τσάτσος είναι ένα μικρό παιδί, έχει το παιδί μέσα του και όσο το έχει καλά κάνει και παίζει ακόμη ποδόσφαιρο. Είναι ένα ποδοσφαιρικό άρωμα μέσα σε ένα μικρό μπουκάλι”.   

Ακόμη: “Ένα σκαλοπάτι μπροστά απ’ όλους στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, φέτος όμως πήρε πολλούς βετεράνους στην ομάδα του, όπως ο Χολέμπας, ο Βραζιλιάνος και άλλοι, αντί να την ανανεώσει και αυτό σταδιακά θα το πληρώσει, καθώς δεν θα έχει τις ανάσες που  θα χρειαστεί στην πορεία. Εκεί έγινε λάθος και δεν ξέρω γιατί τι έκανε αυτό.

 Για την Καλαμάτα τώρα, κρίμα το καλύτερο λάδι που έχει. Με τέτοιο λάδι (χαμόγελα) είναι κρίμα που τόσα χρόνια τώρα αυτή η ομάδα δεν μπορεί, να επιστρέψει στην Α’ Εθνική. Που είναι οι δικοί της παίκτες;  Κοιτάξτε τώρα τι κάνει ο ΠΑΟΚ, που βγάζει πια δικά του παιδιά από τα σπλάχνα του και δεν μπορεί  να το κάνει αυτό η Καλαμάτα; Είναι φίλος μου ο… Σιούλας, δεν περίμενα λοιπόν πέρυσι να κάνει 14 αγώνες  14 ήττες. Εύχομαι πια στην Μαύρη Θύελλα κάποια στιγμή να κάνει πάλι μια ομάδα αντάξια της ισορροπία της”.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...