Χαντ μπολ Εθνική ανδρών «Ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ»

Χαντ μπολ Εθνική ανδρών «Ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ»

Ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με την Σερβία (13/1) για τα προκριματικά του ΕURO 2022.

Στην διάθεση του Γιάννη Αρβανίτη ήταν 20 αθλητές, αφού απουσίαζε ο Δημήτρης Τζηράς που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από την θλάση που είχε υποστεί και θα ενσωματωθεί με την ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Εκτός κλήσεων είναι ο δεξιός ίντερ Θέμης Ηλιόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να πάρει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής.

Οι διεθνείς αθλητές μίλησαν στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

Πέτρος Μπουκοβίνας: «Να έχουμε μια καλή χρονιά. Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία κι έχουμε ένα δύσκολο ματς με τη Σερβία, στην έδρα της. Φαίνεται ότι τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση, επιτέλους ενσωματωθήκαμε κι εμείς. Θα παλέψουμε, έχουμε μπροστά μας αρκετές μέρες. Για ακόμη μια χρονιά θα περάσουμε όλοι μαζί την Πρωτοχρονιά. Είμαστε ευχαριστημένοι, ευδιάθετοι και θα τα δώσουμε όλα για το ματς».Θόδωρος Ευαγγελίδης: «Καταρχάς χαίρομαι που είμαι ξανά πίσω εδώ. Μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ όμορφα στην προπόνηση, που είδα ξανά τα παιδιά και τα είπαμε. Έχουμε ένα σοβαρό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Σερβία στις 13 του μηνός. Ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ, ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας, πιστεύω ότι θα δουλέψουμε, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα πάμε για το καλύτερο».

Κώστας Κοτανίδης: «Η προετοιμασία για το ματς με τη Σερβία ξεκίνησε με το δεξί. Έχουμε μαζευτεί όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό. Θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο, οι συνθήκες είναι ιδανικές και προχωράμε».

Πέτρος Κανδύλας: «Μαζευτήκαμε πάλι μετά την διακοπή που είχαμε, αυτή τη φορά με όλους τους διεθνείς. Ξεκινάμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Σερβία, το οποίο ελπίζουμε να διεξαχθεί και να μην έχουμε κάποια αναβολή στα ματς με το Βέλγιο. Από εκεί και πέρα είμαι αισιόδοξος, η πρώτη προπόνηση κύλησε πολύ καλά κι ευελπιστώ και η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος σφυρίζει την Μ. Τρίτη ευρωπαϊκό ματς στη Λισαβώνα

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος σφυρίζει την Μ. Τρίτη...

Ο βεροιώτης διεθνής διαιτητής και αντιδήμαρχος...

Στις Συκιές ο Φέρωνας, στην Κοζάνη τα κορίτσια του Φιλίππου

Στις Συκιές ο Φέρωνας, στην Κοζάνη τα κορίτσια του...

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής,...

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...