ΥΠΟΚΡΙΤ….ΕΕΕΣ!

ΥΠΟΚΡΙΤ….ΕΕΕΣ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα

Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μετά από 15 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 24 χρόνια γάμου και 27 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη «μπουτίκ μπαμπάς & μαμά», να τρώω από το «μάρκετ πεθερός & πεθερά» και να σας «πολεμώ» με το πληκτρολόγιο μου».

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

τη στιγμή που πληκτρολογούνται οι παρακάτω γραμμούλες, υπάρχει έντονη φημολογία για πρόωρες εκλογές, γεγονός αναμενόμενο και λογικό, αφού η κυβέρνηση και οι φωστήρες της θα πρέπει με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσουν το νέο μνημόνιο που έρχεται!

Και όσο η αξιωματική αντιπολίτευση δηλώνει απούσα και πετά τη μπάλα στην εξέδρα, υπογράφοντας χαρτιά συμπαράστασης σε ψυχρούς, αμετανόητους εκτελεστές, τόσο και το ενδεχόμενο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες θα πλησιάζει!

Και ενώ ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας, προσπαθεί να αυξηθεί ο αριθμός των δόσεων του εμβολίου, με την ελπίδα να κάνει ο πρωθυπουργός εμφάνιση, όχι μόνο με ανοικτό πουκάμισο, αλλά και με μαγιό λάιτ (πολύ θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του προέδρου!), πληροφορίες «θέλουν» την Ευρωπαική ένωση να απορρίπτει την πρόταση της Ελλαδάρας για πιστοποιητικό εμβολιασμού, οπότε μάλλον προβλέπεται η επαναφορά των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων και υπακοής, στους αρίστους, στους τέλειους, στους …υποκριτές και στους φαρισαίους!

Εδώ βέβαια στην πατρίδα, οι φασίστες με τη μάσκα του φιλελεύθερου, συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Είπαμε, γράψαμε, πληκτρολογήσαμε, ότι κάποιοι την πανδημία την εκμεταλλεύονται άθλια, για την μείωση και την εξαφάνιση της ανθρώπινης ελευθερίας.

Τα παιδιά θα εμβολιάζονται αλλιώς δεν θα πηγαίνουν σχολείο, ουάου Δημοκρατία, στις επιχειρήσεις να μην προσλαμβάνονται εργαζόμενοι μη εμβολιασμένοι, ουάου Ελευθερία, στα σπίτια μας δεν θα δεχόμαστε αντιεμβολιαστές, διότι είναι ίδιοι με τους αντιμνημονιακούς και γενικά … θα χωρίσουμε την κοινωνία στα σκουπίδια και στους άριστους που γουστάρουνε μνημόνια, δηλαδή τους αρέσει η επίκυψη (δύσκολη λέξη ούτε ξέρω πως γράφεται)!

Και βέβαια αφού το συνεχίζετε έτσι λάτρεις του φιλελευθερισμού, κανένα πρόβλημα και εγώ παρέα με φασίστες δεν γουστάρω να κάνω, και στο σπίτι μου υποκριτές και φαρισαίους δεν γουστάρω να έρχονται, μην με λερώσουν τους καναπέδες με τα κροκοδείλια δάκρυα που θα ρίχνουν για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής!

Και προσέξτε που οδηγεί η ηλιθιότητά σας κύριοι.

Όπως ο επιχειρηματίας δεν θέλει τον μη εμβολιασμένο και δικαίωμά του να μην τον προσλάβει έτσι θα υπάρξουν και επιχειρηματίες που θα υποστηρίξουνε, ότι δεν πτοούνται από το κλίμα της τρομοκρατίας, αλλά επειδή είναι λάτρεις του ωραίου φύλλου, θα προσλαμβάνουν στην επιχείρησή τους με προδιαγραφές ομορφιάς και εξωτερικής εμφάνισης!

Και αφού με πλάγιο τρόπο, καταλήξαμε στο θέμα της προηγούμενης εβδομάδος, για το βιασμό αθλητριών, αφού πρώτα καταδικάσω και ευχηθώ, με κάποιο τρόπο οι εγκληματίες να προσέλθουν στη δικαιοσύνη, έχω να πω και τούτο!

Ούστ υποκριτές και φαρισαίοι, που τώρα αντιληφθήκατε τι συμβαίνει στον αθλητισμό, στο θέατρο και στην εργασία.

Πρώτη φορά το ακούσατε!

Όταν πριν καιρό, υπήρξαν καταγγελίες για παιδεραστία από πλευράς πολιτικών, τότε δεν καταδικάζατε κάποιοι και κάποιες, αλλά προσπαθούσατε με έμορφο τρόπο να συγκαλύψετε και τώρα ξαφνικά ξυπνήσατε!

Τώρα αντιληφθήκατε κάποιοι ότι η δόξα, τα μετάλλια και τα κοσμικά βραβεία έχουν και το τίμημά τους, φαρισαίοι και υποκριτές!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΥΓ.

εάν υποθέσουμε ότι παραχωρείται εθνική κυριαρχία, θα επιτραπεί η διαμαρτυρία ή λόγω πανδημίας θα απαγορευτεί.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπία Καμπούρογλου σε ηλικία 76 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπία Καμπούρογλου σε ηλικία 76...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 20 Απριλίου 2024...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 21 Απριλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας,...

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για 20 απάτες, απο το 2022,  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας -Κατάφεραν να αποσπάσουν από τα θύματά τους πάνω από 138.000 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των...

Νέα παράταση  για τον κανονισμό  Πυροπροστασίας  Ακινήτων  εντός ή πλησίον  δασικών εκτάσεων

Νέα παράταση για τον κανονισμό Πυροπροστασίας ...

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους δημότες του, ότι με την...

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα - Το Πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα -...

Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, θα φτάσει στην πόλη της...

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων για τη χειροτονία  του Επισκόπου Διοκλείας κ. Νεκταρίου

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων για τη...

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 16 Απριλίου ο...

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Μπουλασίκη σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Μπουλασίκη σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 19...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...