Συνεδριάζει τη Δευτέρα (1/2) η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας - Τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης

Συνεδριάζει τη Δευτέρα (1/2) η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας - Τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας, θα γίνει την Δευτέρα 1-2-2021 από ώρα 09:00 έως 10:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

-Έγκριση ή μη πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) για τη διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω των έκτακτων μέτρων για την προστασία από την COVID-19.

-Αποδοχή ή μη όρων συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και υποβολή ή μη αιτήματος ένταξης πράξης για «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας Δήμου Βέροιας» στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» στα πλαίσια της πρόσκλησης ΑΤ11 με τίτλο: «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχων για «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου Βέροιας και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2021-2022».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου για «Προμήθεια ειδών Αρτοποιείου για τη λειτουργία δομών του Δήμου Βέροιας και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2021-2022».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Δαπάνες για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και επικινδύνων και ρυμοτομούμενων κτισμάτων».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Ανακατασκευή πλατείας Κουμαριάς».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την υπηρεσία «Καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες τουριστικής προβολής της πόλης της Βέροιας».

-Έγκριση ή μη πρακτικού διαγωνισμού εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη αξιολόγησης και οριστική μελέτη της γέφυρας οδού Ολγάνου».

-Έγκριση ή μη πρακτικού διαγωνισμού της μελέτης «Μελέτη για την άρση επικινδυνότητας πρανών στην περιοχή Λευκόπετρας».

-Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για την προμήθεια «Μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) για τους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας».

-Έγκριση ή μη τροποποίησης-συμπλήρωσης της αριθμ. 494/2020 απόφασης Ο.Ε. «Συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής προμηθειών και γενικών υπηρεσιών για το έτος 2021».

-Τροποποίηση ή μη της αριθ. 459/2020 απόφασης Ο.Ε. «Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Δοβρά»».

-Επί αιτήσεως Σ.Ζιαμπούλη & Σια Ο.Ε. για έγκριση ή μη μείωσης μισθώματος για τον μήνα Οκτώβριο 2020, σύμφωνα με την αριθμ. Α1225/7-10-2020 απόφαση Υφυπουργού Οικονομικών, λόγω COVID-19.

-Διαπίστωση ή μη υπέρ της αναγκαιότητας σύναψης σύμβασης του Δήμου Βέροιας με ιδιωτική επιχείρηση για εργασία καθαρισμού τσιμενταυλάκων.

-Ανανέωση ή μη της έγκρισης δωρεάν παραχώρησης χώρου του Δημαρχιακού Μεγάρου στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βέροιας (Δ.Ε.Υ.Α.Β.).

-Έγκριση ή μη της αριθμ. 1/2021 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης

Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.) Δήμου Βέροιας, περί έγκρισης Ετήσιου Προγράμματος Δράσης, Εισηγητικής Έκθεσης του Δ.Σ., Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης, έτους 2021.

-Έγκριση ή μη παράτασης χρόνου εκπόνησης της μελέτης «Συμπλήρωση της αρχιτεκτονικής μελέτης του διατηρητέου, από το ΥΠ.ΠΟ.Α. κτιρίου (Κέντρο Νεότητας-Πολιτισμού Ευθυμίου και Κορνηλίας Καραναστάση επί της οδού Βερμίου 11 (Ο.Τ.156)».

-Έγκριση ή μη παράτασης χρόνου εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων οδών Δήμου Βέροιας».

-Έγκριση ή μη παράτασης χρόνου εκτέλεσης εργασιών του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων».

-Έγκριση ή μη παράτασης χρόνου εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αγροτική οδοποιία στο αγρόκτημα Τριλόφου Δήμου Βέροιας».

-Έγκριση ή μη παράτασης χρόνου εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αγροτική οδοποιία αγροκτημάτων Μακροχωρίου και Ν.Νικομήδειας Δήμου Βέροιας».

-Έγκριση ή μη παράτασης χρόνου εκτέλεσης εργασιών του έργου «Συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Δ.Ε. Βέροιας (2019).

-Έγκριση ή μη παράτασης χρόνου εκτέλεσης εργασιών του έργου «Συντήρηση οδών Απ.Παύλου, Βεργίνας, Δοβρά και Μακεδονίδος (2019)».

-Έγκριση ή μη 1ης παράτασης της 1ης ενδεικτικής τμηματικής προθεσμίας χωρίς την παράταση της συνολικής προθεσμίας του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 6ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας».

-Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου τμηματικής παραλαβής και τελικής-συνολικής παραλαβής της υπηρεσίας «Παροχή υπηρεσίας τεχνικού συμβούλου για το έργο «Ολοκλήρωση κατασκευής γέφυρας ΑΦΩΝ ΚΟΥΣΙΟΥ»».

-Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Εργασίες για τη μεταστέγαση του Μουσικού Σχολείου στο πρώην στρατόπεδο Αγίας Βαρβάρας».

-Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης απροβλέπτων του έργου «Αγροτική οδοποιία αγροκτημάτων Μακροχωρίου και Νέας Νικομήδειας Δήμου Βέροιας».

-Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή γέφυρας στον Άγιο Νικόλαο Δ.Ε. Δοβρά».

-Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία Δ.Ε. Βέροιας 2016».

-Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από την υπάλληλο Χ.Παραθυρά.

-Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 222/2020 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ Νάουσας στο Δημαρχείο

Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ Νάουσας στο Δημαρχείο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Νάουσας και στον...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ  Ενημέρωση μελών  για απαγόρευση αλιείας στους  ποταμούς της Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ Ενημέρωση...

Γνωστοποιείται στα μέλη του συλλόγου και τους...

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων ΣΟΧ στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων...

Χθες Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο...

Δήμος Νάουσας: Δράσεις της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος

Δήμος Νάουσας: Δράσεις της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας...

 Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο καθαρισμός και ο...

«Έρασμος»: Δράση δημιουργικής απασχόλησης του Τμήματος Βρεφονηπιοκόμων της Δ.ΥΠ.Α. ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Βέροιας

«Έρασμος»: Δράση δημιουργικής απασχόλησης του...

Επίσκεψη διαδραστικού χαρακτήρα πραγματοποίησαν, για...

Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Στεφ. Πιλιτσίδης σε ηλικία 81 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Στεφ. Πιλιτσίδης σε ηλικία 81...

Έφυγε από τη ζωή  και κηδεύεται την Παρασκευή 19...

Πρόεδρος Εμπορικού  Συλλόγου Βέροιας:  Σημαντική η παρέμβαση της ΕΣΕΕ για την τρίμηνη παράταση της ψηφιακής κάρτας εργασίας  στο λιανεμπόριο

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας: Σημαντική η...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την...

Δήμος Βέροιας  προς καταστήματα Εστίασης: Μέχρι τις 10 Μαΐου, η οριοθέτηση των χώρων ανάπτυξης  τραπεζοκαθισμάτων

Δήμος Βέροιας προς καταστήματα Εστίασης: Μέχρι τις 10...

Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...