Στέλιος Μαραγκός στον ΑΚΟΥ 99,6: «Θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από την Βέροια - Η ομάδα μας ξαναβρίσκει τη χαμένη της αίγλη» Η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τις ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τάσος Σιδηρ

Στέλιος Μαραγκός στον ΑΚΟΥ 99,6: «Θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από την Βέροια - Η ομάδα μας ξαναβρίσκει τη χαμένη της αίγλη» Η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τις ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τάσος Σιδηρ

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο αρχηγός και σημαία της «Βασίλισσας του Βορρά» Στέλιος Μαραγκός, μιλώντας για την μη έναρξη των πρωταθλημάτων, για την ομάδα της Βέροιας, αλλά και για τα ερασιτεχνικά σωματεία της ΕΠΣ Ημαθίας. Ο Στέλιος Μαραγκός,το βράδυ της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2021 έδωσε μια από τις λιγοστές συνεντεύξεις του στο ραδιόφωνο του ΑΚΟΥ 99,6FM και στους Μανώλη Πεχλιβανίδη & Παναγιώτη Παντσερίδη.

Ερωτηθείς για την ενημέρωση του σχετικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων,απάντησε πως δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση δηλώνοντας ότι δεν είναι αισιόδοξος για την επιστροφή στις προπονήσεις τουλάχιστον για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου όπως τους ενημέρωσε σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη ο κ. Μαυρωτάς μας είπε εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του ότι ίσως και οι ίδιες οι ομάδες να μην θέλουν πλέον να μπουν στους αγωνιστικούς χώρους καθώς πολλές περιμένουν την αναδιάρθρωση.

΄΄Η ομάδα της Βέροιας φωνάζει για την εκκίνηση του πρωταθλήματος’’

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την επιβίωση των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο αναφερόμενος κυρίως στους συναδέλφους του που αγωνίζονται στις μικρότερες κατηγορίες ‘’ερασιτεχνικές κατηγορίες’’ καθώς όπως είπε είναι και αυτοί που είναι ανασφάλιστοι και απλήρωτοι στέλνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν μπορώ να καταλάβω με τι κριτήρια βγαίνουν οι αποφάσεις τόνισε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι η μόνη επαγγελματική κατηγορία που δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη είναι η FOOTBALL LEAGUE.

‘’Μεγάλη και αξιόλογη επένδυση στην ομάδα της Βέροιας’’

Μεγάλη και αξιόλογη χαρακτήρισε την φετινή προσπάθεια της «Βασίλισσας του Βορρά» λέγοντας μάλιστα ότι φέτος θα πρωταγωνιστούσε και θα κατακτούσε τους στόχους της ‘’άνετα΄’.

Ο Στέλιος Μαραγκός μίλησε για το ενδεχόμενο κάποιο συμπαίκτες του να έχουν δεχτεί κρούση από άλλες ομάδας λέγοντας ότι σίγουρα αυτό θα γίνει καθώς όπως είπε η ομάδα της Βέροια διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

‘’Είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από την ομάδα.Δεν έχει καμιά σημασία εάν έχω δεχτεί πρόταση από άλλο σύλλογο καθώς δεν είναι μέσα στις προτεραιότητες μου να αποχωρήσω από τον σύλλογο.’’

Λέγοντας χαρακτηριστικά: ‘’οι καπετάνιοι αλλοίμονο εάν έφευγαν από το καράβι πρώτοι.’’

Aυτό που προσπαθούν να κάνουν οι άνθρωποι της διοίκησης της Βέροιας δεν είναι ‘’φούσκα’’ η ομάδα κερδίζει τα τελευταία 2-3 χρόνια την χαμένη της αξιοπιστία και αυτός είναι ο λόγος που συζητιέται τόσο έντονα.

‘’Η ομάδα της Βέροιας κερδίζει και πάλι τη χαμένη της αίγλη. Υπήρχε λάσπη και χλευασμός γύρω από το όνομα της Βέροιας ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν ‘’

Ο Στέλιος Μαραγκός αναφέρθηκε στη «δίκη των 28» όπου κρίθηκαν ομόφωνα όλοι αθώοι λέγοντας ότι πιστεύει στην δικαιοσύνη και τα πάντα πρέπει να κρίνονται με τεκμήρια και όχι με εικασίες.

Αναφέρθηκε σε ανάλογη περιπέτεια του όταν αγωνιζόταν στον Πλατανιά και συγκεκριμένα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση .

‘’Είναι φανερό ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα στην Super League’’

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει μας είπε χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Ολυμπιακού σαν την καλύτερη ομάδα της Super League.ενώ δήλωσε ότι πιστεύει στην ομάδα του Άρη και στις δυνατότητες της.

Για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα είπε ότι η εκτίμηση του είναι ότι δεν θα παιχτεί φέτος ποδόσφαιρο προσθέτοντας ότι θα πρέπει να επενδύουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οι παράγοντες αλλά έχοντας κρατική βοήθεια για να υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς όπως είπε είναι το μόνο που μας απέμεινε.

‘’Στην ομάδα του Τριποτάμου θα κρεμάσω τα παπούτσια μου’’

Στο κλείσιμο ο Γιώργος Μαραγκός ανάφερε ότι :Τα παιδιά δεν έχουν πλέον την όρεξη να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο όπως η δικιά του γενιά ενώ εμφανίστηκε αρνητικός στο να μπαίνουν οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι σε ‘’δημοπρασίες’’ ποδοσφαιριστών, χαρακτηρίζοντας τους ανθρώπους που επενδύουν στο ερασιτεχνικό ‘’ήρωες’’.

Μανώλης Πεχλιβανίδης

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...