Με 34 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Με 34 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης, την ερχόμενη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, στις 5.00 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

-Έγκριση ή μη τροποποίησης της αριθ. 636/2019 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση μέλους του Δ/κού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Δήμου Βέροιας».

-Έγκριση ή μη της αριθ. 6/2021 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α) Δήμου Βέροιας.

-Έγκριση ή μη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

-Έγκριση ή μη α) αποδοχής των όρων και των προϋποθέσεων χρηματοδότησης της πράξης «Επισκευή, συντήρηση παλιών και ανέγερση νέων κλωβών φιλοξενίας στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς Δήμου Βέροιας», στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης Χ «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων ζώων συντροφιάς» και β) εξουσιοδότησης Δημάρχου.

-Ενημέρωση του Δ.Σ. επί του απολογισμού έτους 2020 και του προγραμματισμού έτους 2021 του ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας

-Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης χώρου του κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Ταγαροχωρίου στο Αεραθλητικό Σωματείο με την επωνυμία «ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ».

-Έγκριση ή μη παράτασης της μίσθωσης καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς.

-Έγκριση ή μη απολογισμού εσόδων και εξόδων του κληροδοτήματος Τσαρούχη έτους 2020.

-Έγκριση έκθεσης πεπραγμένων έτους 2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας.

-Ορισμός υπαλλήλου της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου και του αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος-διαχειριστής e-banking

-Ορισμός μελών Πενταμελούς Επιτροπής της παραγράφου 20 του άρθρου 59 του Ν.4497/2017

-Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στην επιτροπή καταλληλότητας, επιλογής και εκτίμησης της αξίας οικοπέδου για την ανέγερση διδακτηρίου, καθώς και επιλογής οικοπέδου μετά κτιρίου κατάλληλου να χαρακτηριστεί ως διδακτήριο

-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανάδειξη οικισμού Σελίου»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και επικίνδυνων καταστάσεων (Αποκατάσταση βλαβών τσιμενταυλάκων Τ.Κ Πατρίδας)»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων Δ.Ε Βέροιας (2019)»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και επικίνδυνων καταστάσεων (Κατασκευή τοιχείου στην οδό Αγαμέμνονος)»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αγροτική οδοποιία στο αγρόκτημα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αγροτική οδοποιία στο αγρόκτημα Μαυροδενδρίου-Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση Κοινοτικού Δρόμου Στο Ο.Τ 1 στην Κοινότητα Καστανιάς του Δήμου Βέροιας»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση βλαβών σε τεχνικά Δ.Ε Απ.Παύλου»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση βλαβών σε τεχνικά Δ.Ε Βεργίνας (2018)»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Δ.Ε Βέροιας (2018)».

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε Απ.Παύλου, Δ.Ε Βεργίνας, Δ.Ε Δοβρά και Δ.Ε Μακεδονίδος(2018)»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίου στον κεντρικό δρόμο Σφηκιάς».

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση κοινόχρηστων χώρων Δοβρά»

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Επέκταση Νεκροταφείου Κουμαριάς».

-Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή τοιχείου επί των οδών Επικούρου και Λάρνακας».

-Προσδιορισμός ποσότητας, τιμής και δικαιολογητικών διάθεσης καυσοξύλων για ατομικές ανάγκες των κατοίκων των Κοινοτήτων Καστανιάς και Τριποτάμου για το έτος 2021

-Αποδοχή ή μη προτεινόμενου συμβιβασμού μεταξύ Δήμου Βέροιας και Ι.Γερουλίδη.

-Έγκριση παροχής α) εξόδων φιλοξενίας και β) οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα

-Έγκριση παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα

-Έγκριση παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη

-Έγκριση παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη

-Έγκριση παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΑΕΔ: Από αύριο οι αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

ΟΑΕΔ: Από αύριο οι αιτήσεις για εγγραφές και...

Ξεκινάει αύριο, Τετάρτη 19 Μαΐου και ώρα 18:00, η...

Ολιγόωρη διακοπή νερού στο Μακροχώρι - Ποια περιοχή αφορά

Ολιγόωρη διακοπή νερού στο Μακροχώρι - Ποια περιοχή...

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης...

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου *Γράφει ο Νίκος Τουμπουλίδης

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου *Γράφει ο Νίκος...

Θα θέλαμε πολύ γρήγορα και διαθέτοντας λίγο από τον...

Μήνυμα του Προέδρου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, Ν. Τουμπουλίδη για την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Μήνυμα του Προέδρου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, Ν....

Η  ιστορική διαδρομή των  Ελλήνων  του  Πόντου  που  ...

Αρχαιρεσίες στην Πρωτοβουλία για το Παιδί - Για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής  Σωματείου

Αρχαιρεσίες στην Πρωτοβουλία για το Παιδί - Για την...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί...

Ανάπλαση και κατασκευή επτά παιδικών χαρών σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάουσας

Ανάπλαση και κατασκευή επτά παιδικών χαρών σε Τοπικές...

Υπεγράφη την Δευτέρα  (17.05.2021) από τον Δήμαρχο Νάουσας...

Οικονομική στήριξη και του κλάδου των εμπορευματικών μεταφορών ως εμμέσως πληττόμενου από τις φετινές καταστροφές στις καλλιέργειες ζητάει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Οικονομική στήριξη και του κλάδου των εμπορευματικών...

Να εξεταστεί η αποζημίωση και του κλάδου των...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Ημαθίας από σήμερα μέχρι και την 31/12/2021

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

-Για τους νέους στόχους μίλησε ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας, στον ΑΚΟΥ 99.6Η καρδιά πάλλεται και δεν σταματάει, είτε με πανδημία, είτε χωρίς… Ακόμα κι όταν πληγεί, με την...

Εκλάπη αυτοκίνητο HONDA CRX, χρώμα κόκκινο, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΜΒ 7262 από την περιοχή Ανοίξεως στη Βέροια.Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6972834253.

 83χρονος καταπλακώθηκε  από το τρακτέρ του, το απόγευμα της Τετάρτης, στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου από Νάουσα προς 3-5 Πηγάδια, στη συμβολή με τον δρόμο για Άγιο Νικόλαο.@@ads-96@@Ο άτυχος άντρας για άγνωστους...

Τα επόμενα βήματα προς την άρση των περιοριστικών μέτρων και ουσιαστικά... το τέλος του lockdown ανακοίνωσαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.Τα επόμενα...