3Χ3 η Βέροια με μεγάλο διπλό στον Βόλο 0-1.Σκόρερ ο Λουκίνας στο 12'.

3Χ3 η Βέροια με μεγάλο διπλό στον Βόλο 0-1.Σκόρερ ο Λουκίνας στο 12'.

Έφθασε το 3χ3 η Βέροια αφού πέρασε εύκολα από τον Βόλο κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 0-1 χάρις στο πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε ο Λουκίνας στο 12' λεπτό.  . Η Βέροια ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μάλιστα εκτός από το γκολ δημιούργησε και άλλες καλές ευκαιρίες για μία ευρύτερη νίκη.  Η πολύ καλή εμφάνιση της Βέροιας είχε ως αποτέλεσμα να περιορίσουν τους γηπεδούχους και να μην απειλήσουν σοβαρά την εστία του Βελίδη.

Η Βέροια έχει δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα και όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση των παικτών. για να φθάσει στον στόχο της.  Η διαφορά με τους αντιπάλους της κατηγορίας είναι φανερή, και ιδιαιτέρα η νίκη στο Βόλο δίνει άλλη διάσταση αφού και ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για άνοδο. Όχι μόνο πήρε την νίκη αλλά με την τακτική της δεν άφησε να δημιουργήσει σπουδαίες ευκαιρίες. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση και τα λόγια του Παύλου Δερμιτζάκη ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη φαίνεται ότι  επαληθεύονται. 

Συνεχίστε με σοβαρότητα και πάθος δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη, έχει πολύ δρόμο , αλλά όπως είπαμε όλα εξαρτώνται από την απόδοση των παικτών.  

Το γκολ  σημειώθηκε στο 12’. Ο Λουκίνας που πήρε την πάσα από τον Καραγιάννη μπήκε στην περιοχή, «άδειασε» με προσποίηση τον Γιαννίτση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια είχε άλλη μια απειλή στο πρώτο μέρος. Στο 35’ ο Πόζογλου έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ξενοδόχωφ απόκρουσε δύσκολα.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια ξεκίνησε πολύ καλά και στο πρώτο 10έπτό  είχε ένα δοκάρι και ένα πολύ καλό σουτ. Συγκεκριμένα, στο 52’ ο Πασάς έστρωσε στον Λουκίνας, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 54’ ο Πασάς έκανε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο αλλά ο Ξενοδόχωφ ήταν σε καλή θέση και απόκρουσε.

Η Βέροια ανέβηκε ψηλότερα και συνέχισε να δημιουργεί απειλές. Στο 66’ ο Σιμόνι έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 78’ η Βέροια έβγαλε υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μπουκουβάλας βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 70’ μετά από σέντρα, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου, που περιορίστηκε από την πολύ καλή αμυντική γραμμή της Βέροιας ένα σουτ του Βουκελάτου εξω από την περιοχή στο 60’ δεν ανησύχησε τον Βελλίδη ενώ το σουτ του Ντούριτς μέσα από την περιοχή έφυγε πολύ ψηλά άουτ.

Σπουδαία και δίκαιη η νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου πιστεύεται οτι θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια ώστε στο τέλος  η βασίλισσα του βορά να ανέβει στην επόμενη κατηγορία.  

Από την ομάδα κανείς δεν υστέρησε όλοι προσπάθησαν για την νίκη  που ήρθε σε μία δύσκολη έδρα 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσης (Διαμάντης, Δέλλιος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχωφ, Γραικός (79’ Μπόλης), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Ρόκα (46’ Χολέβας), Παπακώστας (79’ Πατρώνης), Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Βασιλούδης (56’ Ντούριτς), Παπαδημητρίου.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (88’ Στάμου), Πασάς (65’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου, Λουκίνας.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...