4Χ4 Η Βέροια 2-0 την Αριδαία. Ήρωας ο τερματοφύλακας Μένιος!!

4Χ4 Η Βέροια 2-0 την Αριδαία. Ήρωας ο τερματοφύλακας Μένιος!!

Τέσσερα στα τέσσερα για την Βέροια που νίκησε με 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας και παράμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Καβάλα.

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κριθεί από το πρώτο 10λεπτό, κράτησε σε αγωνία του φίλους της βασίλισσας του βορά, αφού οι φιλοξενούμενοι με ΄ηρώα τον τερματοφύλακα Μένιο κράτησαν το 0-0 μέχρι το 60' λεπτό όταν και προηγήθηκε η Βέροια χάρις στον Στέλιο Πόζογλου που μπορεί να μπήκε ως αλλαγή , αλλά ήταν αυτός που άλλαξε όλο το παιχνίδι αφού εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε "παρέσυρε" τους συμπαίκτες του σε ένα γρήγορο ρυθμό για να φθάσει η ομάδα του στα δύο δικά του γκολ αλλά και να δημιουργήσει και ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες. 

Καθολική υπεροχή για τους γηπεδούχους που ξεκίνησαν μέσα σε δύο λεπτά με δύο κλασσικές ευκαιρίες θέλοντας να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ ώστε να "κόψουν" τα φτερά των φιλοξενουμένων. 

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία ήταν το 5' λεπτό όταν ο Γιάννης Πασάς με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να ακολουθήσει και δεύτερο δοκάρι στην ίδια φάση με τον ΄ίδιο παίκτη που βρήκε και πάλι το δοκάρι.!! 

Δεν πέρασαν τρία λεπτά και συγκεκριμένα στο 8' λεπτό ήταν η σειρά του Λουκίνα να χάσει και αυτός κλασσική ευκαιρία , όταν από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Μένιο που απέκρουσε σωτήρια  Την πρώτη φορά με κεφαλιά και την δεύτερη με δυνατό σουτ ( ήταν πολύ κοντά έπρεπε να πλασάρει) και τις δύο φορές απέκρουσε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας του Αλμωπού.

Η δραστηριότητα των δύο φορ συνεχίστηκε όταν στο 11' λεπτό πρώτα και πάλι ο Πασάς που δέχτηκε ωραία πάσα παό τον Παπαχρήστου σούταρε δυνατό και απέκρουσε ο Μένιος. 

Επίσης στο 15' λεπτό συρτή παράλληλη σέντρα του Πασά ο Λουκίνας δεν πρόλαβε να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίκτυα ενώ ήταν άδεια η εστία και εκτός θέσης ο Μένιος. 

Μετά το 25' λεπτό ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν όλους τους διαδρόμους και να μην αφήνουν την Βέροια να δημιουργήσει άλλες ευκαιρίες. Μάλιστα στο 40' παραλίγο να προηγηθούν όταν ο Ρογγότης από κοντά δεν υπολόγισε καλά και το χλιαρό πλασέ μπλόκαρε ο Βελίδης. Έτσι το α' ημίχρονο τελείωσε 0-0 κατι που αδικεί την Βέροια 

Στην επανάληψη η Βεροιώτες μπήκαν αποφασισμένοι να πέτυχουν κάποιο γκολ και να φτάσουν στην νίκη και τους τρείς βαθμούς. 

Σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης περνώντας στην επίθεση τους Μούργο, Πόζογλου και Σιμόνι. 

Έτσι στο 61' το 1-0 δεν άργησε να έρθει και μάλιστα ύστερα από σέντρα ακριβείας του Μούργου και γυριστή κεφαλιά του Πόζογλου αυτή την φορά ο Μένιος δεν μπόρεσε  να αποτρέψει το γκολ της Βέροιας. 

Όμως η συνέχεια είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Αριδαίας ο οποίος στο 70' απέκρουσε σουτ φάουλ του Μούργος και στο 73' μπορεί να απέκρουσε δύσκολα και πάλι το σουτ του Οικονόμου...αλλά δυστυχώς στην τελευταία αυτή φάση τραυματιστικε σοβαρά  και αποχώρισε...

Τελικά  το 2-0 πέτυχε και πάλι ο Πόζογλου με πλασέ ύστερα από πάσα  του Σιμόνι. 

Όμως η πίεση της Βέροιας συνεχίστηκε και έχασε μία ακόμη πολύ καλή  ευκαιρία  με τον Πασά ο οποίος μόνος δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Ιωαννίδη 

Από την Βέροια που αν εξαιρέσουμε ένα 20' λεπτό στο α' ημίχρονο είχε την καθολική υπεροχή με κορυφαίους τους Σκόνδρα, Βεργώνη , Πασά, ενώ στην επανάληψη ξεχώρισαν οι Πόζογλου ( εκτός από τα δύο γκολ κυνήγησε όλες τις φάσεις σε άμυνα και επίθεση)   Μούργος .


Σε σωστό δρόμο η ομάδα.

Η επιτυχία της ομάδας να πετύχει το 4χ4 αν και οι τρείς αγώνες ήταν εντός έδρας, δείχνουν οτι "κτίστηκε" μία πολύ ισχυρή ομάδα που σίγουρα αν συνεχίσει  έτσι και ακόμη καλύτερα θα φτάσει στον στόχο της. 

Η οργάνωση στο παιχνίδι η φυσική και αγωνιστική κατάσταση δείχνουν μία ομάδα που αδικείται που παίζει σε αυτή την κατηγορία. 

Έχει πολλές επιλογές σε όλες τις γραμμές και αυτό το χειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο ο Παύλος Δερμιτζάκης. . 

Οι παίκτες ξέρουν οτι αυτή η κατηγορία δεν τους ταιριάζει και φυσικά το μυαλό τους είναι για ποιο ψηλά. Υπάρχει δρόμος ακόμη και δεν πρέπει κανείς να χαλαρώσει 

Ο διαιτητής κ. Παρχαρίδης με λάθη στο α' ημίχρονο , καλώς στην επανάληψη.

 Συνθέσεις 

 Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος,( 72' Πεταυράκης)  Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου,( 81' Μπλέτσας)  Βεργώνης, Καραγιάννης( 58' Μούργος) , Αποστολόπουλος( 58' Πόζογλου) , Πασάς, Λουκίνας( 72' Σιμόνι)

. Μένιος( 77' Ιωαννίδης) , Μουτζούρης, Κουρουπης,(26' Τούφας)  Μανιός(60' Πέττας) , Ρογγότης, Γκαγιέγκος, Κοζάκης( 77' Ασλαμπάνογλου) , Έππας, Κολτσίδας, Χαντζάρας, Λουσέρο.(60' Γκέσιος) 

Βόρειος Όμιλος
Καβάλα – Πιερικός 3-0
ΑΕΠ Κοζάνης – Πανσερραϊκός 0-2
Βέροια -Αλμωπός Αριδαίας 2-0
Θεσπρωτός – ΠΟ Τρίγλιας 0-0
Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου 1-0

Η βαθμολογία του Βορείου Ομίλου
1) Βέροια             12
2) Καβάλα            12
3) Ολυμπιακός Β    9
4) Πανσερραϊκός    7
5) Πιερικός           6
6) Θεσπρωτός       4
7) Τρίγλια             3
8) Αλμωπός Αρ.     2
9) ΑΕΠ Κοζάνης     1
10) Απόλλων Πόν. 0

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:
Τετάρτη 14 Απριλίου, 15:00
Απόλλων Πόντου – Πιερικός
Θεσπρωτός – ΑΕΠ Κοζάνης
Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Βόλου
Τρίγλια – Καβάλα
Πανσερραϊκός – Βέροια





Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...