Πρώτη ήττα στις Σέρρες για την Βέροια 1-0 με γκολ του Ολαιντάν.!!

Πρώτη ήττα στις Σέρρες για την Βέροια 1-0 με γκολ του Ολαιντάν.!!

Πρώτη στάση για την Βέροια και ήττα 1-0 έγινε στις Σέρρες όπου έναν πρώην παίκτης της βασίλισσας ο Μάικ Ολαιντάν πέτυχε στο 85' το γκολ για τον Πανσερραικό .

Έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας είνια μαζί πλέον τρεις ομάδες εκτός από την Βέροια και η Καβάλα ( έχασε 3-2 στην Τρίγλια ) και ο Ολυμπιακός Βόλου που κέρδισε στην Αριδαία με 0-1.

Και στον αγώνα αυτό εφαρμόστηκε για μία ακόμη φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι ομάδα που χάνει γκολ , δέχεται στην συνέχεια.

Στο 84' η Βέροια με τον Αποστολόπουλο έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ, αλλά ο ίδιος παίκτης στάθηκε μοιραίος αφού στο 88' δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει 

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την Βέροια που είχε και πάλι την υπεροχή , δημιούργησε και έχασε καλές ευκαιρίες , και ίσως η ισοπαλία θα ήταν πιό δίκαιο αποτέλεσμα . Ξεκίνημα λοιπόν από την αρχή με την Βέροια να έχει πάρει ένα ντέρμπι εκτός ΄έδρας στο Βόλο με τον Ολυμπιακό και την μεθεπόμενη αγωνιστική θα δοκιμάσει τα "κότσια της" στην Καβάλα με την άλλη πρωτοπόρο του ομίλου. 

Δεν πρέπει η ήττα αυτή να επηρεάσει τους παίκτες για την συνέχεια αφού υπάρχει χρόνος και η επιστροφή στις νίκες εξαρτάται από τους παίκτες και μόνο. 

φάσεις και γκολ 

Η Βέροια  ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και στο 2' ο Λουκίνας με κεφαλιά ανάγκασε τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπλέτσας με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Η "Βασίλισσα" είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν στο 23' το δυνατό σουτ του Σιμόνι λίγο έξω από την περιοχή, κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε και πάλι δυνατά, αλλά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν γρήγορα τον ρυθμό και με την είσοδο των δύο πρώην παικτών της "Βασίλισσας", του Γιώργου Γεωργιάδη και του Μάικλ Ολαϊτάν έγιναν πιο επιθετικοί.

Στο 63' η κεφαλιά του Ολαϊτάν, μετά από κόρνερ, κατέληξε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βελλίδης μπλόκαρε χωρίς δυσκολία την κεφαλιά του Πράντο.

Στο 84' η ΒΕΡΟΙΑ θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ, αλλά το διαγώνιο σουτ του Αποστολόπουλου από θέση δεξιά, κατέληξε λίγο άουτ.

Στην επόμενη φάση ο Πανσερραϊκός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με σουτ του Ολαϊτάν λίγο έξω από την περιοχή, με τον Βελλίδη να δείχνει να αιφνιδιάζεται και να μη μπορεί να αντιδράσει. 

Η "Βασίλισσα" προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση στα υπολειπόμενα λεπτά και στο 88' έχασε πολύ καλή ευκαιρία και πάλι με τον Αποστολόπουλο, ο οποίος μετά από σέντρα του Πόζογλου πλάσαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ που απέκρουσε σωτήρια!

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Καλλής (Ανατ. Αττικής)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (56' Ψάλτης), Κόντσι (56' Ολαϊτάν), Μέσι, (90' Πέτρου), Λουφάκης (46' Γεωργιάδης), Πράντο (75' Μπούρτσας).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας (58' Οικονόμου), Βεργώνης, Μούργος (58' Πόζογλου), Πασάς (84' Καραγιάννης), Σιμόνι (72' Αποστολόπουλος), Λουκίνας.  


Ευχαριστήριο για την φιλοξενία στον Πανσερραϊκό

 Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ευχαριστεί την διοίκηση του Πανσερραϊκού και τους συνεργάτες της για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας στο ματς πρωταθλήματος που διεξήχθη στις Σέρρες. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια θα ανταποδώσει την φιλοξενία στο ματς του δευτέρου γύρου, στην Βέροια.

αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής 

Απόλλων Πόντου - Πιερικός 2-2

Θεσπρωτός - ΑΕΠ Κοζάνης 3-1

Αλμωπός Αριδαίας - Ολυμπιακός Βόλου 

Τρίγλια - Καβάλα 3-2

Πανσερραϊκός - Βέροια 1-0


Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):

1)Βέροια                 12

2) Καβάλα                12

3) Ολυμπιακός Βόλου 12

4) Πανσερραϊκός         10

5) Πιερικός                   7

6) Θεσπρωτός              7

7) Τρίγλια                    6

8) Αλμωπός Αριδαίας   2

9) ΑΕΠ Κοζάνης           1

10) Απόλλων Πόντου    1


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...