Εύκολη νίκη η Βέροια 3-1 τον Θεσπρωτό ..πριν από το ντέρμπι στην Καβάλα.!!

Εύκολη νίκη η Βέροια 3-1 τον Θεσπρωτό ..πριν από το ντέρμπι στην Καβάλα.!!

Δεν δυσκολεύτηκε η βασίλισσα του βορά να ξεπεράσει το εμπόδιο του Θεσπρωτού παρότι πρόβαλε σθεναρή αντίσταση  αλλά ηττήθηκε με 3-1. 

Εκείνο που μένει εκτός από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς είναι ότι για μία ακόμη φορά η Βέροια εκτός από τα τρία πολύ ωραία γκολ που πέτυχε , δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη των γκολ αλλά και πάλι οι επιθετικοί της δεν βρήκαν εύκολα δίκτυα. 

Υπεροχή και πάλι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα , εκτός από κάποια διαστήματα κυρίως στο β' ημίχρονο ,  όπου  οι φιλοξενούμενοι πήραν το κέντρο , εξ' αιτίας του αργού ρυθμού που είχαν οι παίκτες της Βέροιας  αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Βελίδη. 

Φυσικά και οι γηπεδούχοι θα πρέπει να ξέρουν οτι μπορεί να προηγήθηκαν με 2-0 στο α' ημίχρονο αλλά το παιχνίδι έχει άλλα 45' λεπτά για την λήξη. Θεωρητικά και με την διαχείριση που έκανε η ομάδα στο υπόλοιπο διάστημα μόνο με χονδρά λάθη της Βέροιας θα μπορούσαν  οι φιλοξενούμενοι να φθάσουν σε κάποιο γκολ , και αυτό έγινε ύστερα από αδικαιολόγητο κόρνερ που παραχώρησε ο Παπαχρήστου και ο Κοντοές με κεφαλιά μείωσε σε 3-1 στο 75' λεπτό.

Οι φίλαθλοι θέλουν σοβαρότητα και διάρκεια από τους παίκτες όποιος και αν είναι ο αντίπαλος αφού είναι γνωστό ότι όλοι οι αντίπαλοι  παίζουν  πάντα με πάθος και δύναμη εναντίον της Βέροιας..

Γκολ και φάσεις 

Η Βέροια μπήκε στο ματς στόχο το γρήγορο  γκολ. Στο 10’ ο Βεργώνης ήταν αυτός που κέρδισε την μπάλα στο χώρο του κέντρου έδωσε στον  Πασά και αυτός με την μία  έβγαλε δεξιά στον  Πόζογλου και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-0.

Στο 25’ η Βέροια «ζευγάρωσε» τα τέρματά της. Ο Πασάς και πάλι έκανε παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Λουκίνας, στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε εύστοχα από κοντά σε κενό τέρμα και σημείωσε το 2-0.

Στο 68’  γρήγορη αντεπίθεση με τον Λουκίνα που έβγαλε στον κενό χώρο μόνο τον Παπαχρήστο, αυτός έστρωσε δεξιά στον Πόζογλου και ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 75’ .. Ο Μπίκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κοντοές με κεφαλιά έγραψε το 3-1 κερδίζοντας στην περιοχή αμυντικούς και Βελίδη.

Η Βέροια είχε και άλλες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Στο 4’ σουτ του Παπαχρήστους αποκρούστηκε σε κόρνερ, στο 27’ ο Πασάς έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά ο Κολιοφούκας απόκρουσε σε κόρνερ και στο 28’ κεφαλιά του Βεργώνη από κοντά κατέληξε άουτ.

Δεν είχαν κάποια καλή ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι αφού ο κ. Δερμιτζάκης και με τις αλλαγές που έκανε δεν άφησε πολλά περιθώρια στους παίκτες του Θεσπρωτού να απειλήσουν την εστία του Βελίδη. 

Σπουδαία και δίκαιη νίκη ...φέρνοντας και καλή ψυχολογία στους παίκτες εν όψη και του ντέρμπι το ερχόμενο Σάββατο στις 12 μ.μ ( ΕΡΤ3) στην Καβάλα 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατοίκος  (Αθηνών) (Νικολάου, Κουφός). Παρότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι δεν απέφυγε τα λάθη. 

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (71’ Ντι Τζιοβάνι), Βεργώνης (62’ Μουχάλης), Μούργος (62’ Σιμόνι), Πασάς (71’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (84’ Πεταυράκης), Λουκίνας.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κολιοφούκας, Γώγος Α. (80’ Πετράκης), Γώγος Γ. (59’ Σταυρίδης), Ζούρκος, Κοντοές, Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας, Πέντσας (59’ Σαραντίνης), Πατσέρο (42’ Διγκόζης), Ραμίρεζ (80’ Γκάνχιερ).

Αποτελέσματα 6η αγωνιστικής 

Βόρειος Όμιλος

Βέροια – Θεσπρωτός 3-1

Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 0-1

Πιερικός – ΠΟ Τρίγλιας 2-0

Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Πόντου 4-1

Καβάλα – ΑΕΠ Κοζάνης 5-1

βαθμολογία 

1) Καβάλα             15

-ΝΠΣ Βέροια          15

3) Πανσερραικός     13

4) Ολυμπιακός Β.    12

5) Πιερικός             10

6) Θεσπρωτός         7

7) ΠΟ Τρίγλιας        6

8) Αριδαία              5

9) Καλαμαριά         1

10) ΑΕΠ Κοζάνης    1

Η επόμενη (7η) αγωνιστική:

Σάββατο 24 Απριλίου, 15:00

Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου

Καβάλα – Βέροια( 12 μ.μ ΕΡΤ3) 

Τρίγλια – Απόλλων Πόντου

Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας

ΑΕΠ Κοζάνης – Πιερικός



Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...