"Λαχτάρησε" η Βέροια για το 0-1 στον Πιερικό. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ

Μπορεί η Βέροια να κέρδισε με 0-1 τον Πιερικό αλλά λαχτάρησε και πάλι τους  φίλους της ομάδας μέχρι να φθάσει στο γκολ (πολύ αργά στο 73') παρότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 35' με 10 παίκτες λόγο της αποβολής του βασικού τερματοφύλακα)

  Το πρόβλημα του εύκολου σκοραρίσματος σε κλασσικές ευκαιρίες πρέπει να το δουν ( αν και νομίζουμε τοι έπρεπε να το είχαν δεί τεχνική ηγεσία και παίκτες) γιατί φοβάστε μην σταθεί μοιραίο για την βασίλισσα του βορρά.

Για μία ακόμη φορά η Βέροια ήταν κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι , με τους γηπεδούχους να δημιουργούν μία η δύο φάσεις στην περιοχή της Βέροιας και όχι ευκαιρίες , όλα τα άλλα ανήκουν στους φιλοξενούμενους. 

Από την αρχή και πάλι η Βέροια ξεκίνησε για το πρώτο γκολ ώστε να απελευθερώσει τους παίκτες και να αγχώσει τους γηπεδούχους. 

Όμως οι ευκαιρίες που ερχόταν η μία πίσω από  την άλλη δεν γινόταν γκολ., και αυτό έχει να κάνει με τους καλύτερους επιθετικούς που διαθέτει η Βέροια για αυτή την κατηγορία. .Φουλ επίθεση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα ..   η μπάλα στα δίκτυα ήρθε ευτυχώς έστω και στο 73' γιατί τόσο ο Πανσερραικός στο γειτονικό γήπεδο της Κατερίνης  συνέτριψε τον Απόλλων Πόντου με 0-3, όσο και η εκπληκτική νίκη της Καβάλας που πέρασε με 1-3 από τον Βόλο. 

Έτσι η τριάδα συνεχίζει την κούρσα ενώ  απομένη μία αγωνιστική πριν την λήξη του α' γύρου  και όλα θα ξεκαθαρίσουν στον β' γύρο όπου η Βέροια υποδέχεται Καβάλα, Σέρρες και Ολυμπιακό Βόλου. 

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα 

Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Βέροια μόλις  σημειώθηκε στο 9’. Ο Πόζογλου έκανε την σέντρα, ο Γκατζολάρι απόκρουσε προς τα πίσω με το κεφάλι και ο Καραγκιολίδης απόκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 24’ η Βέροια  μετά από κόρνερ του Πόζογλου, ο Σκόνδρας έπιασε μια γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 33’ μετά από κόρνερ του Μούργου και απόκρουση του Καραγκιολίδη, ο Μπουκουβάλας έκανε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 35’ η Βέροια απέκτησε αριθμητική διαφορά . Ο τερματοφύλακας του Πιερικού  Καραγκιολίδης μπλόκαρε την μπάλα έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε βλέποντας νωρίς νωρίς την κόκκινη κάρτα. 

Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων  καταγράφηκε στο 45’. Ήταν ένα σουτ του Γκατζολάρι μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο  η Βέροια έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε και στο 73’ έφτασε στο 0-1 με σουτ του Πασά μέσα από την περιοχή, μετά προσπάθεια του Λουκίνα το σουτ του οποίου βρήκε πόδια αμυντικών και η μπάλα  έφθασε στον σκόρερ. 

Πριν το γκολ, η Βέροια είχε στο 47’ δύσκολο σουτ του Λουκίνα από κοντά που έφυγε άουτ και στο 52’ σουτ του ιδίου παίκτη που κόντραρε την τελευταία στιγμή ο Ντόσης. Στο 68’ δυνατό σουτ του Μουχάλη απόκρουσε δύσκολα με το πόδι ο Τζήμας.

Μετά το γκολ, η Βέροια  βρήκε την ηρεμία της και έβγαλε γρήγορες επιθέσεις και έφτασε πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ   στο 75’ με σουτ του Πασά μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ, στο 76’ με σουτ του Πόζογλου από το ύψος της περιοχής που κατέληξε άουτ, με σουτ του Πασά έξω από την περιοχή που έδιωξε δύσκολα ο Τζήμας και με κεφαλιά του Λουκίνα στο 79’, μετά από κόρνερ του Σιμόνι, που έφυγε άουτ.

Ήταν ένα εκρηκτικό 5' λεπτό όπου θα μπορούσε η Βέροια να πάρει μία νίκη με μεγαλύτερο σκορ. όχι πως δεν κέρδισε δίκαια αλλά τα πολλά γκολ ...μετράνε. 

Στο 86' επιτέλους  ...ο Χατσιάς εκτέλεσε φάουλ για τον Πιερικό αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Αποστολόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Τζήμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:  Η κ. Τσιοφλίκη (Νίκζας, Τοροστάδης) Λάρισας 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης (35’ Τζήμας), Ντόσης (80’ Χαρτσιάς), Μακρής, Παπαδόπουλος (85’ Μηλιώτης), Κυβελίδης, Ίτσιος (85’ Ιντζόγλου), Γκατζολάρι (80’ Δερμιτζόγλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μουχάλης (73' Αποστολόπουλος), Οικονόμου (58’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου (82’ Βεργώνης), Μούργος (58’ Καραγιάννης), Λουκίνας, Σκόνδρας.

Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής 

Βόρειος Όμιλος

Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός 0-3
Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα 1-3

Πιερικός – Βέροια 0-1

Αλμωπός Αριδαίας – Θεσπρωτός 0-0

Α.Ε.Π. Κοζάνης – Τρίγλια 0-0

Η βαθμολογία
1)Καβάλα              19
- Πανσερραϊκός   19
-Βέροια                 19
4) Πιερικός           13
5) Ολυμπιακός Β. 12
6) Θεσπρωτός       11
7) Τρίγλια                8
8) Αλμωπός Αρ.      6
9) Απόλλων Πόντ.  2
10) ΑΕΠ Κοζάνης   2

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:
Τετάρτη 5 Μαΐου
17:00 Απόλλων Πόντου – ΑΕΠ Κοζάνης (ΒΑΤΑΝ Κατερίνης)
17:00 Βέροια – Τρίγλια (Βέροιας)
17:00 Καβάλα – Αλμωπός Αριδαίας (Ανθή Καραγιάννη)
17:00 Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου (Α ΔΑΚ Κατερίνης)
17:00 Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός (Σερρών)

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...