ΟΜΙΛΟΣ INNER WHEEL ΒΕΡΟΙΑΣ 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο & 1ο Διαδικτυακό του Inner Wheel

ΟΜΙΛΟΣ INNER WHEEL ΒΕΡΟΙΑΣ 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο & 1ο Διαδικτυακό του Inner Wheel

Πραγματοποιήθηκε το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο και το 1ο διαδικτυακό του Inner Wheel με διοργανώτριες Ινεργουΐλερς από την Ινδία και την δυναμική Πρόεδρο του I.I.W. Dr. Bina Vyas.Ένα καταπληκτικό Διαδικτυακό Συνέδριο με 4.885 συμμετοχές από 70 χώρες.

Από την Ελλάδα συμμετείχαν 26 φίλες και απήλαυσαν ένα υπέροχο παγκόσμιο συνέδριο.

Την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου στην εναρκτήρια τελετή έγινε η παρουσίαση του Διοικητικού Συμβουλίου I.I.W. και των προηγούμενων Προέδρων I.I.W. καθώς επίσης και η παρουσίαση των Εθνικών Εκπροσώπων με τις σημαίες των χωρών τους. (Η Εθνική Εκπρόσωπος της 247 Περιφ. I.W. Ελλάδας Γιάννα Γραβιά – Καλύβα παρουσίασε την ελληνική σημαία ντυμένη με παραδοσιακή στολή).

Στη συνέχεια η Πρόεδρος Dr. Bina Vyas έκανε την εναρκτήρια εισαγωγή αναπτύσσοντας την πορεία της Οργάνωσης του Συνεδρίου, αναλύοντας το πρόγραμμά του και αναπτύσσοντας το σύνθημα της χρονιάς 2020-2021 «Lead the Change» «Γίνε Ηγέτης της Αλλαγής».

Η πρώτη επίσημη ομιλήτρια του Συνεδρίου ήταν η Mrs Vinita Bali σύμβουλος στρατηγικής με θέμα: «Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και φυσικός νόμος». Το βιογραφικό της ομιλήτριας διάβασε η τ. Board Director Gabrielle Schruempf και τις ευχαριστίες για την ομιλήτρια έκανε η τέως Board Director η δική μας Σίσσυ Αυγερινού – Λιούτα.

Η εναρκτήρια τελετή έληξε με ινδικούς χορούς.

Ακολούθησε το βασικό μέρος του Συνεδρίου και διαβάστηκαν τα πρακτικά του 17ου Παγκόσμιου Συνεδρίου που έγινε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας το 2018.

Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν οι 8 πρώτες προτάσεις και ακολούθησε ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Η Αντιπρόεδρος του I.I.W. Ebe Martines είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με εκπροσώπους του I.I.W. στα Ηνωμένα Έθνη και παρουσιάστηκαν δύο διεθνή προγράμματα, ένα για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον εμβολιασμό των αδυνάτων χωρών για τη νόσο Covid-19 και το δεύτερο πρόγραμμα αφορούσε το άνοιγμα του λογαριασμού, μετά την πρωτοβουλία της Εθνικής Εκπροσώπου της Ελβετίας, για τους πάσχοντες του Λιβάνου μετά την τρομερή έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού.

Η δεύτερη ημέρα άρχισε με παρουσίαση παραδοσιακών χορών και παρουσιάστηκαν οι υπόλοιπες 8 προτάσεις.

Στους υποστηρικτές των προτάσεων εμφανίστηκαν και μίλησανπολλές I.W. φίλες, μεταξύ των οποίων και η Εθνική Εκπρόσωπος Ελλάδας Γιάννα Γραβιά – Καλύβα και η τέως Board Director Σίσσυ Αυγερινού – Λιούτα που υποστήριξαν 3 προτάσεις.

Η τελετή λήξης του Συνεδρίου άρχισε με ινδικούς χορούς, συνεχίστηκε με την δεύτερη ομιλήτρια Mrs Maggie Inbamuthial με θέμα: «Μεγεθύνοντας το δρόμο σου μέσα στην κοινότητα».

Ακολούθησε η αποφώνηση της Προέδρου Bina Vyas και ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το 2021 – 2022, η νέα Πρόεδρος Ebe Martines από την Ιταλία και το νέο Σύνθημα: «Pink First».

Η Πρόεδρος επίσης ανακοίνωσε το νέο κοινωνικό πρόγραμμα της επόμενης τριετίας 2021 – 2024 που είναι: «Strong women, Stronger world» και ότι το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο το 2024 θα γίνει στο Manchester της Αγγλίας όπου θα γιορταστούν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Inner Wheel.

Παράλληλα με τις συνεδρίες, οι σύνεδροι διασκέδασαν με μαθήματα γιόγκα, χορούς Bollywood, μαθήματα μαγειρικής και φορεσιάς σάρι και ενημερώθηκαν για τα προγράμματα όλων των χωρών μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας (υπάρχει και φωτογραφία των μελών του Ομίλου I.W. Βέροιας όταν προσφέραμε λάδια και γάλατα στο Σύλλογο Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας).

Όσον αφορά δε τον παραδοσιακό χορό από την Ελλάδα μας εκπροσώπησαν επάξια ο Όμιλος I.W. Ρόδου.

Ενδιάμεσα παρουσιάστηκαν ωραιότατοι ινδικοί χοροί.

Το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο πέτυχε τον κυριότερο σκοπό του, να ενώσει τα μέλη από όλες τις χώρες καθώς μοιράστηκαν τα προγράμματά τους, τα σχέδιά τους, τις παραδόσεις τους και την αίσθηση της επικοινωνίας των λαών.

Κι έτσι τελείωσε ευχάριστα ένα Παγκόσμιο Συνέδριο I.W., το 1ο διαδικτυακό στην ιστορία του inner Wheel, εκπληρώνοντας τους όμορφους στόχους του ΦΙΛΙΑ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Εκ του Ομίλου

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...