Θοδωρής Ζαγοράκης: «Να λειτουργούμε σαν ομάδα»

Θοδωρής Ζαγοράκης: «Να λειτουργούμε σαν ομάδα»

Έμφαση στην ενότητα ώστε να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έδωσε ο κ. Θ. Ζαγοράκης στην ομιλία με την οποία κήρυξε την έναρξη της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης -και- του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για καλύτερη εκπροσώπηση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο.:

«Καλωσορίζω στη Γενική Συνέλευση όλους τους συμμετέχοντες όπως και τους εκπροσώπους των διεθνών συνομοσπονδιών. Με τους περισσότερους -αν και όχι με όλους- έχουμε επικοινωνήσει, αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, έτσι ώστε να αναλάβω το καθήκον του προέδρου της ΕΠΟ.

Επιμένω στη θέση που έχω εκφράσει και θεωρώ ότι πρέπει να λειτουργούμε σαν μία ομάδα και να δώσουμε προτεραιότητα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο - όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά στην Ένωσή του. Έχω κάνει τα πρώτα μου βήματα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτός είναι ο “πνεύμονας” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο καθένας μας από την πλευρά του χρειάζεται να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να δώσουμε μεγαλύτερη ώθηση στο ποδόσφαιρο και να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Τα τελευταία χρόνια -κι αυτό αποτυπώνεται και στην εικόνα της Εθνικής Ομάδας- δεν είναι αυτό που θέλουμε κι αυτό που ονειρευόμαστε στον χώρο που υπηρετούμε.

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας και ξαναλέω ότι θα ήθελα να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το έχουμε αποδείξει ότι όταν πηγαίνουμε όλοι μαζί έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να πετύχουμε. Όταν ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.

Επομένως, έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στις Ενώσεις. Θα είμαστε κοντά και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε πως η απουσία ελληνικής ομάδας στο Europa League δεν μας τιμά ως χώρα, οπότε πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα είμαστε εδώ, γιατί σκοπός μας είναι να υπηρετούμε το ποδόσφαιρο όσο καλύτερα μπορούμε».

 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...