Η Κ12 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στο πλάι του Βασίλη Τσιάρτα και των θρύλων του 2004 για το

Η Κ12 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στο πλάι του Βασίλη Τσιάρτα και των θρύλων του 2004 για το "Legends 2004 Youth Cup",

Με επιτυχία στέφθηκε το φετινό Legends 2004 Youth Cup, που διεξήχθη στο Καυτατζόγλειο Στάδιο το Σάββατο (19/06).


Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, είχαν οι εκπρόσωποι της νέας γενιάς του ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του "Legends 2004 Youth Cup", το οποίο διοργανώθηκε το Σάββατο (19/6) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το βανάκι, το οποίο μετέφερε τους VIP της ημέρας, έφτασε στις 10 π.μ. και έγινε δεκτό με χειροκροτήματα από τους πιτσιρικάδες, οι οποίοι περίμεναν να εισέλθουν στην κεντρική σάλα του γηπέδου.

Πρώτος βγήκε ο Καραγκούνης και ακολούθησαν οι Καψής, Βενετίδης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Μπασινάς και Τσιάρτας, ενώ μεμονωμένα ήρθαν οι Χαριστέας, Κατεργιαννάκης, Δέλλας, Ζαγοράκης, Παπαδόπουλος και Λάκης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομες ομιλίες πρώην διεθνών και λίγο μετά, ξεκίνησαν οι αγώνες, οι οποίοι είχαν ολιγόλεπτη διάρκεια.

Στο τουρνουά, το οποίο διοργανώθηκε από την Champions For Life υπό την αιγίδα του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" συμμετείχαν οι εξής ομάδες:

Μακεδονικός, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Βέροια, Πανσερραϊκός, Μπέμπηδες, Ακαντέμικα FC, Πεύκα. Ο Αρης και οι Λέοντες είχαν εκπροσώπηση από κορίτσια, τα οποία επίσης έδωσαν τον δικό τους αγώνα, αλλά και... μήνυμα.

Οι Legends του 2004 δεν ασχολήθηκαν μόνο με το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά σε συζητήσεις που είχαν με τους πιτσιρικάδες, έδωσαν βαρύτητα και στη σημασία της προσπάθειας και όχι μόνο της νίκης.

Παράλληλα, πρόβαλλαν αξίες όπως εκείνη της οικογένειας, η οποία αποτελεί τη βάση για την παραπέρα εξέλιξη κάθε παιδιού.

Η Ακαδημία του Ν.Π.Σ. Βέροια συμμετείχε στο Legends 2004 Youth Cup, που διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Champions For Life» με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με το τμήμα Κ12, των Νίκου Αιρατζή  και Νίκου Γκόγκου. Τους μικρούς αθλητές ανέλαβε ως μέντορας ο Ημαθιώτης  Βασίλης Τσιάρτας, μια σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ελλάδος, πρωταθλητής Ευρώπης και εκείνος, όπως όλοι οι μέντορες της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα διήρκησε επτά ώρες, μέσα στις οποίες τα παιδιά της Κ12 είχαν την ευκαιρία να δεχτούν την καθοδήγηση του Βασίλη Τσιάρτα τόσο γενικότερα, σε θέματα νοοτροπίας και συμπεριφοράς ενός αθλητή που θέλει να πρωταγωνιστεί, όσο και ειδικότερα, στο γήπεδο, στα παιχνίδια που έδωσαν απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα των υπόλοιπων προσκεκλημένων Ακαδημιών. Στην αποστολή της ακαδημίας του Ν.Π.Σ. Βέροιας βρέθηκε  επιπλέον και ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Ανθυμιάδης Τάσος.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Ανθυμιάδης Τάσος, μίλησε για την εμπειρία των μικρών αθλητών:

«Τα παιδιά νομίζω ότι το χάρηκαν αρκετά, γιατί ακόμα και αφότου φύγαμε, ήταν με ένα χαμόγελο στα πρόσωπα τους. Ο Βασίλης Τσιάρτας  τούς είπε τις εμπειρίες του και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις που του έκαναν, τον ρώτησαν αρκετά, για το πώς ένιωθε στο EURO και γενικά για την καριέρα του. Ήταν σημαντική ημέρα».

Σε τουρνουά στην Κουτσούφλιανη

Το τριήμερο 19-21 Ιουνίου η ακαδημία Ν.Π.Σ. Βέροια συμμετείχε με τα τμήματα Κ12, Κ14 στο τουρνουά ποδοσφαίρου VERMIO SOCCER FESTIVAL 2021 στην Κουτσούφλιανη Νάουσας. Στην καρδιά του καταπράσινου Βερμίου οι νεαροί ποδοσφαιριστές έπαιξαν πολλούς αγώνες, διασκέδασαν και χάρηκαν τις ομορφιές της φύσης. Μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...