Ο θάνατος του... εμποράκου! Μετά τους αγρότες έρχεται και η φορολογική εξόντωση των επαγγελματιών. Παραδείγματα

Ο θάνατος του... εμποράκου! Μετά τους αγρότες έρχεται και η φορολογική εξόντωση των επαγγελματιών. Παραδείγματα

Είστε έμπορος ή επαγγελματίας; Καλύτερα πριν πάτε στον λογιστή σας για να καταθέσετε την φορολογική σας δήλωση για τα εισοδήματα που αποκτήσατε ή κυρίως ΔΕΝ αποκτήσατε το 2013, σε μια μνημονιακή χρονιά δηλαδή, όπου ο τζίρος σας καταποντίστηκε και οι υποχρεώσεις σας αυξήθηκαν δυσβάστακτα, πάρτε και το... υπογλώσσιο σας, σε συνδυασμό με ένα ισχυρό ηρεμιστικό, για να μην καταλήξετε, είτε στην μονάδα εμφραγμάτων, είτε στο...ψυχιατρείο, με το ποσό που θα σας ανακοινωθεί ως φόρος εισοδήματος!

Για την φορολογική χρήση του έτους 2013 ο κ. Στουρνάρας δεν σας αναγνωρίζει πλέον κανένα αφορολόγητο ποσό και θα καταβάλετε φόρο από το πρώτο ευρώ με συντελεστή φορολόγησης της τάξης του 26%. Αν π.χ είστε απόλυτα ειλικρινής και βγάλατε από το ψιλικατζίδικο που διατηρείτε στην γειτονιά σας, 10.000 ευρώ εισόδημα τον χρόνο (από φέτος να ξέρετε ότι δεν ισχύουν πολλές απαλλαγές που ξέρατε τα παλαιότερα χρόνια), ο φόρος που θα σας καταλογιστεί είναι 2.600 ευρώ. Προσθέστε και την προκαταβολή 55% για τον επόμενο χρόνο (τώρα αν θα έχετε αποδημήσει εις Κύριον με αυτά τα ποσά... ποσώς ενδιαφέρει τον κ. Θεοχάρη!) άλλα 1.430 ευρώ και φυσικά το τέλος επιτηδεύματος (τέτοια χαράτσια ούτε στην... Ουγκάντα δεν βάζουν οι επίγονοι του Αμίν Νταντά!) και θα δείτε τη... λυπητερή να φθάνει στα 4.680 ευρώ!!!!

Δηλαδή ο κ. Στουρνάρας και η συγκυβέρνηση θα ζητήσουν από εσάς να ζήσετε με ένα πεντακοσάρικο το μήνα και από αυτά να πληρώσετε το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,40, την βενζίνη στα 1,60 και τα χαράτσια της ΔΕΗ.

Φυσικά για εσάς δεν υπάρχει αφορολόγητο από το πρώτο ευρώ, αλλά το ίδιο δεν ισχύει για το αφορολόγητο των βουλευτών και των υπουργών, το οποίο φθάνει μέχρι και το... 75% της αντιμισθίας τους, αφού το μεγαλύτερο ποσό του θεωρείται επίδομα και δεν φορολογείται!

Αν νομίζετε ότι γλιτώνετε από τα βάσανα σας, επειδή φέτος όχι μόνο δεν βγάλατε 800 ευρώ τον μήνα για να φάτε... κάτι εσείς και η οικογένεια σας και ο λογιστικός προσδιορισμός των εισοδημάτων σας δείχνει ζημιές, είστε βαθιά γελασμένοι.

Εκεί έχουν επινοηθεί τα τεκμήρια διαβίωσης. Προσέξτε, όχι τα τεκμήρια διαβίωσης του κ. Τσοχατζόπουλου,η σύζυγος του οποίου αγόραζε τσατσάρες Hermes που κόστιζαν 200 ευρώ, αλλά ένα απλό σπίτι στη Βέροια, τη Νάουσα, την Αλεξάνδρεια (καμία σχέση με το περίφημο και κατά Βαγγέλη Γιαννόπουλο "κολόσπιτο" του Ανδρέα Παπανδρέου) και ένα αμάξι 7ετιας, κορεάτικο, στα 1.400 κ.ε.

Πάλι τα 10.000 ευρώ εισόδημα θα βρείτε μπροστά σας και πάλι το... τάλιρο θα σας έρθει μέσω ΚΕΠΥΟ.

Αυτή είναι η απόλυτη πραγματικότητα και η σφαγή των μικρών επαγγελματιών, που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο στην χώρα μας και είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.

Στα λόγια φυσικά αφού οι κυβερνώντες αποφάσισαν φέτος να τους κλείσουν όλους και να βασιστούμε αναπτυξιακά πλέον, μετά και την εξόντωση των αγροτών μας, στην Siemens, τα εξοπλιστικά προγράμματα, τα δομημένα ομόλογα, τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως καλή η ώρα αυτή του τέως συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού κ. Γεωργίου Παπανδρέου, κ. Άλεξ Ρόντος, ο οποίος είναι μεταξύ των οποίων που σχηματίστηκε δικογραφία για σκάνδαλο εννιά εκατομμυρίων ευρώ από ΜΚΟ που... αποναρκοθετούσε εμπόλεμες ζώνες ανά την υφήλιο, τρώγοντας και πίνοντας φυσικά εις υγείαν όλων ημών των κορόιδων!

Θόδωρος Ελευθεριάδης

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σε συνέχεια της από 13 Μαρτίου ανακοίνωσής μας με την...

Τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε σε ειδική συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των 38 Δημάρχων ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας

Τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής...

Τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής...

ΚΕΔΕ: Προτάσεις για τη διαχείριση των υδάτων, με διατήρηση των ΔΕΥΑ και αντιμετώπιση των εγγενών αδυναμιών

ΚΕΔΕ: Προτάσεις για τη διαχείριση των υδάτων, με...

Η πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για...

Έκτακτες ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, από Βέροια προς Αθήνα, με  εκτροπή από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου

Έκτακτες ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, από Βέροια προς...

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης...

 Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης που είχε προβλέψει την οικονομική κρίση του 2010

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης που είχε...

Σήμερα το απόγευμα 27 Μαρτίου, έφυγε από τη ζωή σε...

Αργία διατραπεζικών συναλλαγών στις 29 Μαρτίου και 1 Απριλίου λόγω καθολικού Πάσχα

Αργία διατραπεζικών συναλλαγών στις 29 Μαρτίου και 1...

Το διευρωπαϊκό αυτοματοποιημένο σύστημα ταχείας...

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο “Greek Tourism and Gastronomy Workshop” στην Κοπεγχάγη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο “Greek Tourism and...

Στο “Greek Tourism and Gastronomy Workshop”, στην Κοπεγχάγη της...

Τριπλή συνεδρίαση για τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσία του Απόστολου Τζιτζικώστα

Τριπλή συνεδρίαση για τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της...

Τριπλή συνεδρίαση για τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων ολοκλήρωσε την συνεδρίασή της και έλαβε τις αποφάσεις για το πού θα καταργηθεί η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, με τα μέτρα να ισχύουν από την 1η Ιουνίου έως τις 15...

Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε όλους τους νέους που θα εμβολιάζονται, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής ενθάρρυνσης των εμβολιασμένων.Η στρατηγική ενθάρρυνσης εμβολιασμένων θα...

@@ads-307@@Για την υπόθεση του ιερέα που απασχολεί την επικαιρότητα, από το πρωί,  μετά την επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες την ώρα που δικαζόταν στο συνοδικό δικαστήριο μίλησε ο μητροπολίτης Βεροίας κ...

Από την Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται οι απαγορεύσεις στις διαδημοτικές μετακινήσεις αφού η 3η Μαΐου είναι και επίσημα η ημερομηνία που ανοίγει η εστίαση.Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις...