Ήττα 0-1 από την Καρδίτσα στο 118' της παράτασης και αποκλεισμός για την μέτρια Βέροια.

Ήττα 0-1 από την Καρδίτσα στο 118' της παράτασης και αποκλεισμός για την μέτρια Βέροια.

Χωρίς να ικανοποιήσει  για μία ακόμη φορά η ομάδα της Βέροιας αυτή την φορά σε επίσημο παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου έχασε με 0-1 από την μαχητική  Καρδίτσα στο 118' της παράτασης ενώ όλοι περίμεναν την διαδικασία των πε΄ναλτι. 

Οι παίκτες της Βέροιας μετά την ήττα με τον Ηρακλή δεν σημείωσαν καμία βελτιώσει και η μαχητική Καρδίτσα  που ήρθε με πάθος και δύναμη για να κερδίσει το έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι η 2η φορά που η Αναγέννηση "ταπεινώνει" την βασίλισσα του βορρά όταν πριν κάποια   χρόνια ενώ΄ η Βέροια υποβιβαζόταν μόνο με ήττα η ισοπαλία τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με 2-3 και υποβιβάστηκε η Βέροια. 

Αυτό το αναφέρουμε για να καταλάβουν οι παίκτες της Βέροιας οτι αν δεν πιστεύεις σε κα΄τι δεν μπορείς να το πετύχεις. 

Και αυτό έγινε και σήμερα, με τους παίκτες της Καρδίτσας να βάζουν τα πόδια στην φωτιά και να διεκδικούν επί ίσιοις  όροις την νίκη. 

Η εμφάνιση της ομάδας προβλημάτισε για μία ακόμη φορά τους φιλάθλους και παρά τις προσπάθειες της Διοίκησης να μοιράσει διαρκείας και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο , από την πλευρά τους οι παίκτες με τέτοια αποτελέσματα δεν βοηθούν.

Η Βέροια που είχε κατά διαστήματα την πρωτοβουλία των κινήσεων  δεν αναπτυσσόταν σωστά αλλά και δεν αμυνόταν το ίδιο σωστά.

Στην μεσαία γραμμή υπάρχει πρόβλημα και για την ανάπτυξη αλλά και τον ανασταλτικό τομέα. 

Σε μέτρια επίπεδα οι Ορφανίδης και Μπλέτσας, με τους Οικονόμου και Γαβριηλίδη να βοηθούν περισσότερο αλλά ο μέν πρώτος τραυματίστηκε και αποχώρησε ο δέ δεύτερος ήταν κουρασμένος  και η απόδοση του δεν είχε καμία σχέση με αυτή  του  α' ημίχρονο. 

Μόνοι τους "πάλευαν" στην επίθεση τόσο ο Πασάς (Πρέπει να παίζει μόνο κορυφή) όσο και ο Μαιντού . Η αμυντική γραμμή με την επιστροφή του Σκόδρα δεν έκανε λάθη εκτός από την φάση του γκολ που όλοι συμφώνησαν οτι ο σκόρερ της Καρδίτσας ήταν σε καθαρή θέση οφσάιτ. Και ο Βελλίδης δεν δυσκολεύθηκε αν και έκανε μία εκπληκτική απόκρουση αποσοβώντας  σίγουρο γκολ. 

Πάντως λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και η ομάδα δεν έδειξε οτι μπορεί να πρωταγωνιστήσει .Χρειάζεται δουλειά ακόμη ώστε να διορθωθούν τα λάθη ατομικά και ομαδικά , και μιλάμε για "παιδαριώδη " από παίκτες που είναι γνωστή η αξία τους 

Ας ελπίζουμε οτι σύντομα θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και οι Δημόπουλος, Μυστακίδης και Πόζογλου γιατί είναι παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση. 

Φάσεις και γκολ 

Στο 8’ το πρώτο καλό σουτ του Γαβριηλίδη έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 14’ ο Μπαϊντού έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μπλέτσας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα.


Στο 25’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Μπιανκόνι και στην συνέχεια ο επιθετικός της Καρδίτσας υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ. 

 Πολύ καλή ευκαιρία για την Βέροια στο 36' λεπτό όταν ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα, ο Γαβριηλίδης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι της Καρδίτσας. Στο β' ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού "έπεσε" σημαντικά από την κούραση και την ζέστη που επικρατούσε.

Στο 94’,  πρώτη πήγε να αιφνιδιάσει η Καρδίτσα που βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ο Μπουκουβάλας έβαλε την προβολή και απομάκρυνε σωτήρια τη μπάλα.

Στο 101' ο Φοφανά που ήταν αρκετά δραστήριος από τότε που μπήκε στο παιχνίδι, έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Πασάς έπιασε  κεφαλιά από καλή θέση όμως ο Γκέκας απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ!

Τελικά, στο 118' λεπτό σε ένα φάουλ για τους φιλοξενούμενους με τον σπεσιαλίστα Λώττα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου πήρε την πρώτη κεφαλιά  ο προωθημένος Κοτσώνης και στην καρδία της μικρής περιοχής με νέα κεφαλιά  ο Γκίνη έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να γράψει έτσι το 0-1. παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Βέροιας προς τον αρμόδιο επόπτη για οφσάιτ. 

Διαιτητής: Κατσικογιάννης Μέτριος και κακός στον πειθαρχικό έλεγχο. (Χατζηνάκος, Τσιακίρης)

συνθέσεις των ομάδων 

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (61’ Ντίνας ), Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Πασάς, Ορφανίδης (65’ Γιακουμάκης), Μπαϊντού (90’ Φοφανά).

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Γκουγκούδης (67’ Γκίνης), Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λαρρέα, Λαγός (105' Κοτσώνης), Πολίτης (67’ Κουτσιανικούλης), Μπενγκόα (90’ Αθανασιάδης), Μπιανκόνι (90'+ Ξέρρας), Μπραμπίγια (91’ Λώττας).




Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...