SL2. Αγχώδης νίκη της Βέροιας στην πρεμιέρα 1-0 την Αριδαία.

SL2. Αγχώδης νίκη της Βέροιας στην πρεμιέρα 1-0 την Αριδαία.

Με νίκη ξεκίνησε η Βέροια στην πρεμιέρα της SL2 που ξεκίνησε επιτέλους μετά από καθυστέρηση 2 μηνών.  κερδίζοντας με 1-0 τον Αλμωπό Αριδάιας. δυστυχώς όμως με πολύ λίγους φιλάθλους στις κερκίδες του Δημοτικού΄ Σταδίου.  

Οι παίκτες της Βέροιας ξεκίνησαν με ορμή και δύναμη να πάρουν  γρήγορο προβάδισμά στο σκόρ και τα κατάφεραν αφού στο 10' λεπτό από μακρινή πάσα  του Μπουκουβάλα στην πλάτη της άμυνας ξεπετάχθηκε ο γρήγορος Γιακουμάκης και με ωραίο τρόπο αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα πάσαρε στον Πασά ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για να γίνει έτσι το 1-0. 

Οι γηπεδούχοι και μετά το γκόλ συνεχίζουν να ελέγχουν το παιχνίδι και να χάνουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μπουκουβάλα ο οποίος στην πρώτη περίπτωση στο 15' λεπτό ΄έκανε σέντρα με τον Γαβριηλίδη να πιάνει κεφαλιά από κοντά και η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ. Στην 2η περίπτωση  πάλι ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε κόρνερ αλλά ο Πασάς από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε καρφωτή κεφαλιά  και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ. 

Σε αυτές τις πολύ καλές ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι έχουν να "παρουσιάσουν" την φάση στο 38' όταν ο Ρόβας  από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον έμπειρο Βελλίδη. 

Στην αρχή του β' ημιχρόνου και για 15-20'' η Βέροια είχε τον έλεγχο και με μεγάλη φάση στο 57' όταν ένα δυνατό μακρινό σουτ του Γαβριηλίδη η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι της Αριδαίας. 

Από κει μετά οι φιλοξενούμενοι "βγήκαν" στην επίθεση με στόχο το γκολ της ισοφάρισης . Είχαν κάποια υπεροχή αλλά στην ουσία τίποτε το ιδιαίτερο

Η Βέροια που θα μπορούσε να σφραγίσει την νίκη και να πάρει  μία άνετη νίκη είχε πολύ καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Γιακουμάκη  στο 80' λεπτό 

Μία ευκαιρία που αιφνιδίασε την άμυνα της Βέροιας στο 88' όπου μετά την συρτή σέντρα του Σέχου από τα αριστερά μόνος στην περιοχή ο Ρόβας δεν πρόλαβε την μπάλα.

Ενώ στην λήξη των καθυστερήσεων  έγινε μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών των παικτών και του πάγκου της Αριδαίας που ζητούσαν την κατακύρωση ενός τέρματος παρότι ο κ. Τάσης είχε σφυρίξει έγκαιρα το επιθετικό φάουλ πάνω στον Μπουκουβάλα. 


Προβλημάτισε η Βέροια στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα. 

Όπως δήλωσε και ο προπονητής της Βέροιας Παύλος Γιακουμάκης κάθε πρεμιέρα έχει άγχος και φυσικά εκείνο που ενδιαφέρει είναι να ξεκινήσει η ομάδα με νίκη άσχετα με την εμφάνιση της. 

Ο προβληματισμός  προήλθε από τα αβίαστα και εύκολα λάθη  από παίκτες με αξία και μεγάλη εμπειρία. Όμως όλα θα είχαν κριθεί αν η Βέροια πετύχαινε ένα ακόμη γκόλ που δικαιούταν και τότε ίσως μιλούσαμε για μία πιό ευρεία νίκη. 

Με το δεξί ξεκίνησε η βασίλισσα του βορρά και φυσικά όλοι περιμένουν καλύτερη συνέχεια γιατί το πρωτάθλημα της SL2  από δείχνουν τα πράγματα θα είναι σκληρό και ανταγωνιστικό.  

Διαιτητής: Τάσης ( Ηπείρου) δεν απέφυγε τα λάθη βοηθοί (Νατσιόπουλος, Μάνος)

ΒΕΡΟΙΑ: (Δερμιτζάκης) Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός (46’ Δημόπουλος), Πεταυράκης. Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Μπαϊντού (64’ Πόζογλου), Μούργος (72’ Ντίνας), Γιακουμάκης (85' Μπλέτσας), Πασάς.

ΑΛΜΩΠΟΣ: (Τυριακίδης) Παϊτέρης, Πρίκας (76’ Κολλάρας), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (90' Ζαχάρος), Ρόβας, Πέττας (46’ Τριανταφυλλάκης), Αδαμίδης (46’ Καράμπελας), Γιουκούδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους δύο ομίλους 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων Λάρισας-Τρίκαλα 3-3 

Ηρακλής-Νίκη Βόλου 0-0

Βέροια-Αλμωπός Αριδαίας 1-0 

Απόλλων Πόντου-Καβάλα δ.δ. ΑΝΑΒΟΛΗ 

Αναγέννηση Καρδίτσας-Θεσπρωτός 1-0 

Πιερικός-Ξάνθη 1-1 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Καλλιθέα-Ζάκυνθος δ.δ. 

Αιγάλεω-Χανιά 1-1 

Ηρόδοτος-Διαγόρας 1-2 

Επισκοπή-Καραϊσκάκης 0-1 

Κηφισιά-Παναθηναϊκός Β 2-0 

Λεβαδειακός-Αστέρας Βλαχιώτη 2-1 

ΑΕΚ Β-Καλαμάτα 1-0 





Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...