ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα

Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μετά από 15 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 24 χρόνια γάμου και 27 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη «μπουτίκ μπαμπάς & μαμά», να τρώω από το «μάρκετ πεθερός & πεθερά» και να σας «πολεμώ» με το πληκτρολόγιο μου».

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

όταν σε μία χώρα, μία ομάδα ανθρώπων, της οποίας το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η ηλιθιότητα, νομίζει ότι είναι άριστη και καταφέρνει να αναρριχηθεί και στα υψηλά κλιμάκια, τότε η χώρα δυστυχώς, αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα και μάλλον είναι καταδικασμένη να ζει, σε κόσμο κατευθυνόμενο, φτιαγμένο από επιτήδειους.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενέσεις, εμβόλια, τέστ γρήγορα, τέστ αργά, τόσοι πεθάνανε, τόσοι θα ψοφήσουνε, είσαι σε μπλε περιοχή, όχι δεν μου αρέσει, τότε πήγαινε στη δίπλα πόλη που είναι κόκκινη, έχουμε και πράσινη εάν θέλετε, θέλω να πιω καφέ, τι λες καλέ, έκανες το τέστ σε ρωτά, ποιο απαντάς αυτό των φρονημάτων, όχι το άλλο της εγκυμοσύνης, μα δεν χρειάζεται της λες, δεν βλέπεις ότι είμαι έγκυος, μέσα σε τέτοια κοιλία όχι μωρό χωρά, αλλά ελέφαντας ολόκληρος, φαίνεται σας απαντά, η χαμογελαστή δεσποινίς, αλλά χρειάζεται και η πιστοποίηση, πρέπει να έχω ISO της λέτε, έχω και μπλουζάκι φάιζερ και βρακί ακόμα, τι άλλο επιθυμείτε, το χαρτί ότι μπολιαστήκατε, να το της λέτε, α μόνο δύο δόσεις κακώς, πρέπει ένα κάθε εβδομάδα και σε λίγο κάθε ημέρα και η ζωή δεν …συνεχίζεται.

Και επειδή είμαι κλασικός έλλην, το πρόβλημα του εμβολιασμού θα το έλυνα αμέσως, θα έκανε ένα διάγγελμα που θα απαγόρευα σε συγκεκριμένη επιστημονική τηλεπερσόνα να είναι συνέχεια στα κανάλια και επίσης σε συγκεκριμένους καθηγητάδες.

Θα έλεγα ότι η επιστήμη δημιούργησε το εμβόλιο, το κάνει όποιος επιθυμεί και εάν όχι τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τα τινάξετε.

Απλά και ωραία.

Εάν κάποιος θέλει να πεθάνει δικαίωμά του!

Αρκετά ασχοληθήκαμε!

Θα μου πείτε ότι μεταδίδει και στους υπόλοιπους, αυτό όμως ισχύει και για τους άλλους, οπότε … ένα ζήτω στην επιστήμη που είναι ημίθεος που μας σώζει και δύο ζήτω, όπως λέμε Γιάννης με δύο ν, στην επιστήμη που κατασκεύασε τον ιό και μας τον έστειλε, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον ιό, δεν τον κατασκεύασε ο τσομπάνης που φιλούσε τα πρόβατα, ούτε και η Γκόλφω με τα γελάδια!

Και μια που ανέφερα τη λέξη πρόβατα, εσείς οι ιεράρχες με τα ωραία ρασάκια, δεν υπάρχουν μόνο έξυπνα πρόβατα, αλλά και ζαβά και ο Μεγάλος από πάνω έκανε παρέα με τα ζαβά και τα αμαρτωλά.

Τα άλλα πρόβατα τα «ιερά» δεν τα πολυπήγαινε!

Με λίγα λόγια το ποίμνιο είναι ένα, ενωμένο και έτσι θα το αντιμετωπίζετε.

Οι διαχωρισμοί σε άλλη παραλία.

Η δε παρατήρηση Ιεράρχη, για την επέτειο του 40, που σύγκρινε με τον πόλεμο του ιού, θα τόλμαγα να πρότεινα να προσέχουνε τις μπανανόφλουδες που πετά το άθλιο, ελεεινό πολιτικό σύστημα!

Και ενώ εμείς τραγουδάμε, τι ωραία που περνάμε, μάθαμε μέσα από την εφημερίδα μας, αυτή που με ανέχεται, ότι υπάρχει και η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, η οποία εγκαινίασε τον διάλογο με την Παγκόσμια Μουσουλμανική Λίγκα, για την εξάλειψη των εξτρεμιστικών αντιλήψεων και της μισαλλοδοξίας και ζήτω οι αγαπούλες και οι αγκαλίτσες και η πανθρησκεία και ο οικουμενισμός, αυτή η οχιά!

Πάω να κουρευτώ, δεν αντέχω άλλο!

Και να ξυριστώ!

Μόνικα τρέμε, έρχομαι!

Η χρηματοδότηση των μεγάλων μέσων ενημέρωσης, οδηγεί σταδιακά στην κατάργηση της Δημοκρατίας!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο μεταίχμιο προκλήσεων και ανταγωνισμών… Του Μάξιμου Χαρακόπουλου

Στο μεταίχμιο προκλήσεων και ανταγωνισμών… Του...

Δυστυχώς, το 2022 δεν εισήλθε με τους καλύτερους οιωνούς...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ;

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ...

Κατά την επίσκεψή μου στη Σπάρτη και στην Καλαμάτα, με...

Προσφορά αμαξιδίου και περιπατητήρα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας - Ευχαριστήριο του Δημάρχου

Προσφορά αμαξιδίου και περιπατητήρα στο Κοινωνικό...

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Παναγιώτης Γκυρίνης και ο...

Απ. Βεσυρόπουλος: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης  και νέα ευνοϊκά μέτρα για τις γονικές παροχές  και την υπαγωγή στη ρύθμιση των 36 ή 72 δόσεων

Απ. Βεσυρόπουλος: Παράταση της προθεσμίας υποβολής...

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών έχουν πλήρη...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω των καιρικών φαινομένων - Ποια οχήματα απαγορεύονται να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω των...

Ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών...

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ: Γιώργος Χιονίδης. Ένας ευπατρίδης...

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ: Γιώργος Χιονίδης. Ένας ευπατρίδης...

Μόνο δύο λόγια, νομίζουμε δεν θα ήθελε και ο ίδιος...

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Δελκοτζάκης σε ηλικία 74 ετών

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Δελκοτζάκης σε ηλικία 74 ετών

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Δελκοτζάκης σε ηλικία 74 ετών. Η...

Οδηγίες του Εργατικού Κέντρου Βέροιας για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες ψύχους και παγετού

Οδηγίες του Εργατικού Κέντρου Βέροιας για την υγεία...

Κρίνεται σκόπιμη η υπενθύμιση του πλαισίου οδηγιών ...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας - Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ενόψει της νέας κακοκαιρίας, ενημερώνει τους δημότες για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό. Ο...

Πέρασε μια εβδομάδα από την κακοκαιρία που άφησε 1-1,5 μέτρο βαρύ, υγρό χιόνι στο Σέλι. Μια κακοκαιρία που άφησε το Σέλι δυο ημέρες χωρίς ρεύμα και εδώ και μια εβδομάδα αφήνει χωρίς νερό ένα πολύ μεγάλο τμήμα της...

Υπεγράφη η σύμβαση μακροχρόνιας εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια» μεταξύ του Δήμου Νάουσας και της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας  «Ορεινός Τουρισμός»Υπεγράφη σήμερα Πέμπτη (20.01.2022) η...

Με πανό και συνθήματα αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων της κλωστοϋφαντουργίας «Βαρβαρέσος» βρέθηκε χθες το πρωί(Τρίτη 18/01) στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας και διαδήλωσαν για περίπου μία...