Ολυμπιακός Β' - ΝΠΣ Βέροια 1-1. Στο 89' ισοφάρισε ο Φοφανά.

Ολυμπιακός Β' - ΝΠΣ Βέροια 1-1. Στο 89' ισοφάρισε ο Φοφανά.

Μπορεί η Βέροια στο 89' με ωραίο γκολ του Φοφανά να ισοφάρισε τους γηπεδούχους  σε 1-1 και πήρε έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας  έχασε όμως την πρώτη θέση στην βαθμολογία μετά την εκτός έδρας νίκη της Ξάνθης με 0-1 επί του  ΠΑΟΚ Β' .

Η Βέροια θα μπορούσε να "καθαρίσει"  στο α' ημίχρονο το παιχνίδι γιατί και υπεροχή είχε και ευκαιρίες δημιούργησε και γενικά ήταν κυρίαρχη του αγώνα .Οι νεαροί παίκτες του  Ολυμπιακού εκτός από την καλή διάθεση και το πείσμα που έδειξαν δεν απείλησαν σοβαρά την εστία της Βέροιας . Για μία ακόμη φορά εφαρμόστηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει κλασσικές ευκαιρίες να δέχεται γκολ .Και αυτό έγινε στο γήπεδο της Καισαριανής όταν στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48' το τραγικό λάθος του Πετευράκη που άφησε μόνο τον σκόρερ του Ολυμπιακού αλλά και η μη έξοδος του Βελίδη αφού  ο Βοίλης πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι  της εστίας. έγραψε το 1-0. Τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται για τους έμπειρους παίκτες της Βέροιας αν θέλουν η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία . Μάλιστα το γκολ αυτό δεν αφύπνισε τόσο τους παίκτες όσο που τους έκανε πιό νευρικούς . Έτσι η ομάδα δεν μπορούσε να βγει ομαδικά στην επίθεση , δεν είχε την απόδοση του α' ημιχρόνου αλλά σίγουρα έκανε μεγάλη προσπάθεια να φτάσει στην ισοφάριση. 

Να σημειώσουμε την μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού Β΄ όταν στο 68' λεπτό ο Λιάτσος μέσα από την περιοχή σούταρε στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη διαφορετικά αν οι γηπεδούχοι πετύχαιναν το 2-0 τα πράγματα θα γινόταν ακόμη χειρότερα. 

Όμως νομίζουμε οτι η Βέροια έπρεπε να φύγει με την νίκη απέναντι σε μία ομάδα με 17-18χρονους παίκτες και όμως άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς 

Φάσεις και γκολ.  

Η Βέροια ξεκίνησε  με πολύ επιθετικές διαθέσεις τον αγώνα  και στα πρώτα 15' λεπτά  αναστάτωσε δύο φορές την άμυνα του Ολυμπιακού.

. Στο 8’ κεφαλιά του Γιακουμάκη από καλή θέση  κατέληξε πάνω στον Τζολάκη, στο 10’ ο Πασάς μπήκε στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που απέκρουσε την τελευταία στιγμή με το πόδι, και στο 11’ ο Γιακουμάκης προσπάθησε με σουτ έξω από την περιοχή να αιφνιδιάσει τον πολύ καλό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού τον  Τζολάκη ( έπαιξε βασικός στα πρώτα παιχνίδι της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού )  που απόκρουσε δύσκολα σε  κόρνερ. 

Μετά από τις δύο πολύ καλές ευκαιρίες της Βέροιας οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στην συνέχεια είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία 

Στο β' ημίχρονο ύστερα από ένα φάουλ στην περιοχή της Βέροιας στο 48' ο Βοίλης μόνος έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίκτυα του Βελλίδη γράφοντας το 1-0 .

Η Βέροια αντέδρασε άμεσα  και  στο 54’ όταν ο Μπουκουβάλας από δεξιά έβαλε την μπάλα στην περιοχή του Ολυμπιακού , ο Γιακουμάκης έκανε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 66’ και πάλι η Βέροια βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφαρίσει   όμως το σουτ του Πασά μέσα  κατέληξε πάνω στο τερματοφύλακα.

Στο 68’ ο Ολυμπιακός άγγιξε το 2-0. Ο Λιάτσος επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 84’ η Βέροια έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Κινκουέ έκανε λάθος στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Γαβριηλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας την έστειλε στον  Πασάς ο οποίος μόνος με κεφαλιά από πολύ κοντά  σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 89' ’ η Βέροια  πέτυχε  την ισοφάριση. Ο Πασάς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τρεις αντιπάλους την  έστρωσε στον Φοφανά και ο τελευταίος από κοντά με σουτ έγραψε το 1-1. Είναι το τρίτο συνεχόμενο γκολ που πετυχαίνει σε ισάριθμα παιχνίδια. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η κυρία Αντωνίου( Αχαίας)  (Κακαφώνης, Φραγκιαδάκης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (87’ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Βοϊλης (75’ Κίτσος), Ντόι, Κωστή (79’ Σπυριδάκης), Σουρλής.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (61’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (81’ Ράμος), Μούργος (73’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (81’ Μυστακίδης), Πόζογλου (61’ Φοφανά), Πασάς.

Super League 2 – 8η αγωνιστική (εμβόλιμη)

Βόρειος όμιλος

:Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός 0-1 

 ΠΑΟΚ Β-Ξάνθη             0-1 

 Τρίκαλα-Πιερικός           1-0 

: ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

: Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Πόντου 0-2 

 Ολυμπιακός Β-Βέροια 1-1 

: Πανσερραϊκός-Ηρακλής 2-0 

Βαθμολογία 


1) Ξάνθη              7- 19

2) ΒΕΡΟΙΑ              8  18

3) Αναγ. Καρδίτσας  7   13

4) Ολυμπιακός Β'     7- 13

5) Θεσπρωτός          7  12

6) Λάρισα                7-  12

7) Αλμωπός Αριδ.     7-   12

8) ΑΟ Τρίκαλα           8-   10

9) Π.Α.Ο.Κ. Β'           8   -  9

10) Ηρακλής           8-    9

11) Νίκη Βόλου       7     -9

12) Πανσερραϊκός    7-    9

13) Πιερικός            8     8

14) Απόλλων Πόντου  8--- 7

15) Ολυμπιακός Βολου  8- 5

16) Απόλλων Λάρισας     7 -2

17) Καβάλα                  5   0

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...