ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, ο Σύλλογος Μ.Α.μ.Α.(Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό), με έδρα τη Βέροια, βραβεύτηκε από τη Φιλόπτωχο Γυναικών Αλεξάνδρειας σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί η Γιορτή της Μητέρας. 


Σε μία άκρως συγκινητική και επιτυχημένη εκδήλωση ,η Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας τίμησε το έργο του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α.,ο οποίος εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο κα. Γεωργιάδου- Στεφανάκη Ελένη,την κα. Μανωλοπούλου Ελένη (μέλος του Δ.Σ.) και την Εθελόντρια Επιστημονική Σύμβουλο κα. Αναγνώστου Ειρήνη. 


Παίρνοντας τον λόγο η κα. Γεωργιάδου- Στεφανάκη Ελένη,ευχαρίστησε εκ μέρους του Συλλόγου, του Δ.Σ,των οικογενειών και των εκπαιδευτών, για την ιδιαίτερη τιμή προς το Σύλλογο Μ.Α.μ.Α και την αναγνώριση των προσπαθειών μας.Αναφέρθηκε στους σκοπούς και στους στόχους του Συλλόγου και του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α. και τέλος στην αποδοχή της Διαταραχής του Αυτιστικού Φάσματος από την πλευρά των οικογενειών. 


Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε η κα. Μανωλοπούλου Ελένη, η οποία μίλησε για την προσωπική επαφή της με τον Αυτισμό. Για ένα σκοτεινό δρόμο, όπου, όμως, μέσω της αποδοχής και έχοντας την κατάλληλη υποστήριξη βγαίνεις στο φως και ταξιδεύεις μαζί με το παιδί. Τέλος, η κα. Αναγνώστου Ειρήνη, αναφέρθηκε στα θετικά της επαφής με άτομα στο Φάσμα του Αυτισμού.Η βράβευση έκλεισε με επισφράγιση της συνεργασίας των δύο Συλλόγων.Η πρόεδρος της φιιλοπτώχου κυρία Κατερίνα Βέτσιου προσέφερε μια όμορφη χειροποίητη δημιουργία στην πρόεδρο της Μ.Αμ.Α που απεικονίζει ενωμένα χέρια με μια όμορφη αφιέρωση.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α. ευχαριστεί εκ βαθέων την Πρόεδρο κα. Βέτσιου Κατερίνα, καθώς και τα μέλη της Φιλοπτώχου Γυναικών Αλεξάνδρειας, που στέκεται αρωγός στα προβλήματα της κοινωνίας, για τη βράβευση.

Ευχή όλων, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, γνώμονα να αποτελεί η φιλαλληλία και η ανυστεροβουλία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου μας.

Φωτογραφίες :www.alexandriamou.gr


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Tα κοριτσάκια με τα ναυτικά”, από το βιβλίο της Ελένης Δικαίου, την Κυριακή στην Φυτειά

“Tα κοριτσάκια με τα ναυτικά”, από το βιβλίο της...

Η μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση “Tα κοριτσάκια...

Το μουσικό παραμύθι του Δημήτρη Μπασλάμ ο «γαργαληστής” στο Θέατρο Άλσους της Βέροιας

Το μουσικό παραμύθι του Δημήτρη Μπασλάμ ο...

Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας σε συμπαραγωγή με το Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ...

«ΚΗ’ Παύλεια». Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Η συμβολή της μουσικής σε περιόδους κρίσης»

«ΚΗ’ Παύλεια». Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής...

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου το βράδυ στο Παύλειο...

Διαδικτυακή εκπαιδευτική ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή και έμφυλη βία σε αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Βέροιας

Διαδικτυακή εκπαιδευτική ενημέρωση για την...

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα ΚΗ΄ ΠΑΥΛΕΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα ΚΗ΄ ΠΑΥΛΕΙΑ

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

ΚΗ΄ Παύλεια - Εκδήλωση με τίτλο «Σύγχρονες μορφές της Εκκλησίας» - στις 7:00 μ.μ.

ΚΗ΄ Παύλεια - Εκδήλωση με τίτλο «Σύγχρονες μορφές της...

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ., στο Παύλειο...

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - Πρώτη συνάντηση με 20 Πολιτιστικούς Συλλόγους με στόχο την προετοιμασία

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - Πρώτη...

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη...

Από 26 - 28 Ιουνίου στα ΚΗ’ Παύλεια Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στη Βέροια, με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων»

Από 26 - 28 Ιουνίου στα ΚΗ’ Παύλεια Διεθνές Επιστημονικό...

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Ο Απόστολος...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στις 21:00.  Μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία που έκανε η παράσταση «Πέντε Σιωπές» της Σήλα Στήβενσον σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου, μια παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας σε...

«Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον» ΑριστοτέληςΤο 2ο Σχολείο Σκηνοθεσίας ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα μαθημάτων, που στον μεγαλύτερο βαθμό είχαν θεωρητικό χαρακτήρα με διαλέξεις, συζητήσεις ...