ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εύηχη πόλη, Μουσικό Περίπτερο, Άλσος, Θερινό σινεμά, - Εκδηλώσεις από 21 Ιουνίου έως 21 Σεπτεμβρίου φεστιβάλ ντοκιμαντέρ και δημιουργική απασχόληση παιδιών

Εύηχη πόλη, Μουσικό Περίπτερο, Άλσος, Θερινό σινεμά, - Εκδηλώσεις από 21 Ιουνίου έως 21 Σεπτεμβρίου φεστιβάλ ντοκιμαντέρ και δημιουργική απασχόληση παιδιών

Τις πέντε ενότητες του καλοκαιρινού πολιτιστικού προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, από τις 21 Ιουνίου έως τις 21 Σεπτεμβρίου, παρουσίασαν χθες το μεσημέρι, ο πρόεδρος του Φορέα, Κώστας Ρίζος και η διευθύντρια Κατερίνα Γρηγοριάδου, παρουσία του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη και του αντιδημάρχου Τουρισμού Λάζαρου Ασλανίδη.

«Η ΚΕΠΑ επιμένει στην ποιότητα, επιμένει στην μουσική πολυφωνία και πολυχρωμία και θεωρώ ότι, όπως κάθε χρόνο, θα παραχθεί ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει όχι μόνο τους βεροιώτες αλλά και τους επισκέπτες, καθώς γνωρίζουμε ότι η Βέροια γίνεται πόλος έλξης για τις πολιτιστικές της δραστηριότητες. Μία τέτοια χρονιά και μάλιστα καλύτερη από την προηγούμενη, θα είναι και φέτος», είπε ο δήμαρχος ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΠΑ, τη διευθύντρια και όλους τους εργαζόμενους, τονίζοντας ότι «το αποτέλεσμα, που θα είναι πάρα πολύ καλό, είναι δουλειά πολλών ανθρώπων και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως». Ο κ. Βοργιαζίδης ευχαρίστησε επίσης και τα ΜΜΕ για τον σημαντικό ρόλο της ενημέρωσης του κοινού και της προβολής των εκδηλώσεων, υπηρετώντας την εξωστρέφεια της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ κ. Κώστας Ρίζος παίρνοντας τον λόγο επεσήμανε ότι στο φετινό πρόγραμμα υπάρχουν πολύ σοβαρές προτάσεις και επιμέρους δράσεις, που φιλοδοξούν να καλύψουν τις περισσότερες επιθυμίες και γούστα. «Για το πρόγραμμα μόχθησε κυριολεκτικά η διευθύντρια κα Γρηγοριάδου, μαζί με τη στήριξη και συνδρομή των στελεχών της επιχείρησης που έδειξαν για μία ακόμα φορά τη σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης με το οποίο εργάζονται τόσα χρόνια, ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την πολιτιστική κίνηση στην Βέροια όλο το καλοκαίρι, τόσο για τους συμπολίτες μας, όσο και για τους επισκέπτες, τους οποίους προσκαλούμε να γνωρίσουν και αυτή την πλευρά της πόλης», τόνισε ο πρόεδρος. Ο κ. Ρίζος, πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα έχει να αναδείξει πολλά, συναυλίες μικρές και μεγάλες σε διάφορα σημεία της πόλης με λιγότερο ή περισσότερο επώνυμους καλλιτέχνες, θερινό κινηματογράφο, φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, κ.α. «Ο πολιτισμός της περιοχής μας για μία χρονιά ακόμα πρέπει να ενισχυθεί και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, διότι διαχειριζόμαστε το θέμα με σοβαρότητα, ακολουθώντας στρατηγικές ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής, της οικονομικής κατάστασης της κοινωνίας και της συναισθηματικής κατάστασης που επικρατεί ως αποτέλεσμα των διεθνών και τοπικών κρίσεων. Ωστόσο δεν θα επιτρέψουμε να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθειά μας να σταθούμε ζωντανοί ψυχικά και πολιτιστικά», είπε ο πρόεδρος, καλώντας τον κόσμο σε μία ζεστή συμμετοχή στις δράσεις, με την πεποίθηση ότι θα ανταμειφθεί πλήρως η εμπιστοσύνη τους στην ΚΕΠΑ.

Ιδιαίτερα χαρούμενος, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λάζαρος Ασλανίδης, καθώς, όπως είπε, η Αντιδημαρχία Τουρισμού παίρνει στα χέρια της ένα εξτρα όπλο (εννοώντας τον φάκελο με το πρόγραμμα του πολιτιστικού καλοκαιριού), για να διεκδικήσει περισσότερο κόσμο για το φετινό καλοκαίρι. «Τα μηνύματα είναι ήδη αισιόδοξα. Για το 2023 έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τους αριθμούς του 2019, ο κόσμος αρχίζει να βγαίνει και να βλέπει με άλλο μάτι τα πράγματα. Παίρνουμε ένα όπλο με πέντε θεματικές ενότητες εκδηλώσεων που καλύπτουν τις ανάγκες και της τοπικής κοινωνίας αλλά και όλων, όσοι θέλουν να επισκεφτούν τον τόπο μας. Ως Αντιδημαρχία Τουρισμού έχουμε να προβάλουμε ένα έξτρα κομμάτι πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας και αισθάνομαι τυχερός που μπορώ με καμάρι να διαφημίζω τον τόπο μας ώστε να φέρουμε καλύτερο αποτέλεσμα ως προς την επισκεψιμότητα. Σε τοπικό επίπεδο, όλοι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν σίγουρα να πάρουν πολλά από το πρόγραμμα του καλοκαιριού. Κάθε χρόνο και καλύτερα, ο πήχης ανεβαίνει», πρόσθεσε ο κ. Ασλανίδης.

Η ατζέντα του πολιτιστικού καλοκαιριού στη Βέροια

Στη συνέχεια η κα Γρηγοριάδου παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που περιέχουν οι ενότητες: Εύηχη Πόλη, Μουσικό Περίπτερο, Θέατρο Άλσους, Θερινό Σινεμά και Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, αλλά και οι δράσεις δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στις δυο δημοτικές βιβλιοθήκες.

Το πρόγραμμα – ατζέντα του καλοκαιριού, στη Βέροια, περιλαμβάνει:

15Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ

Τετάρτη 21/6

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –

ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ

Πατινάδα

ώρα 12 μεσημέρι - Δρόμοι πόλης – αγορά

MET the Clarinet

Το ensemble κλαρινέτων από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έρχεται για μια συναυλία γεμάτη νεανική πνοή!

Υπό την μουσική καθοδήγηση του Μιλτιάδη Μουμουλίδη, θα παρουσιαστούν έργα των Mozart, Bennett, Kovács, Gershwin και Piazzolla σε ένα πρόγραμμα με 7+1 κλαρινέτα που θα γεμίσουν την πόλη με μουσική απ’ όλα τα είδη!

ώρα 8.00μ.μ. Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών

Ορχήστρα Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής

Οι φοιτητές του συνόλου παραδοσιακής μουσικής, της κατεύθυνσης Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής, του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι σε παράλληλες ιστορίες που εξελίσσονται κατά την μετανάστευση των Ελλήνων από την Ελλάδα στην Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα.

Ώρα 8.30μ.μ. Πλατεία Ωρολογίου

Καντάδες

Από την Μικτή Χορωδία Eνηλίκων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας υπό τη διεύθυνση της Δήμητρας Ζησέκα με τη συνοδεία ακορντεόν από τον Παπαδόπουλο Παναγιώτη, καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας η Βέροια γεμίζει ήχους καντάδων!

ώρα 9.00μ.μ. στους δρόμους της πόλης και στην αγορά

Μελίνα Κανά

μαζί της ο Αλέξανδρος Δάικος

Η Μελίνα Κανά, πιο ανανεωμένη από ποτέ, μετά από έναν κύκλο συνεχόμενων sold out εμφανίσεων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, έρχεται να μας διασκεδάσει τις καλοκαιρινές μας νύχτες.

ώρα 9.30μ.μ. Πλατεία Εληάς

Πέμπτη 22/6

Πικ Νικ Κόνσερτ

Μια συναυλία διαφορετική από τις άλλες…. μια συναυλία – πικ νικ!!! Ο πυρήνας του προγράμματος είναι η «Picnic Suite» του Γάλλου πιανίστα και συνθέτη Claude Bolling, ένα έργο που παρουσιάζεται πολύ σπάνια ζωντανά. Κατά την έναρξη της συναυλίας θα παρουσιαστεί η «Suite Buenos Aires» του Αργεντίνου Maximo Diego Pujol.

ώρα 8.30μ.μ. Βυζαντινό Μουσείο

Τα δέκα μπουζούκια της Δόμνας

Το νεοσύστατο μουσικό σχήμα της Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 μέσα στην ιστορική ταβέρνα της Άνω Πόλης “Δόμνα”. Την ιδέα είχε ο πρώτος μεταξύ ίσων του σχήματος, Γιάννης Καρασάββας, ο οποίος και επιμελήθηκε το πρόγραμμα.

ώρα 8.30μ.μ. Πλατεία Ωρολογίου

Χαΐνηδες

Μια κολεκτίβα αληθινής τέχνης για πάνω από τρείς δεκαετίες.

ώρα 9.30μ.μ. Εβραϊκή Συνοικία, Μπαρμπούτα

Παρασκευή 23/6

Summernight Stand

Μια βραδιά με μουσική φολκλόρ, ethnik, μελωδίες και μουσικές του κόσμου διαχρονικές και διασκευές με διάφορα ηχοχρώματα.

ώρα 8.00μ.μ. Κυριώτισσα

Ζυγιάς των Πιερίων

Το συγκρότημα της Ζυγιάς των Πιερίων που αποτελείται από δύο γκάιντες, φλογέρες και ενός είδους νταουλιού και νταϊρέ από τους: Τσιγγενόπουλο Δημήτριο, Μπάμπαλο Στέφανο και Μελιτζανά Νικόλαο.

Ώρα 8.30μ.μ.Βυζαντινό μουσείο

Μωρά στη φωτιά

Το ιστορικό συγκρότημα με τον straight forward ήχο ,σε συνδυασμό με ποίηση στους στίχους που ξεκίνησε από τη Βέροια τη δεκαετία του 80, επιστρέφει στην πόλη που ξεκίνησαν όλα.

ώρα 9μ.μ.Πλατεία Αγίων Αναργύρων

Ένα τραγούδι για τον καθένα

Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης

- special guest: Δημήτρης Μπάσης

Μια μοναδική μουσική σύμπραξη παρουσιάζουν φέτος το καλοκαίρι τα αδέλφια της καρδιάς μας, ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, ανταμώνοντας μουσικά με τον μοναδικό Δημήτρη Μπάση. Μετά από την σύμπραξή τους στον «Σασμό» καθώς και στο «Σπίτι με το Mega», έρχονται να μας παρασύρουν σε μουσικές δίχως σύνορα. Μοναδικές ερμηνείες και διασκευές συνθέτουν το τοπίο αυτής της μουσικής σύμπραξης.

ώρα 10μ.μ. πλατεία Ωρολογίου

Σάββατο 24/6

Nalyssa Green

Η Nalyssa Green είναι συνθέτις και τραγουδοποιός από την Αθήνα. Είναι αυτοδίδακτη και παίζει πιάνο, κιθάρα, synthesizers, theremin και τραγουδά.

ώρα 8.30μ.μ. Κυριώτισσα

MAZOHA

To one man project MAZOHA δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017 στη Θεσσαλονίκη από τον Τζίμη Πολιούδη. Έχει κυκλοφορήσει 5 full albums και 3 ep μέχρι σήμερα.

ώρα 9μ.μ. πλατεία Αγίων Αναργύρων

Taki Tsan & PhyroSun

Δυο legends της ελληνικής Hiphop σκηνής, οι Taki Tsan & PhyroSun, ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν δίσκο φωτιά, το εκπληκτικό “PhyroTsan”, που έχει μόλις κυκλοφορήσει.

ώρα 10μ.μ. πλατεία Αγίων Αναργύρων

Ison (reworks) dj SET

Αναστάσιος Διόλατζης aka Ison, μέλος των ΝΟΝ και μουσικός διευθυντής του Reworks.

Πραγματοποιεί ένα μαεστρικό πέρασμα από διάφορα είδη και εκφάνσεις της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο.

ώρα 11μ.μ. πλατεία Αγίων Αναργύρων

ΒΕΡΟΙΑ – ΕΥΗΧΗ 2023 – ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ομάδες ΑΜΗΧΑΝΟΙ του Τμήματος Φωτογραφίας Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ . Βέροιας

Επιμέλεια :Τάσος Θώμογλου

----------------------------------------------------------------------------------

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ

Παρασκευή 30/6

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας – Ερασιτεχνική Σκηνή

Ομάδες εφήβων & νέων ΣΤΟΙΧΟΜΥΘΙΑ – ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Ερωτόκριτος του Βιντσέντζου Κορνάρου

Σκηνοθεσία Πέτρος Μαλιάρας

είσοδος 5€

Ώρα 9.30μ.μ.

Δευτέρα 03/7

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ

Παραμύθι χωρίς όνομα της Πηνελόπης Δέλτα

είσοδος 12€

Ώρα 9.00μ.μ.

Τρίτη 4/7

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΒΕΡΟΙΑΣ

Παράξενο ζευγάρι του Νιλ Σάιμον

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λευτέρης Πλασκοβίτης / ΣΚΗΝΙΚΑ - ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Αντώνης Χαλκιάς

προπώληση 10€ - είσοδος 12€

Ώρα 9.30μ.μ.

Τετάρτη 5/7 - Ώρα 9.30μ.μ

BOX Productions

Συναυλία με Ελένη Βιτάλη & ΤΖΟΥΜ

προπώληση 12€ - είσοδος 15€

Παρασκευή 7/7 - ώρα 9.00μ.μ.

The Young Quill

Νεφέλες του Αριστοφάνη

είσοδος 12€

Τετάρτη 12/7 - ώρα 9.30μ.μ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

Συναυλία με τον Μιχάλη Τζουγανάκη

προπώληση 13€ - είσοδος 15€

Παρασκευή 14/7

Θέατρο του Βορρά & Kolossaion Productions

Τριγωνοψαρούλης the musical

προπώληση 10€ - είσοδος 12€

ώρα 8.45μ.μ.

Σάββατο 15/7 - ώρα 9.30μ.μ.

Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου

Πάμε μαζί

Οι δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου, σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι! Καλλιτεχνική διεύθυνση: Στέλιος Φωτιάδηςπροπώληση 17€ - είσοδος 20€

Δευτέρα 17/7 - ώρα 9.30μ.μ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Ο.Ε

Βάκχες του Ευριπίδη

Σκηνοθεσία Έλενα Μαυρίδου

Τιμές εισιτηρίων

προπώληση 10€ - είσοδος 20€, 17€ (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65, ΑμεΑ) viva.gr

Η προπώληση αρχίζει στις 4 Μαΐου / Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 10€.

Πέμπτη 20/7 - ώρα 9.15μ.μ

ΠΟΛΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Δωδεκάτη νύχτα του Σαίξπηρ

Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης

Παίζουν: ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΑΝΝΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΑΡΗΣ ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ.

είσοδος 18€, 15€ (φοιτητικό, ανέργων)

Δευτέρα 24/7 - ώρα 9.00μ.μ.

ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ο θησαυρός της Βαγίας της Ζωρζ Σαρή

Το μυθιστόρημα της Ζωρζ Σαρή ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο για να μεταφέρει στους θεατές με μοναδικό τρόπο την περιπέτεια μιας παρέας παιδιών στο νησί της Αίγινας.

Είσοδος: 12€ - Φοιτητικό-Ανέργων-Παιδικό: 10€ -ΑΜΕΑ:5€

Παρασκευή 28/7 - ώρα 9.30μ.μ

ΑΜΚΕ ΤΕΧΝΗΣ ARS AETERNA

Ηλέκτρα του Σοφοκλή

Σκηνοθεσία ΛΙΛΛΥ ΜΕΛΕΜΕ

Μετάφραση ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ

Διανομή

Ηλέκτρα ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ

Ορέστης ΣΤΡΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Κλυταιμνήστρα ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ

Παιδαγωγός ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

Χρυσόθεμις ΕΡΙΕΤΤΑ ΜΑΝΟΥΡΗ

Αίγισθος ΔΑΥΙΔ ΜΑΛΤΕΖΕ

Πυλάδης ΠΑΡΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ

Τιμές εισιτηρίων 20 ευρώ, 17 ευρώ (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65, ΑΜΕΑ)

Τετάρτη 2/8

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Παγωμένη πριγκίπισσα 2

είσοδος 7€

ώρα 9μ.μ.

Δευτέρα 7/8

KIDS ACTION THEATER

Φίλοι για πάντα

προπώληση 8€ - ταμείο 10€

ώρα 9μ.μ.

Παρασκευή 25/8

Kolossaion Productions

Το πάρτι της Πέππα

Εισιτήρια

τιμή εισιτηρίου: 15€, εισιτήρια με φωτό και αυτόγραφο 20€

τιμή προπώλησης: 13€, εισιτήρια με φωτό και αυτόγραφο 18€

ώρα 9μ.μ.

Τετάρτη 30/8

ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ

προπώληση 8€ - είσοδος 10€

ώρα 9μ.μ.

Τετάρτη 4/9

ΜΑDE OF STONE E.E

ΠΥΞ ΛΑΞ

Με την νέα τους περιοδεία, οι ΠΥΞ ΛΑΞ ανοίγουν και φέτος την πόρτα στο κοινό τους και το προσκαλούν σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

προπώληση € - είσοδος €

ώρα 9μ.μ.

ΚΕΠΑ σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά

Οι προβολές που είναι ελεύθερες για το κοινό με απαραίτητη όμως κάρτα εισόδου, θα ξεκινούν στις 9.00 μ.μ. στην ανθισμένη, δροσερή ταράτσα του «Σταρ». Ο μέγιστος αριθμός θεατών είναι 200 άτομα.

Πέμπτη 3/8

The whale (Η φάλαινα)

Παρασκευή 4/8

Where the Crawdads sings (Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες)

Σάββατο 5/8

Le bleu du caftan (Το μπλέ καφτάνι)

Κυριακή 6/8

A Man Called Otto (Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν ΟΤΤΟ)

Δευτέρα 7/8

Rheingold (Το χρυσάφι του Ρήνου)

Τρίτη 8/8

El Test (Το Τεστ)

Τετάρτη 9/8

Πίσω από τις θημωνιές

4ο ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Χώρος: Εμπορικός πεζόδρομος και αλλού…, στις 9.00 μ.μ

Τρίτη 22/8

Latin & Jazz

Τζαζ, ποπ και λάτιν μελωδίες από αγαπημένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες

Τρίτη 29/8

Γραμμόφωνο

Πέμπτη 31/8

Βαγγέλης Πετρινιώτης και Εύα Μισοκέφαλου

Τρίτη 5/9

Τραγούδια μιας άλλης Εποχής

Δευτέρα 11/9

Ρεμπέτικο Τρίο

Τετάρτη 13/9

Ρουμπαγιάτ

Τρίτη 19/9

Ανδριάνα Αχιτζάνοβα

Πέμπτη 21/9

Βάσω Βασιλειάδου

25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Thessaloniki Documentary Festival

8,9,10 Σεπτεμβρίου 2023

Φουαγιέ Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και φιλοξενεί τα παρακάτω Ντοκιμαντέρ:

-Prison Blues του Δομήνικου Ιγνατιάδη

-Fishing for Litter του Σωτήρη Δανέζη

-Ο Νικόλας της Μαρίας της Μαρίας Γιαννούλη

-Ακολουθώντας τα Ίχνη του Εφήμερου της Ειρήνης Χατζηκυριακίδου

-Στο μυαλό του Ηράκλειτου των Ελισάβετ Λαλουδάκη και Μάσιμο Πιτσόκαρο

-Restor(y)ing του Περικλή Κορτσάρη

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Από 16 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου 2023

“100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και τη Ζωρζ…”

Δημοτικές Βιβλιοθήκες «ΘΕΑΝΩ ΖΩΓΙΟΠΟΥΛΟΥ» και Μακροχωρίου - Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023.

Διευκρίνιση για το Φεστιβάλ Αιγών

Να σημειώσουμε ότι πριν από την αναλυτική παρουσίαση των εκδηλώσεων, η κα Γρηγοριάδου διευκρίνισε ότι εκκρεμεί το 3ο Φεστιβάλ Αιγών για το οποίο έχει κατατεθεί πρόταση και αναμένεται η απάντηση.

Σοφία Γκαγκούση


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χαρακτικής από τον  Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χαρακτικής από τον Σύλλογο για...

Το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα...

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με την Χρύσα Παπά στις 24 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με...

«Θα σας διηγηθώ την ιστορία του πατέρα μου…γιατί...

Με επιτυχία το οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως

Με επιτυχία το οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη...

Tη Δευτέρα 22 Απριλίου το απόγευμα στο Μητροπολιτικό...

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε το «Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών» από το 3o Γυμνάσιο Βέροιας

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε το «Πανηγύρι...

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, το 3o Γυμνάσιο Βέροιας...

Πενήντα χρόνια μετά, επανεκδόθηκε και παρουσιάστηκε η δίτομη «Ιστορία της Βέροιας», του Γιώργου Χιονίδη

Πενήντα χρόνια μετά, επανεκδόθηκε και παρουσιάστηκε η...

Πενήντα  περίπου χρόνια από την εξάντλησή της, η...

Την Τετάρτη 24 Απριλίου: Μουσική παράσταση του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας ενόψει του Πάσχα

Την Τετάρτη 24 Απριλίου: Μουσική παράσταση του...

Το Περιφερειακό Τμήμα  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού...

Μαθητική συναυλία σήμερα της τάξης Βιολοντσέλου Δαμιανού Καϊλόγλου

Μαθητική συναυλία σήμερα της τάξης Βιολοντσέλου...

Σήμερα 22 Απριλίου και ώρα 8 μ.μ οι μαθητές της τάξης του...

Εκπαιδευτική Εκδήλωση - ΔΔΕ Ημαθίας: Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας Σχολικού Έτους 2023-24 – 2η φάση

Εκπαιδευτική Εκδήλωση - ΔΔΕ Ημαθίας: Γιορτή Μαθητικής...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16, την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...