ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν συνδυάστηκε ο φετινός χορός του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ με την κοπή της Βασιλόπιτας. Η πρόθεση των προπονητριών ήταν να πραγματοποιήσουν χορό με χριστουγεννιάτικα προγράμματα.


Το κέντρο  ̈κτήμα Γκαντίδη ̈ ήταν κατάμεστο , όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια από τα παιδιά, τους γονείς τους, παππούδες, για-γιάδες, νουνές & φίλους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό όλων των τμημάτων του συλλόγου από τον Π.Ναθαναήλ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευθύμιος Χωματάς καλωσόρισε τους γονείς των παιδιών και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη προς τις προπονήτριες του συλλόγου. Ενημέρωσε ότι ο σύλλογος έχει τμήματα στη Βέροια, την Αλεξάνδρεια, την Επισκοπή, την Βεργίνα, και την Σκύδρα. Ασχολείται με το ολυμπιακό άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής και τον αγωνιστικό χορό με πολλές επιτυχίες τη χρονιά που έφυγε.

Καλωσόρισε επίσης τον εκπρόσωπο του Δημάρχου κ. Τσαχουρίδη και τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Δέλλα Αθανάσιο. Ο κ. Τσαχουρίδης σ ́ένα σύντομο χαιρετισμό ανακοίνωσε την πρόθεση του Δημάρχου για το « ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ». Η Ρυθμική Γυμναστική στη Βέροια μετράει 35 χρόνια , όταν η γυμνάστρια ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ, την ξεκίνησε το 1989 στο σύλλογο της Γ.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις σύλλογοι με πολλές επιτυχίες και σίγουρα το δικαιούνται. Αν συμβεί αυτό, σίγουρα οι επιτυχίες των συλλόγων της πόλης μας θα είναι μεγαλύτερες , αλλά και η Βέροια θα μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις Ρυθμικής Γυμναστικής. 

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η τεχνική υπεύθυνη του συλλόγου ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ , αλλά και προπονήτρια των προ αγωνιστικών και αναπτυξιακών τμημάτων παρουσιάζοντας όλα τα τμήματα του συλλόγου , που χόρεψαν χριστουγεννιάτικα προγράμματα , που τα εμπνεύστηκαν και τα δούλεψαν οι προπονήτριες Μαρία Μυλωνά , Κική Χωματά, Τασούλα Νιώπα, Ελισάβετ Χωματά, Αφροδίτη Γεωργιάδου και Χρύσα Ελευθεριάδου.

Ο πρόεδρος κ. Χωματάς ευχαρίστησε όλους όσους πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο, αλλά ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου  ̈ΕΝΑ & ΟΜΙΛΟΣ ̈ για τα δύο μεγάλα δώρα που πρόσφεραν , όπως και τον ιδιοκτήτη του κέντρου δια βίου μάθησης EASY EDUCSTION κ. Μουρτζίλα για τη χορηγία της εκδήλωσης. Η εκδήλωση έκλεισε με πολύ χορό από όλα τα παιδιά της εκδήλωσης, που χόρεψαν και χάρηκαν μαζί με τις γυμνάστριές τους και τους γονείς τους.

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΡΩΣΕ Η ΒΕΡΟΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2 ΧΡΥΣΑ – 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ – 5 η ΘΕΣΗ

ΣΑΡΩΣΕ Η ΒΕΡΟΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ...

Φορτωμένες με μετάλλια αλλά και μοναδικές εμπειρίες...

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ,  Οι αγώνες  της  ένταξης, της αποδοχής και της συμπερίληψης του Αθλητικού Σωματείου  ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα”

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ, Οι αγώνες της ένταξης, της αποδοχής...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές συμμετέχει το

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά του ΑΣΕΝ με το

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την...

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο Ντουμανόπουλος

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το...

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας Βέροιας!

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από...

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ "Ορίζοντας" Δ. Έδεσσας στο...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ «ARMONIA CUP»

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Φορτωμένες με μετάλλια αλλά και μοναδικές εμπειρίες επέστρεψαν στη Βέροια το βράδυ της Μ.Δευτέρας οι αθλήτριες του συλλόγου ΒΕΡΟΗ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που συμμετείχαν...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα” και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας διοργάνωσαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου τους Αγώνες...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς αναχωρεί την Παρασκευή 26 Απριλίου από τη Βέροια η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Επιτρ. Αντισφαίρισης θα...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, το 1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νάουσας. Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του "Λαππείου" 1ου...