Παραγωγική η πρεμιέρα των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α' ΕΠΣΗ 22 ΓΚΟΛ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ. ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑ. ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ ΑΓ.  ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΚΗ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Παραγωγική η πρεμιέρα των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α' ΕΠΣΗ 22 ΓΚΟΛ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ. ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑ. ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΚΗ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, ξεκίνησε το Σάββατο (16/3) η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας (πλέι οφ και πλέι άουτ), στην οποία σημειώθηκαν τρεις νίκες γηπεδούχων και δύο ισοπαλίες, ενώ τα γκολ «έπεσαν βροχή», μιας και στους πέντε αγώνες σημειώθηκαν 22 (τα μισά 11, από τους δύο πρωτοπόρους).

Στα πλέι οφ, η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα πέτυχαν άνετες νίκες επί του Μακροχωρίου (6-0) και της Επισκοπής (5-0) αντίστοιχα.

Στα πλέι άουτ, χωρίς νικητή έληξαν οι αναμετρήσεις Αγ. Γεωργίου - Κοπανού (2-2) και Μελίκης - Ζερβοχωρίου (3-3), ενώ η Πατρίδα επιβλήθηκε με 1-0 των Καβασίλων.

Πέντε παίκτες σκόραραν περισσότερο από μία φορά, σημειώνοντας από δύο τέρματα. Πρόκειται για τους Τσιακίρη (ΝΑΟΥΣΑ), Πιπιλιάρη Ι., Λίτσι (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ), Τέγο (ΚΟΠΑΝΟΣ) και Αβετίδη (ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ).

Η διαιτησία στάθηκε και πάλι στο ύψος της, με όλους τους ρέφερι να βαθμολογούνται από τους συνεργάτες της εφημερίδας ΚΕΡΚΙΔΑ με καλό βαθμό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ - ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 6-0
Σκόρερ: 18′-40′ Λίτσι, 47′-53′ Πιπιλιάρης Ι., 69′ Αλμπανίδης, 89′ Μαρμαρίδης
Διαιτητής: Μαλούτας

ΝΑΟΥΣΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 5-0
Σκόρερ: 44′ Τασιώνας, 60′ Κουτσιούμπας, 72′-80′ Τσιακίρης, 87′ Βασιλειάδης
Διαιτητής: Παζαρτζικλής

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΠΑΝΟΣ 2-2
Σκόρερ: 56′ Τσιότσιος 1-0, 68’ Τέγος 1-1, 70’ Τέγος 1-2, 89′ Γερμάνης 2-2
Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΚΑΒΑΣΙΛΑ  1-0
Σκόπρερ: 30′ Κολμπουτσάι
Διαιτητής: Μαυρίδης

ΜΕΛΙΚΗ - ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 3-3
Σκόρερ: 18’ Αβετίδης Π 0-1, 25′ Πίτσης 1-1, 26′ Τηλκερίδης 1-2, 27′ Μπουκουβάλας 2-2, 30′ Αβετίδης, Π 2-3, 42′ Λίβας 3-3.
Διαιτητής: Γκαλαΐτσης 

ΝΑΟΥΣΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 5-0: Γιορτή στην πόλη, γιορτή και στο γήπεδο

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινούνταν η πόλη της Νάουσας το Σάββατο και ο ρυθμός αυτό μεταφέρθηκε και στο γήπεδο. Η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης είχε μεγάλα κέφια και μετά το πρώτο γκολ, κυριάρχησε της Επισκοπής και κέρδισε με 5-0.

Αγωνιστικά, η Επισκοπή απείλησε στο 3’ με τον Κούβαρο, αλλά το σουτ από καλή θέση κατέληξε άουτ. Η Νάουσα απάντησε στο 6’ αλλά ο Ηλιάδης απόκρουσε το σουτ του Τασιώνα.

Το σκορ άνοιξε λίγο πριν το ημίχρονο. Στο 44’ ο Παπαγεωργόπουλος πάσαρε στον Τασιώνα και ο τελευταίος με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, στο 47’ η Νάουσα έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Τσιακίρης συνεργάστηκε με τον Τασιώνα αλλά ο Ηλιάδης απόκρουσε το σουτ του τελευταίου.

Η Νάουσα διπλασίασε τα τέρματά της στο 60’. Ο Τασιώνας πάσαρε στον Κουτσιούμπα και ο τελευταίος με σουτ πέτυχε το 2-0.

Η Επισκοπή απείλησε στο 71’ αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρυπίδη κατέληξε άουτ.

Στο 72’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0. Ο Τασιώνας πάσαρε στον Τσιακίρη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80’ η Νάουσα σημείωσε το 4-0. Μετά από κόρνερ του Πίτου, ο Τσιακίδης έσπρωξε με το στήθος την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Το τελικό 5-0 σημειώθηκε στο 87’. Μετά από σέντρα του Χατζηγεωργίου και απόκρουση του Ηλιάδη, ο Βασιλειάδης με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παζαρτζικλή (Ζαχαριάδης, Λούρης)

ΝΑΟΥΣΑ: (Κερλίδης) Κωστογλίδης, Πίτος, Λαφάρας, Αργυρόυ, Κουκουφίκης(53′ Κουτσιούμπας), Παπαδόπουλος Ν., ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ, ΤΑΣΙΩΝΑΣ, ΜΠΙΓΚΑΝΟΣ (65′ Λογγινίδης), Στογιάννης (53′ Βασιλειάδης), Παπαγεωργόπουλος (53′ Χατζηγεωργίου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: (Ορδουλίδης) Ηλιάδης, Σαΐπι, Μωυσίδης, Μουζάκι (66′Δήγκας), Ντατσής, ΧΑΛΝΤΕΝΤΑ, Κούβαρος (72′ Λιθοξόπουλος), Καρυπίδης, Λούρης,Παπαδόπουλος (42′ λ.τ. Ιωαννίδης), Χαραλαμπίδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 6-0: Ένα βήμα πιο κοντά

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου βρέθηκε το Σάββατο η Αλεξάνδρεια. Στο πρώτο ματς  της β’ φάσης επικράτησε άνετα με 6-0 του Μακροχωρίου και μπήκε με το…δεξί στα πλέι οφ.

Αγωνιστικά, η Αλεξάνδρεια άνοιξε νωρίς το σκορ. Στο 18’, μετά από λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα, ο Λίτσι «έκλεψε» την μπάλα και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Αλεξάνδρεια συνέχισε να απειλεί με τον Λίτσι στο πρώτο μέρος και στο 40’ έφτασε στο 2-0. Ο Λίτσι μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, η Αλεξάνδρεια σημείωσε το 3-0. Ο Αβραμόπουλος έκανε μια προωθημένη μπαλιά, ο Ι. Πιπιλιάρης βγήκε μόνος απέναντι στον Αργυρόπουλο και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 53’ μετά από αμυντικό λάθος, ο Ι. Πιπιλιάρης πήρε την μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή, προχώρησε με εύστοχο πλασέ σημείωσε το 4-0. Στο 69’, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 5-0. Μετά από κάθετη πάσα, ο Αλμπανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 5-0 σημείωσε ο Μαρμαρίδης στο 89’ μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαλούτα (Καραγκιζόπουλος, Γκόγκας).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Πρίντζιος) Τόλιος, Ατανάσοφ (56′ Μαρμαρίδης), Βλάχος(61′ Αλμπανίδης), Τασιόπουλος Α., Τσιρίδης, Σωτηράκης (61′ Κίρτσογλου),ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Ι., Καψάλης (56′ Χλιαρόπουλος), Δημόπουλος (61′Βουλγαράκης), ΛΙΤΣΙ.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου) Αργυρόπουλος Α., Φωτόπουλος Θ., Κιατικίδης,Δούκας, Κοντογιάννης, ΒΥΖΑΣ, Θεοχαρόπουλος (56′ Γιάννινας), Μουρατίδης (17′ λ.τ.Παπακωνσταντίνου), Βήτος (70′ Παπαδόπουλος Λ.), Φιλιππίδης (70′ Τσακαλίδης), Φωτόπουλος Α.

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΚΑΒΑΣΙΛΑ 1-0: Στις λεπτομέρειες

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι στην Πατρίδα. Η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε στο πρώτο μέρος και το γκολ που σημείωσε έμελε να της χαρίσει τη νίκη με 1-0 επί της Καβάσιλας.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 30’ από τον Κολμπουτσάι. Από από εκεί και μετά η Πατρίδα συντήρησε το προβάδισμά της κρατώντας το μηδέν στην άμυνά της και πήρε τους τρεις βαθμούς που της επιτρέπουν να συνεχίσει στην β’ φάση χωρίς άγχος.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαυρίδη (Αργυρίου, Χαλατζιούκας)

ΠΑΤΡΙΔΑ: Κουπίδης Ι., Ασλάνογλου, ΚΟΛΠΟΥΤΣΑΙ, Χολέβας, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Γκουτζιλίκας, Αθανασιάδης, Σιδηρόπουλος, Κουπίδης Γ., Ορφανίδης, Τόπι(81′ Τσιούχας)

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: (Παγγούρας) Μαυρίδης, Ιορδανόπουλος, Παπαδόπουλος (80′Τσίπης), Μπρινιάς, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΡΑΣ Κ., Καραταράκης, Κουτσιάδης (61′Τσομίδης), Πάτρας Ρ., Νούζι, Πουλιόπουλος.

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΠΑΝΟΣ 2-2: Χωρίς νικητή

Ισόπαλο έληξε το πρώτο των πλέι άουτ για Άγιος Γεώργιο και Κοπανό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ αλλά βρέθηκαν να χάνουν με 1-2. Λίγο πριν το τέλος όμως έφτασαν στο 2-2.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα. Καμιά από τις δυο ομάδες δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και το 0-0 διατηρήθηκε.

Στο δεύτερο μέρος οι προσπάθειες του Αγίου Γεωργίου καρποφόρησαν. Στο 56’ ο Τσιότσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Ο Κοπανός δεν επηρεάστηκε. Αναζήτησε την ισοφάριση και στο 68’ με τον Τέγο έφτασε στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πριν συνέλθει ο Άγιος Γεώργιος, σημείωσαν ένα ακόμη τέρμα. Στο 70’ Τέγος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έγραψε το 1-2.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση και στο 89’ ισοφάρισαν με τον Γερμάνη.

Καλή η διαιτησία του Παπαργυρίου (Βαλκάνος, Τσίτσης)

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Καρολίδης) ΚΑΖΙΛΑΣ, Εμμανουηλίδης (82′ Λιανός),Λιάτσος, ΓΕΡΜΑΝΗΣ, Σαρακατσιάνος (48′ Στεργιόπουλος), Τσιότσιος (82′ Βασίλτσης),Κουκότσικας (82′ Αλιμέτα), ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, Σταυριανίδης, Καριπίδης (69′ Μαραβελάκης),Σαρκατζής

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) Ίντος Κ. (46′ Σάκκος), Οικονόμου, Λύτης, Ίντος Ε.,Καψάλης, ΤΕΓΟΣ (90′ Διτσόλας), ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Γατουρτζίδης (78′ Χατζηπαυλίδης),ΤΖΙΒΑΡΑΣ, Μποζίνης, Σαμαράς

ΜΕΛΙΚΗ - ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 3-3: Προηγήθηκε τρεις φορές αλλά δεν κέρδισε

Ισόπαλο 3-3 έληξε το παιχνίδι στην Μελίκη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Ζερβοχώρι. Οι φιλοξενούμενοι που καίγονται για βαθμούς, προηγήθηκαν τρεις φορές αλλά στο τέλος δεν κατόρθωσαν να κερδίσουν στην Μελίκη.

Στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν έξι γκολ. Το Ζερβοχώρι άνοιξε στο 18’ με τον Αβετίδη αλλά δεν κατόρθωσαν να το κρατήσουν πολύ.

Στο 25’ ο Πίτσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-1.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, το Ζερβοχώρι πήρε ξανά προβάδισμα. Στο 26’ ο Τηλκερίδης έγραψε το 1-2 και έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η Μελίκη απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Στο επόμενο λεπτό, στο 27’, ο Μπουκουβάλας έγραψε το 2-2 και έφερε ξανά το ματς στα ίσια.

Στο 30’ ο Αβετίδης βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σημείωσε το 2-3 και έδωσε για τρίτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Μελίκη έψαξε την ισοφάριση και πριν το ημίχρονο έφτασε στο 3-3. Στο 42’ ο Λίβας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε.

Όσο παραγωγική ήταν το πρώτο μέρος άλλα τόσο «άσφαιρο» ήταν το δεύτερο μέρος.  Καμιά από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει και το 3-3 διατηρήθηκε έως το τέλος.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γκαλαΐτση  (Μητρόπουλος, Πιπερίδης)

ΜΕΛΙΚΗ: (Παπατζίκος) Διαμαντόπουλος, Καφτηράνης,Παπαδημητρίου, ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΡΑΣΚΙΕΡΗΣ, Βουδούρης, ΨΑΛΤΗΣ, Λίβας (71′Καλαϊτζίδης), Ντέλλας, Μπουκουβάλας, Πίτσης (81′ Μουσικός)

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: (Αλμαλιώτης) : Τζακέρι, Βέργος, ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ Π.,Παντζαρίδης, Γαϊτανίδης, Μουχτάρης, ΜΠΡΙΤΣΚΟΣ, ΑΒΕΤΙΔΗΣ, Πρόιος Γ. (46′ Αλμαλιώτης),Τηλκερίδης Δ., Αμπαρλής (60′ Δαυίδης).

Πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...