Παρουσίαση των υποψηφίων ΠΑΣΟΚ στην Ελιά. Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί…

Παρουσίαση των υποψηφίων ΠΑΣΟΚ στην Ελιά. Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί…

Τους πέντε υποψηφίους βουλευτές του στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας και τη μία του ψηφοδελτίου Επικρατείας παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτη το ΠΑΣΟΚ στην Ελιά. Την παρουσίαση έκανε ο Κώστας Ασλάνογλου τονίζοντας ότι πρόκειται για νέα πρόσωπα στα οποία το ΠΑΣΟΚ επενδύει για την επόμενη μέρα. Πριν την παρουσίαση σημείωσε ότι οι Χρήστος Κούτρας και Κώστας Τσιλογιάννης (παρόντες στην αίθουσα) δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν για προσωπικούς, ανυπέρβλητους λόγους.

 

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια οι υποψήφιοι τονίζοντας μεταξύ άλλων:

Γιάννης Απατζίδης: «Στη ζωή μου έκανα τα πάντα για το ΠΑΣΟΚ αλλά μας πρόσφερε τόσα πολλά που πιστεύω ότι ακόμα του χρωστάω. Είμαι περήφανος που με επέλεξε για υποψήφιο και για την ποιότητα των συνυποψηφίων μου».

Έφη Βασιλειάδου: Δεν είμαι πολιτικός αλλά στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ. Μπήκα στον αγώνα γιατί αγανακτώ με την αναξιοπρέπεια όσων εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ ενώ τους ανέδειξε και ευεργετήθηκαν. Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να παίξει τον ρόλο του εγγυητή για την ομαλότητα. Ο αγώνας μου είναι παραταξιακός κι όχι προσωπικός.

Δήμητρα Ζησέκα: Μεγάλωσα με τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ και θέλω να τις υπηρετήσω για ένα καλύτερο αύριο. Ο τόπος μας είναι ευλογημένος και είναι κρίμα να μην τον βοηθήσουμε. Για να γίνει αυτό χρειάζεται σταθερότητα και αγώνας. Μένοντας πιστή στην υπόσχεση που είχα δώσει, αποφάσισα να συνεχίσω τον αγώνα σε αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή και για τον τόπο και την παράταξη. Οι νέοι είμαστε εδώ και μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα πράγματα για τον τόπο.

Τάσος Ιγνατιάδης: Συμμετέχω στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά, για τη συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης. Ζητώ να αγκαλιαστεί αυτό το ψηφοδέλτιο που δίνει νότα ανανέωσης στο κόμμα.

Φώτης Καραβασίλης: Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που το ΠΑΣΟΚ με έκανε την τιμή να με προτείνει. Είπα το ναι μήπως μπορέσω να βάλω ένα λιθαράκι, όπως παλιά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μπορούμε να το κάνουμε για να επιστρέψει η αξιοπρέπεια του πολίτη και να βγουν οι πολίτες που είναι ΠΑΣΟΚ και ντρέπονται να το πουν.

Νίκος Παπαδόπουλος (δεν ανακηρύχθηκε υποψήφιος βουλευτής από το Πρωτοδικείο): Ζητώ συγνώμη που άφησα την παράταξη με ένα μέλος λιγότερο. Σας βεβαιώνω όμως ότι θα παλέψω διπλά για να καλύψω το κενό.

 

Χαρούλα Ουσουλτζόγλου (ψηφοδέλτιο Επικρατείας): Η εποχή θέλει πάρα πολλές ρεζέρβες. Νιώθω περήφανη που αυτό το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Είμαστε εδώ αυτοί που δεν ξέχασαν ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε την μοίρα μας. Εδώ συναντάμε το υγιές, το συνεπές κομμάτι μια ολόκληρης ιδεολογίας. Μπορεί να είναι μικρό αλλά είναι ισχυρό. Λείπουν αρκετοί βολεμένοι, μάλιστα κάποιοι χωρίς προσόντα. Λείπουν οι τυχοδιώκτες των δημοσκοπήσεων. Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή, ήταν μια πρόταση τιμής να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο. Μένω σταθερή στην πορεία μου, με έναν συγκεκριμένο χώρο. Συγκατένευσα στην πρόταση Βενιζέλου, μετά τη διάσπαση Παπανδρέου. Αυτή την ανεξήγητη διάσπαση διότι θα ακολουθήσει συνέδριο. Βάζουμε πλάτη στα δύσκολα, όλοι μαζί.

 

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Ανδρέας Βλαζάκης, Γιάννης Χασιώτης, Θανάσης Γεωργιάδης, Τάσα Μπούρτσου, Αντώνης Μαρκοβίτης, Νίκος Μαυροκεφαλίδης, Τάσος Τασιόπουλος, Στέργιος Διαμάντης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μαρία Παπαϊωάννου κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της Βέροιας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της...

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Παρατάσεις για την Εφαρμογή  του Κανονισμού  Πυροπροστασίας Ακινήτων  εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Παρατάσεις για την Εφαρμογή του Κανονισμού ...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ενημερώνει οτι: Σε συνέχεια της...

Δωρεάν εξέταση test-PAP σε γυναίκες  του οικισμού Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρειας

Δωρεάν εξέταση test-PAP σε γυναίκες του οικισμού Αγίου...

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου...

Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου – Πρασινάδας  Ενημέρωση εκπαιδευτικών για την διαχείριση και  αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο

Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου – Πρασινάδας Ενημέρωση...

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα...

“Stem Girls on Tour”, για εφήβους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

“Stem Girls on Tour”, για εφήβους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη...

Οι Αμερικανικές Γωνιές Veria Techlab & Thessaloniki TechLab με την...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Γράφει η Όλγα Κουτμηριδου -ΜεταξαΥπάρχουν και πουλιά...

60 χρόνια από την Χάρτα της Βενετίας - Με αφορμή την Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών

60 χρόνια από την Χάρτα της Βενετίας - Με αφορμή την...

Της Αναστασίας Πάπαρη Εφέτος η UNESCO και το ICOMOS...

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας Ευχαριστίες για την σχολική Ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στον Κυβερνοχώρο

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας Ευχαριστίες...

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας, Διεύθυνση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...