Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Με 30 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Η συνεδρίαση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ. 

Τα θέματα έχουν ως εξής:

-Καταρτισμός Ετησίου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δ.Βέροιας, έτους 2015.

-Έγκριση ή μη ανανέωσης επαγγελματικών  αδειών  πωλητών  λαϊκών αγορών.

-Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης στον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μακεδονίας δύο (2) φορτηγών-ελκυστήρων

-Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας, Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μακεδονίας, Δ.Νάουσας και Δ.Αλεξάνδρειας, β) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότηση του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.

-Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 2/2015 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επί του απολογισμού της, έτους 2014.

-Έγκριση ή μη επιχορήγησης σχολικών επιτροπών για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών.

-Έγκριση ή μη τροποποίησης της αριθ. 384/2014 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας».

-Έγκριση ή μη τροποποίησης η αριθ. 490/2014 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους των επιτροπών του Δ.Σ.

-Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ, για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

-Έγκριση ή μη πρόσληψης δύο (2) δικηγόρων με έμμισθη εντολή αορίστου χρόνου, σε κενές οργανικές θέσεις του Δ.Βέροιας.

-Καθορισμός αρδευτικής περιόδου και διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης υδρονομέων στις Δ.Ε. Απ. Παύλου, Βεργίνας, Μακεδονίδος Δ. Βέροιας.

-Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης κατά κυριότητα, ενός ρυμουλκού και τεσσάρων ημιρυμουλκούμενων απορριμματοφόρων με σύστημα συμπίεσης στον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μακεδονίας. 

-Αποδοχή ή μη αιτήματος Σ.Κούρτογλου για τον εξώδικο ή μη συμβιβασμό της οφειλής της στο Δήμο και καθορισμός ή μη εξόφλησης της οφειλής της σε δόσεις.

-Έγκριση ή μη καθορισμού χρήσης του καταργημένου Δημοτικού Σχολείου Ταγαροχωρίου.

-Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης με δημοπρασία του υπαίθριου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Δημοσθένους.

-Έγκριση ή μη α) πρακτικών και β) οριστικής παραλαβής του έργου «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων με εφαρμογή στα δημοτικά οχήματα και στα δημοτικά κτίρια του Δ.Βέροιας και σύστημα βελτιστοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων».

-Έγκριση ή μη εγγραφής του Δ.Βέροιας ως συνδρομητή σε τοπική εφημερίδα.

-Ορισμός εκπροσώπου του Δ.Βέροιας στη Γ.Σ. της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κλπ» και τον διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ».

-Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Βέροιας στην Κοινή Επιτροπή του άρθρου 5 του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Δ.Βέροιας και Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Διαγράμμιση οδών και διαβάσεων».

-Έγκριση ή μη α) διενέργειας της προμήθειας κερασμάτων και β) δαπάνης και διάθεσης της πίστωσης δημοσίων σχέσεων.

-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παραλαβής Εργασιών του Π.Δ. 28/80, με ειδικές γνώσεις, για παραλαβή των εργασιών συντήρησης και επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων.

-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δημοτικής Ενότητας Δοβρά».

-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή 2ης ράμπας μεταφόρτωσης απορριμμάτων και επέκταση ράμπας μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών».

-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. Πατρίδας Δήμου Δοβρά».

-Έγκριση ή μη συγκρότησης της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού.

-Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της εταιρίας «ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ Ι. & Θ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε.» από χρηματικούς καταλόγους έτους 2014 και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.

-Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της Ε.Αθανασιάδου από χρηματικούς καταλόγους του Δ. Βέροιας.

-Επί αιτήματος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.

-Επί αιτήματος του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Βεροιώτης Στάθης Γκατζούρας παρουσιάζει το νέο τραγούδι του

Ο Βεροιώτης Στάθης Γκατζούρας παρουσιάζει το νέο...

‘’Το εισιτήριο στα νοερά ταξίδια του μυαλού και της...

Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες ο «Αντίνοος» - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες ο «Αντίνοος» -...

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της...

SIMPARTS.GR -  Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες επιλογές αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την υψηλή ποιότητα

SIMPARTS.GR - Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες...

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η επιχείρηση Γαβριηλίδης Κ....

Ο Τάσος Μπαρτζώκας σε σύσκεψη με την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή - Δίκαιη αντιμετώπιση προς όλους και άμεσες ενέργειες

Ο Τάσος Μπαρτζώκας σε σύσκεψη με την υφυπουργό...

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Π.Ε....

Επίσκεψη των Υφυπουργών Φ. Αραμπατζή και  Απ. Βεσυρόπουλου στον Αντιπεριφερειάρχη μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Επίσκεψη των Υφυπουργών Φ. Αραμπατζή και Απ....

Επίσκεψη στο γραφείο του δέχθηκε σήμερα Δευτέρα...

Αιτήσεις για τους πολίτες του Δήμου Βέροιας που υπέστησαν ζημιές από πλημμύρες σε κύριες κατοικίες και οικοσυσκευές - Υποβολή μέχρι 9η Αυγούστου

Αιτήσεις για τους πολίτες του Δήμου Βέροιας που...

φωτό αρχείουΟ Δήμος Βέροιας ανακοινώνει τα εξής: Με...

Διαβάστε στην εφημερίδα

Διαβάστε στην εφημερίδα "ΒΕΡΟΙΑ" της Δευτέρας 15/7

Ποινικές ευθύνες για τον σοβαρό τραυματισμό του...

Συλλυπητήριο του Γηροκομείου Βέροιας

Συλλυπητήριο του Γηροκομείου Βέροιας

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Αδελφάτου Γηροκομείου ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς  διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, νωρίς το μεσημέρι, ο 60χρονος, συνταξιούχος  βεροιώτης, Απόστολος Χατζηλάμπρου. Το περιστατικό συνέβη στα Δικαστήρια της Βέροιας, όπου...

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

‘’Το εισιτήριο στα νοερά ταξίδια του μυαλού και της καρδιάς μας άλλοτε έχει προορισμό την Ανατολή και άλλοτε την Δύση’’.Σε ethnic ηχοχρώματα , έτσι όπως τον γνωρίσαμε δηλαδή , συνεχίζει να μας συντροφεύει με...