Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Με 30 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Η συνεδρίαση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ. 

Τα θέματα έχουν ως εξής:

-Καταρτισμός Ετησίου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δ.Βέροιας, έτους 2015.

-Έγκριση ή μη ανανέωσης επαγγελματικών  αδειών  πωλητών  λαϊκών αγορών.

-Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης στον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μακεδονίας δύο (2) φορτηγών-ελκυστήρων

-Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας, Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μακεδονίας, Δ.Νάουσας και Δ.Αλεξάνδρειας, β) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότηση του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.

-Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 2/2015 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επί του απολογισμού της, έτους 2014.

-Έγκριση ή μη επιχορήγησης σχολικών επιτροπών για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών.

-Έγκριση ή μη τροποποίησης της αριθ. 384/2014 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας».

-Έγκριση ή μη τροποποίησης η αριθ. 490/2014 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους των επιτροπών του Δ.Σ.

-Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ, για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

-Έγκριση ή μη πρόσληψης δύο (2) δικηγόρων με έμμισθη εντολή αορίστου χρόνου, σε κενές οργανικές θέσεις του Δ.Βέροιας.

-Καθορισμός αρδευτικής περιόδου και διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης υδρονομέων στις Δ.Ε. Απ. Παύλου, Βεργίνας, Μακεδονίδος Δ. Βέροιας.

-Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης κατά κυριότητα, ενός ρυμουλκού και τεσσάρων ημιρυμουλκούμενων απορριμματοφόρων με σύστημα συμπίεσης στον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μακεδονίας. 

-Αποδοχή ή μη αιτήματος Σ.Κούρτογλου για τον εξώδικο ή μη συμβιβασμό της οφειλής της στο Δήμο και καθορισμός ή μη εξόφλησης της οφειλής της σε δόσεις.

-Έγκριση ή μη καθορισμού χρήσης του καταργημένου Δημοτικού Σχολείου Ταγαροχωρίου.

-Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης με δημοπρασία του υπαίθριου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Δημοσθένους.

-Έγκριση ή μη α) πρακτικών και β) οριστικής παραλαβής του έργου «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων με εφαρμογή στα δημοτικά οχήματα και στα δημοτικά κτίρια του Δ.Βέροιας και σύστημα βελτιστοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων».

-Έγκριση ή μη εγγραφής του Δ.Βέροιας ως συνδρομητή σε τοπική εφημερίδα.

-Ορισμός εκπροσώπου του Δ.Βέροιας στη Γ.Σ. της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κλπ» και τον διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ».

-Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Βέροιας στην Κοινή Επιτροπή του άρθρου 5 του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Δ.Βέροιας και Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Διαγράμμιση οδών και διαβάσεων».

-Έγκριση ή μη α) διενέργειας της προμήθειας κερασμάτων και β) δαπάνης και διάθεσης της πίστωσης δημοσίων σχέσεων.

-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παραλαβής Εργασιών του Π.Δ. 28/80, με ειδικές γνώσεις, για παραλαβή των εργασιών συντήρησης και επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων.

-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δημοτικής Ενότητας Δοβρά».

-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή 2ης ράμπας μεταφόρτωσης απορριμμάτων και επέκταση ράμπας μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών».

-Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. Πατρίδας Δήμου Δοβρά».

-Έγκριση ή μη συγκρότησης της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού.

-Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της εταιρίας «ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ Ι. & Θ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε.» από χρηματικούς καταλόγους έτους 2014 και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.

-Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της Ε.Αθανασιάδου από χρηματικούς καταλόγους του Δ. Βέροιας.

-Επί αιτήματος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.

-Επί αιτήματος του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση της Ομάδας« SOS ΒΕΡΜΙΟ» κατά των κινήσεων του Δημάρχου Νάουσας για Αιολικό πάρκο

Ανακοίνωση της Ομάδας« SOS ΒΕΡΜΙΟ» κατά των κινήσεων...

Το συντονιστικό  όργανο του SOS ΒΕΡΜΙΟ με ανακοίνωσή...

Αποκαλυπτήρια προτομής

Αποκαλυπτήρια προτομής

Με  Αφορμή  τα  αποκαλυπτήρια  προτομής  του ...

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Προσπάθεια οικειοποίησης αθλητικών έργων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία απο την κυβέρνηση της Ν.Δ. και τον βουλευτή Τάσο Μπαρτζώκα

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Προσπάθεια οικειοποίησης...

Συνεχίζεται απ΄ ότι φαίνεται η  οικειοποίηση  έργων...

Τάσος Μπαρτζώκας: Ξεκινά  άμεσα η τοποθέτηση τάπητα  στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και  η κατασκευή αρδευτικού δικτύου  στο γήπεδο Χαρίεσσας

Τάσος Μπαρτζώκας: Ξεκινά άμεσα η τοποθέτηση τάπητα ...

Τάσος Μπαρτζώκας- «Η δουλειά του σύγχρονου πολιτικού...

 Αποκαλυπτήρια προτομής του Μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Παύλου Γιαννικόπουλου στο Επισκοπικό Μέγαρο Βέροιας

Αποκαλυπτήρια προτομής του Μακαριστού Μητροπολίτου...

Τα φετινά  Ελευθέρια  της Βέροιας, την Τετάρτη 16...

Στις 20 Οκτωβρίου  τα αποκαλυπτήρια του μνημείου  πεσόντων 1940-41 στην Πλατεία  Ωρολογίου

Στις 20 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια του μνημείου ...

Τα αποκαλυπτήρια - εγκαίνια του μνημείου πεσόντων 1940-41...

Στην παρέλαση η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας τιμώντας τους προγόνους

Στην παρέλαση η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας τιμώντας τους ...

Γιορτάσαμε  την 107η επέτειο της απελευθέρωσης  της ...

Η Νάουσα γιόρτασε την απελευθέρωσή της - Νικόλας Καρανικόλας: «Οφείλουμε να δίνουμε καθημερινό αγώνα για τις ανθρώπινες αξίες και για το καλό του τόπου μας»

Η Νάουσα γιόρτασε την απελευθέρωσή της - Νικόλας...

Την 107η επέτειο της απελευθέρωσής της από τον τουρκικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Στις 8/10/2019 το απόγευμα δεχθήκαμε μια κλήση από την Πρωτοβουλία για το Παιδί στην περιοχή της αστυνομίας για ένα σκυλί σοβαρά τραυματισμένο. Μεταφέρθηκε από εθελοντές στο κτηνιατρείο του κ. Χατζησαλάτα, όπου...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ήρθε η είδηση της απώλειας μιας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Ημαθίας. Ο γιατρός, δημοσιογράφος, ποιητής, συγγραφέας και πολιτικός, αλλά πάνω απ' όλα Άνθρωπος, Ορέστης...

Στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικειου Βέροιας έγινε στις 12 το πρωί η κλήρωση για την ανάδειξη του προέδρου του Κάτω Βερμίου (Σελίου). Στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα των Αντωνη Πιτουλια και Γιώργου...

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς  διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, νωρίς το μεσημέρι, ο 60χρονος, συνταξιούχος  βεροιώτης, Απόστολος Χατζηλάμπρου. Το περιστατικό συνέβη στα Δικαστήρια της Βέροιας, όπου...