΄Νοσταλγία 2015΄.Λίγο πριν τους τελικούς η αγωνία έφθασε στο κατακόρυφο

΄Νοσταλγία 2015΄.Λίγο πριν τους τελικούς η αγωνία έφθασε στο κατακόρυφο

Τελείωσαν τα προκριματικά του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ και ήρθε η ώρα για το κυρίως μενού . Προημιτελική φάση με 3 αγώνες το σαβκο, καθώς ο πρώτος στην σειρά αγώνας , ανάμεσα στις Μορφες και τα Παιχτρονια δεν έγινε λόγω αδυναμίας των δεύτερων να κατεβάσουν 5αδα.

 

Ενας αγώνας το Σαββατο που έκανε για δυο ! Οι φιναλίστ πρόπερσι του τουρνουά Bad Boys έχασαν απο τους αντίπροπερσι φιναλίστ Texas Losers σε ενα συναρπαστικό παιχνίδι με σκορ 44 - 52 .

Texas Winners λοιπόν και όχι Losers όπως λεει το ονομα τους . Χωρίς να ανεβάσουν στροφές καθώς το παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη και στην νευρικότητα με τα πολλα λάθη , οι Τεξανοι βγήκαν νικητές . Για τον Παντση τα λόγια ειναι περιττά , κερνούσε καλάθια στους αντιπάλους σαν να ήταν σφηνακια , μάζεψε ριμπάουντ , έτρεξε την ομάδα του και με τον αρχηγό του ΠισΤολη Μπιζετα έριξαν τους τίτλους τέλους . Τρομερός και μαχητικός για μια ακόμα φορα και ο Μανουρας.

Τα κακά παιδια προδόθηκαν απο τις απουσίες τους ! Με 4 σημαντικές απουσίες σε ενα τόσο δύσκολο ματς , πάλεψαν έτρεξαν αλλα δεν τα κατάφεραν . Ενας Λιακοπουλος που έπαιζε για δυο , σκόραρε στην επίθεση , μάζευε τα σκουπίδια στην αμυνα , έβγαζε αιφνιδιασμούς μαζί με τον σταθερο σκόρερ Δουλαλα προσπάθησαν αλλα υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους οταν επήλθε η κούραση. Αποχαιρετούν τον θεσμό σε μια φάση πρωτόγνωρη για αυτούς δείχνοντας το ποσό μεγάλη ομάδα ειναι .

 

Bad Boys : Πολυμερης 4, Δουλαλας 20(1), Δομουτζης 4, Λιακοπουλος 9(1), Στικας 5, Γώγος 2, Μπακαλιδης .

Texas Losers : Παντσης 27(5), Μπιζετας 10(1), Σαββαιδης 6, Μανουρας 4, Νταφος 4, Αθανασίου 1, Πυρκας , Γαϊτανίδης .

 

Δυο παιχνίδια των προημιτελικών την Κυριακή , όπου ξεκαθάρισαν τα ζευγάρια για τους 2 αγώνες των Ημιτελικών της Τετάρτης .

Οι τρομεροί Άτλαντες απέδειξαν για μια ακόμα φορα , το οτι βγήκαν πρώτοι στον Α Όμιλο , μονο απο τύχη δεν έγινε . Μαχητικοί παιζοντας πολυ καλό μπασκετ οι Νοτα Νοτε ηττήθηκαν με σκορ 58- 68. 

Καλός παίκτης αλλα ακόμα καλύτερος προπονητής , ο Καραθανασης οδήγησε την ομάδα του στην τετράδα του θεσμού . Ο Σιασιος έδωσε την ώθηση , ο Κοτζαμπασης σκόραρε και οι Τουφας Κλωναρας πυροβολούσαν απο το ζωγραφιστό . Η σιδερένια αμυνα τους όμως ήταν το κυρίως όπλο που τους οδήγησε στην επικράτηση και τούτου φύλλο .

Νοτα Νοτε και ενα live  που έφτασε στο τέλος του . Και τα είχε όλα , σκορ θέαμα και θεατές να ζητωκραυγάζουν . Για ενα ακόμα παιχνίδι ο Ουγγρινης έβαλε τα καλα του , με μπροστάρη τον αρχηγό της ομάδας Πιτουλια που έκανε το καλύτερο εφετεινο του παιχνίδι , δημιούργησαν , πάλεψαν αλλα δυστυχώς ηττήθηκαν . Αποχαιρετούν τον θεσμό με πολυ καλα παιχνίδια στο ενεργητικό τους και με πολλούς θαυμαστές στην κερκίδα . 

 

Νοτα Νοτε : Λιολιος , Πιτουλιας 12, Μαυροματίδης Ν, Μαυροματίδης Γ, Κομνης 2, Κορυτσαιος 8, Κωστογλιδης 9, Ταιπλιαδης , Ουγγρινης 24.

Ατλας : Σιστακος 6, Στογιάννος , Καραθανασης , Παπαγιαννης 4, Αχτσης , Μπογδαμπειδης , Σιασιος 13, Κοτζιαμπασης 29, Τουφας 6, Κλωναρας 7, Κοζας 3.

 

Η μητέρα των μαχών λοιπόν και το βραδινό παιχνίδι επεφύλασσε ενα ντέρμπι απο τα παλιά . Ντέρμπι συνήθως τελικού σε άλλες εποχές και τα Παρταλια αντιμετώπισαν και κέρδισαν τους Χωρίς Ελεος με σκορ 76 - 55.

Επίδειξη δύναμης απο τα Παρταλια δείχνοντας ποσό πλήρης ομάδα ειναι φέτος και φορτσαροντας στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισαν τους αντιπάλους τους. Με έναν Γεωργόπουλο ανανεωμένο , έναν Τσακίρη στον συνήθη φρενήρη ρυθμό σκοραρίσματος και τον Εμανουηλιδη να δείχνει για μια ακόμα φορα ποσο δεινός σουτέρ ειναι , οι πρόπερσινοι πρωταθλητές κέρδισαν τους πολυνίκες του θεσμού . 

Λαβωμένοι οι Χωρίς Ελεος πάλεψαν το παιχνίδι , έμειναν απο δυνάμεις όμως στο τελος και δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη . Ο αρχηγός Μουρατιδης έδειξε για ενα ακόμα παιχνίδι γιατί θεωρείται απο μερικούς ο καλύτερος σουτέρ του τουρνουά , οι Παπαδοπουλος Σαμψωνιδης έδωσαν τις δικές τους μάχες αλλα δεν ήταν αρκετο για να προχωρήσουν . Χορτασμένοι απο τελικούς και τρόπαια αποχωρούν πρόωρα απο τον θεσμό και μαζί τους χάνεται και λιγο η αίγλη του παρελθόντος .

 

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Δούμας 12, Κωστογλιδης 3, Γεωργοπουλος 14, Γκιλιόπουλος 7, Εμανουηλιδης 16, Τσακίρης 18, Ζιγρας 6. 

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ : Ιωαννιδης 3, Σταμπουλής 3, Φωτοπουλος 4, Μουρατιδης 16, Παπαδοπουλος 17, Σαμψωνιδης 12.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...