Δεν

Δεν "γεύθηκε' πάλι την νίκη εντός έδρας η Βέροια 0-1 από ΠΑΟ.

 Με γκολ του εορτάζοντα Νίκου Καρέλη ο Παναθηναϊκός απέδρασε με 1-0 από την Βέροια στην πρώτη νίκη του Αντρέα Στραματσόνι στον πράσινο πάγκο στο πρωτάθλημα μετά από δυο παιχνίδια.

Οι πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο απ' ότι στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Ηρακλή και για αυτό και πήραν τη νίκη και ένα σημαντικό τρίποντο που δίνει επιπλέον ηρεμία στο τριφύλλι.

Επίσης οι παίκτες του Ιταλού τεχνικού δεν άφησαν τη Βέροια να δημιουργήσει ευκαιρίες στο ματς, παρά μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα όταν και κλείστηκαν για να κρατήσουν το σκορ που τους έδινε τη νίκη.

Αυτή ήταν η 5η ήττα για την Βέροια στην έδρα της μετά από επτά παιχνίδια στην Super League με τους γηπεδούχους να μην έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο γήπεδο τους.

Ανούσιο το πρώτο ημίχρονο, καλύτερο ματς στο δεύτερο 45λεπτο

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε με ελάχιστες φάσεις εκατέρωθεν, λιγοστές τελικές, ενώ οι δυο ομάδες δεν βρήκαν σε κανένα σημείο του ημιχρόνου ρυθμό. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κύλησε ανούσια χωρίς καμία μεγάλη φάση για τις δυο ομάδες.

Σε αντίθεση το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο καθώς και οι δυο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους, δημιούργησαν ευκαιρίες καθώς έπαιξαν με μεγαλύτερο πάθος και οι δυο για τη νίκη.

Το τριφύλλι ήταν καλύτερο από την Βέροια, απείλησε περισσότερο, έχασε κάποιες κλασικές ευκαιρίες και τελικά βρήκε το γκολ στο 86' με τον Καρέλη.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ανέβηκαν μετά το γκολ που δέχτηκαν και τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση απειλώντας την εστία του Παναθηναϊκού χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πίεσε η Βέροια, ζήτησε πέναλτι για χέρι του Τελάντερ στο 92'

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν στα λεπτά των καθυστερήσεων αλλά μαζικά η άμυνα του Παναθηναϊκού έδιωχνε. Πότε ο Σάντσεθ, πότε ο Εσιέν, πότε ο Τελάντερ απομάκρυναν τους κινδύνους για την άμυνα του τριφυλλιού.

Στο 92' ο Ναζλίδης μέσα στην περιοχή γύρισε και έπιασε ένα σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο κολλημένο χέρι του Τελάντερ ο οποίος εκείνη την ώρα γυρνούσε το σώμα του με αποτέλεσμα ο Δελφάκης να θεωρήσει ακούσιο το χέρι και να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

Γιάννης  Δελφάκης. Ο διαιτητής από την Αρκαδία συνολικά είχε μια μέτρια διαιτησία αλλά τρεις φάσεις σηκώνουν συζήτηση. Αρχικά στο 49΄δεν έδωσε καθαρό φάουλ σε τράβηγμα του Μαρινάκη στον Γιανούλη εκτός περιοχής. Στο 66' δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νέτο που θα σήμαινε κει την αποβολή του Βραζιλιάνου άσου ενώ στο 92' στη φάση του χέρι του Τελάντερ την πήρε πάνω του και το θεώρησε ακούσιο καθώς είναι σε φάση που προσπαθεί να γυρίσει το σώμα του

.ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Νέτο, Ετζενγκέλε, Όστοιτς, Γιαννούλης, Ιμπραϊμ (88' Καϊκούτ), 'Αρτσε, Μαγέφσκι (83' Γεωργιάδης), Ναζλίδης, Γιουσούφ, Κόλα (60' Μπατιόν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Σάντσεθ, Νάνο, Εσιέν, Ζέκα, Αμπέντ (76' Ατζαγκούν), Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς (64' Κλωναρίδης).

Γκολ: 86' Καρέλης

Κίτρινες: 34' Νέτο, 40' Γιαννούλης, 90+ Λόπεζ/16' Σάντσεθ, 22' Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ...

Στην παραλία  του Ξυλοκάστρου  Κορινθίας διεξήχθη το...

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...