Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα Κ20 της Βέροιας, καθώς επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Παλατσιτίων, για τη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος K20 της Super League.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο μέρος, με τους πράσινους να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο αυτό δεν έγινε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες 0-0.
Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του Βορρά» πέτυχαν να εξισορροπήσουν το ματς, βγαίνοντας αρκετές φορές με προϋποθέσεις στην επίθεση. Έτσι στο 82’ ο Ναυρινιάδης κινούμενος έξω από τη μεγάλη περιοχή των πράσινων και αριστερά, δέχθηκε τη μακρινή μεταβίβαση και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ από το ύψος του ημικυκλίου της περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα του Κότσαρη και γράφοντας έτσι το 1-0.
Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πίεσε για την ισοφάριση και έχασε δυο απανωτές ευκαιρίες στο 87’ να την πετύχει. Οι πράσινοι θα μπορούσαν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας, αν ο Λάμπρου εκμεταλλευόταν στο 90’ μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ, ωστόσο στο τετατετ που βρέθηκε απέναντι στον Βασιλειάδη, το σουτ του το απέκρουσε ο πολύ καλός πορτιέρο της Βέροιας.
Μελανό σημείο του ματς, ο τραυματισμός στο 80’ του Βαλμά (στο δικέφαλο), ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Τριανταφυλλόπουλο.
Συνθέσεις:
ΒΕΡΟΙΑ: Βασιλειάδης, Δημητριάδης, Τσιώτρας, Παπαγεωργίου, Ράδης, Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος (92’ Ντούιτς), Ξόμπλιος, Ναυρινιάδης (89’ Μαγγίζης), Παπουτσίδης (67’ Δώρης), Τσιούχας.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Ξηρός (84’ Κουντουριώτης), Βαλμάς (80’ λ. τρ. Τριανταφυλλόπουλος), Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Μίγγος, Πίσπας(75’ Μπουζούκης), Στάικος, Λάμπρου, Αγγελόπουλος Β. Χατζηγιοβάνης.
Στην κατηγορία Κ-17 η ομάδα της Βέροιας κέρδισε με 1-3 τον Πανθρακικό και η ομάδα Κ-15 ήρθε ισόπαλη 0-0 στην Κομοτηνή.