Στάθηκε όρθια η Βέροια απέναντι στην ΑΕΚ αλλά έχασε με 0-2

Στάθηκε όρθια η Βέροια απέναντι στην ΑΕΚ αλλά έχασε με 0-2

Mπορεί η ΑΕΚ να είχε δυο δοκάρια, μπορεί να έπαιξε με τη φωτιά χάνοντας κλασικές ευκαιρίες, μπορεί να έχασε νωρίς με ενοχλήσεις στη μέση τον Αλμέιδα, αλλά την «κατάρα» των οκτώ μηνών χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, την έσπασε στη Βέροια. Πήρε νίκη με 2-0, εν πολλοίς χάρη στον Τάσο Μπακασέτα. Αυτός ήταν που άνοιξε το σκορ (με το πρώτο επίσημο γκολ του με την ΑΕΚ), αυτός ήταν που σέρβιρε το δεύτερο και αυτός ήταν που έκανε πράγματα και θαύματα στη γραμμή κρούσης. Συνολικά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στη Βέροια, θα μπορούσε να κερδίσει ακόμα πιο εύκολα απ’ ότι κέρδισε, αλλά είχε και νεκρά διαστήματα, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν εκμεταλλευτεί οι γηπεδούχοι.

Φάσεις και γκολ 

Από το ξεκίνημα η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έδειξε την ανωτερότητά της και είχε τρομερή ευκαιρία με τον Μάνταλο στο 13’ που από το ένα μέτρο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Λίγο αργότερα όμως, ήρθε το προβάδισμα για την Ένωση όταν ο Μπακασέτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 στο 19’ για να διώξει το άγχος από την ομάδα του.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος και το ξεκίνημα αυτού, η Βέροια κυριάρχησε με την ΑΕΚ να κάνει αρκετά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Η Βέροια είχε κάποια καλά σουτ , έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τον Καπετάνο, ενώ δύο φορές ο νεαρός Βασιλαντωνόπουλος από καλές θέσεις καθυστέρησε και απέκρουσε η άμυνα της ΑΕΚ. 

Στο τελευταίο 20λεπτο όμως, η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της για να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα και να καθαρίσει το ματς. Αρχικά, ο Πλατέλλας έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν από τα δύο μέτρα έστειλε την μπάλα άουτ!

Όλα, τελείωσαν στο 87΄όταν ο Βάργκας έκανε το σουτ με τον Λόπεθ να αποκρούει και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης  με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η Βέροια με την απόδοση της στο β' ημίχρονο άφησε υποσχέσεις ότι μπορεί να κερδίσει ισάξιες ομάδες , και να πάρει βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα. Η δυσκολία να αντιμετωπίζει αντιπάλους ισχυρούς όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, ενώ η ομάδα ακόμη δεν έχει "δέσει" αφού κάποιοι παίκτες είναι στην Βέροια από ένα μήνα έως 20 μέρες. Χρειάζεται χρόνος και για τους παίκτες και για τον προπονητή που έχει να αντιμετωπίσει και κάποιους τραυματισμούς.  Η ήττα από την ΑΕΚ μπορούμε να πούμε οτι ήταν στο "πρόγραμμα" αρκεί από τα παιχνίδια αυτά οι παίκτες να πάρουν εμπειρίες , και να βελτιώνονται για την συνέχεια. 

Από την Βέροια άρεσαν οι Μαλόν, Καπετάνος, Άρτσε, και ο Σισίνιο στο β' ημίχρονο. 

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών) πολύ καλός 

Επόπτες: Δημητριάδης (Καστοριάς), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)

Γκολ: 20’ Μπακασέτας, 87’ Βάργκας

Κάρτες:  45’ Ναβαλόφσκι, 76’ Βάργκας

Συνθέσεις των ομάδων.

ΒΕΡΟΙΑ (Βοσνιάδης): Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι (81’ Βίτι), Παπαστεριανός, Άρτσε (72’ Μίλιεβιτς), Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (46’ Κάλβο), Σισίνιο, Καπετάνος.

ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Γιόχανσον, Σιμόες (81’ Λαμπρόπουλος), Ροντρίγκες (64’ Πλατέλλας), Αλμέιδα (41’ Βάργκας), Μάνταλος, Μπακασέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...