Θ. Γράφας: Πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό. Στραπατσονι: Δεν κινδυνεύει η θέση μου

Θ. Γράφας: Πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό. Στραπατσονι: Δεν κινδυνεύει η θέση μου

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Γράφα μετά το ματς της Βέροιας με τον Παναθηναϊκό:

Για την ισοπαλία και τον τρόπο που επιτεύχθηκε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς με έναν ποιοτικό αντίπαλο. Το παιχνίδι είχε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι εμείς. Πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό ο οποίος έχει μεγάλη σημασία και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Όταν παίρνεις βαθμούς από τόσο μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, έχει μεγάλη σημασία. Δεν είναι εύκολο να είσαι πίσω στο σκορ και να γίνεσαι κυρίαρχος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είχαν σθένος και δικαιώθηκαν. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς, μας περιμένει δύσκολη συνέχεια".

Για το πού οφείλεται η κακή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου: "Μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο αυτό. Δεν ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας, με τον Ολυμπιακό ήταν η χειρότερη της Βέροιας. Η εικόνα αυτή οφείλεται και στην ποιότητα του αντιπάλου. Ποιότητα όμως έχουμε και εμείς και το δείξαμε στο δεύτερο μέρος".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε από την εφημερίδα ΛΑΟΣ και το site Laosnews.gr αν έχει κάποιο πρόβλημα ο νεαρός Δημήτρης Μεληκιώτης και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στη χθεσινή συνάντηση. 

Ο κ. Γράφας αντί κάποιας απάντησης μας ρώτησε το εξής. "Γιατί δεν με ρωτάτε γιατί δεν έπαιξε ο Ασίγκπα"! Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε κουμάντο ποιους  θα  χρησιμοποιήσει ο Έλληνας  τεχνικός και αυτό είναι ευθύνη δική του να παίζουν οι καλύτεροι κατά την δική του άποψη για το καλό της ομάδας. Απλά επειδή ο Δημήτρης Μεληκιώτης τούς τελευταίους αγώνες και με την συμμετοχή του στην Εθνική Ελπίδων, έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και κατά την δικά μας άποψη μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

 Άλλωστε είναι ένας παίκτης που προέρχεται από τα σπλάχνα της Βέροιας  σε σχέση με κάποιους άλλους που έχουν έρθει ως δανεικοί! Και το κυριότερο για μας η δίκαιη προώθηση του Μεληκιώτη στην πρώτη ομάδα, θα είναι κίνητρο και για τα άλλα παιδιά που παίζουν στην Κ-20 της βασίλισσας του βορρά. 

 

Ανδρέα Στραματσόνι: «Δεν κινδυνεύει η θέση μου»

Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του στο τελευταίο 20λεπτό του παιχνιδιού ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι και το εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου. Προτού ψέξει δημοσίως τη νοοτροπία των παικτών του, ο Ιταλός είχε παρατηρήσει με αυστηρότητα τους παίκτες στα αποδυτήρια.

"Ήταν απόδοση αυτή; Πως παίξατε έτσι στο τέλος;" ρώτησε ο Στραματσόνι, απευθυνόμενος στους παίκτες. "Τόσες μέρες λέμε ότι πρέπει να δείξουμε αντίδραση και εσείς παίζετε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Πως είναι δυνατόν να κάνετε τόσα λάθη;" συμπλήρωσε ο 39χρονος προπονητής."Πετυχαίνετε γκολ, παίζετε ωραία, κάνετε ευκαιρίες και δεν έχετε ψυχραιμία να τελειώσετε το παιχνίδι" σχολίασε εκνευρισμένος ο Στραματσόνι και επεσήμανε πως "στα τελευταία λεπτά κάνατε το ένα λάθος μετά το άλλο, αφήσατε τη μπάλα στους αντιπάλους και νομίσατε πως το ματς είχε λήξει".

Έπειτα, ο Ιταλός προέβη σε ατομικές παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστές, για τις παραλείψεις ή τις αδράνειες στο χώρο ευθύνης τους. "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η νοοτροπία και αδικείται την προσπάθεια που κάνετε" κατέληξε ο Στραματσόνι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...