Οριστικά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η Γ.Σ. της ΕΠΣ Ημαθίας. Μόνο ένα ψηφοδέλτιο

Οριστικά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η Γ.Σ. της ΕΠΣ Ημαθίας. Μόνο ένα ψηφοδέλτιο

Με απόφαση του Δ.Σ πάρθηκε οριστικά η απόφαση για Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΣ Ημαθίας την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Βεροιώπολις στις 11 το πρωί για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Παρά την πρόταση δύο συμβούλων να κατέβει και πάλι η παράταξη του Γ. Καραμελίδη να διεκδικήσει για μία ακόμη φορά τη Διοίκηση της Ένωσης, αυτό απορρίφθηκε από τα υπόλοιπα μέλη. Μάλιστα πρόσφατα είχε ακουστεί το όνομα του γνωστού Δικηγόρου Στέργιου Σουροβίκη να ηγηθεί τής παράταξης αλλά o ίδιος το διέψευσε. Το μόνο που μένει από την παλιά διοίκηση είναι ο Γιώργος Χατζόπουλος μέλος του εποπτικού και πρώην Αντιδήμαρχος του παλαιού δήμου Δοβρά να κατέβει ως ανεξάρτητος μεμονωμένος. Αυτό σημαίνει ότι ως 12τος υποψήφιος θα πρέπει να γίνει η εκλογή με σταυρό προτίμησης.

Αναλυτικά η πρόσκληση 

Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση


Προς τα
Σωματεία της Ένωσης
Έδρες τους


ΘΕΜΑ: «ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. & ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ»

Κύριε Πρόεδρε, 
Έχοντας υπ όψιν τις διατάξεις του Καταστατικού της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,όπως αυτό τροποποιηθη-
κε και ισχύει και ιδίως τα άρθρα 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 & 30 και τις διατάξεις των Παραρτημάτων του Καταστατικού,καθώς και την από 28.11.16 απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων-μελών της Ε.Π.Σ.ΗΜΑΘΙΑΣ και στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΒΕΡΟΙΟΠΟΛΙΣ» (επαρχιακή οδός Βέροιας-Ασωμάτων) την 11.12.16 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΉ και ώρα έναρξης 11.00 μ.μ. με θέματα: 

1.-Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπρόσωπων
2.-Εκλογή ΤΡΙΏΝ (3) πρακτικογραφων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ.
3.-Διοικητικός Απολογισμός
4.-Υποβολή προς έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/16 έως και 10/12/2016
5.-Ανάγνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής
6.-Εκλογή ΔΥΟ (2) μελών Εφορευτικής Επιτροπής και εφόσον δεν οριστεί τακτικός δικαστής,ως δικαστικός αντιπρόσωπος-πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής,εκλογή ΤΡΙΩΝ (3) μελών της εφορευτικής επιτροπής
7.-Αρχαιρεσίες για την εκλογή ΕΝΤΕΚΑ (11) τακτικών και μέχρι ΈΝΤΕΚΑ (11) αναπληρωματικων μελών του Δ.Σ.της Ένωσης τετραετούς θητείας,με μυστική ψηφοφορία,καθώς και για την εκλογή ΤΡΙΩΝ (3) τακτικών και μέχρι ΤΡΙΩΝ (3) αναπληρωματικων μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης, τετραετούς θητείας,με μυστική ψηφοφορία.
Ως γνωστόν και σύμφωνα με το Καταστατικό (αρθρο 28),των εργασιών της Γ.Σ. προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης.
Κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί στην Γ.Σ. με ΈΝΑ (1) μόνο αντιπρόσωπο,που θα ορισθεί με τον αναπληρωματικο του, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Ο αντιπρόσωπος πρέπει να είναι ΤΑΚΤΙΚΌ μέλος του εκπροσωπουμενου σωματείου ή μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Δεν μπορεί,σε καμία περίπτωση,ο αντιπρόσωπος να είναι διαιτητής,ή ποδοσφαιριστης,,ή προπονητής εν ενεργεία,ούτε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης.
Κάθε σωματείο διαθέτει στην Γ.Σ. ΜΙΑ (1) ψήφο.
Οι αντιπροσωποι νομιμοποιουνται με την καταθεση στο πρωτοκολλο της Ε.Π.Σ.Η.το αργοτερο προ ΤΡΙΩΝ (3) ημερων μη συμπεριλαμβανομενης της ημερας αποστολης,και ωρα 14η ειδικου πληρεξουσιου εγγραφου του αντιπροσωπευομενου σωματειου-μελους.
Υποψηφιοτητα,για την εκλογη στο Δ.Σ. της Ενωσης ή την Εξελεγκτικη Επιτροπη,μπορει να υποβαλλει ο καθενας που επιθυμει,με την απαραιτητη όμως προυποθεση ότι πρεπει να είναι ΤΑΚΤΙΚΟ μελος σωματειου της δυναμης της Ενωσης και να μην εχει τα κωλυματα του παραρτηματος Α΄του καταστατικου.
Οι δηλωσεις υποψηφιοτητας,που πρεπει να συνοδευονται από βεβαιωση του σωματειου,ότι ο υποψηφιος είναι ΤΑΚΤΙΚΟ μελος αυτου ,από Υπευθυνη Δηλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν εμπιπτει στα κωλυματα και στους περιορισμους του Παραρτηματος Α του καταστατικου και από πιστοποιητικο ποινικου μητρωου και συμφωνα με το αρθρο 30 του καταστατικου,πρεπει να περιελθουν στην Ενωση το αγοτερο ΠΕΝΤΕ (5) ημερες πριν της συνερχομενης,για την εκλογη,διοικησης,Γ.Σ.
Για την εκλογη των μελων του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικης Επιτροπης της Ε.Π.Σ.Η. κάθε σωματειο-μελος,μπορει να υποδεικνυει μονο από ΕΝΑ (1) υποψηφιο ως τακτικο και ΕΝΑΝ (1) ως αναπληρωματικο.
Η εκλογη του Δ.Σ.γινεται με συνδυασμους υποψηφιων,σε περιπτωση που υπαρχουν μεμονωμενοι υποψηφιοι δημιουργειται και ενιαιο ψηφοδελτιο.
Η Γ.Σ. βρισκεται σε απαρτια όταν παραβρισκεται σε αυτή το ημισυ και ενας παραπανω από τον ολο αριθμο των τακτικων μελων-σωματειων.Σε περιπτωση που δεν θα γινει απαρτια,η Γ.Σ. θα επαναληφθει την ΔΕΥΤΕΡΑ 12.12.16 την ιδια ωρα,στο ιδιο μερος και με τα ιδια θεματα ημερησιας διαταξης.Το ιδιο θα γινει και στην περιπτωση που δεν θα καταστει δυνατη,κατά την πρωτη ημερα,η εκλογη των μελων του Δ.Σ. ή της Εξελεγκτικης Επιτροπης.
Δεν μπορουν να ψηφισουν τα μη ταμειακως εν ταξει σωματεια και τα σωματεια που δεν πηραν μερος στο πρωταθλημα της κατηγοριας τους κατά την ποδοσφ.περιοδο 2015/16 και 2016/17,ή που αποχωρησαν από αυτό αδικαιολογητα,καθώς και τα σωματεια ,τα οποια στο προ της Γ.Σ. διεξαχθεν πρωτ/μα δεν ειχαν συμμετοχη σε αγωνες με τουλαχιστον ΕΙΚΟΣΙ (20) ποδ/στες ή αποχωρησαν αδικαιολογητα από αυτό.
Το Δ.Σ. της Ενωσης ανακυρησσει τους υποψηφιους συνδυασμους ΤΡΕΙΣ (3) ημερες τουλαχιστον προ της Γενικης Συνελευσης,συμφωνα με τα οριζομενα στο αρθρο 30 του Καταστατικου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...