Ημερίδα με θέμα την εξέλιξη του σύγχρονου κρεοπωλείου, τους τρόπους κοπής κρέατος, τον τεμαχισμό και τα κρεατοσκευάσματα διοργανώνει την Τετάρτη η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας σε συνεργασία με τη σχολή επαγγελμάτων κρέατος. Η ημερίδα θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ημαθίας, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Τσιόλτα Νικόλαο, εκπαιδευτή σχολής επαγγελματιών κρέατος Θεσσαλονίκης.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της...
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...