Συνεδριάζει την Τετάρτη  στην Αλεξάνδρεια  το Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει την Τετάρτη στην Αλεξάνδρεια το Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 8.00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας με τα παρακάτω θέματα:

1. Eκλογή υδρονομέων άρδευσης έτους 2017 και καθορισμός της αμοιβής τους (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)

2. 4η Αναμόρφωση προυπολογισμού οικονομικού έτους 2017 (σχετική απόφαση αριθ. 85/2017 Οικονομικής Επιτροπής) (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)

3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη χορήγηση οικονομικού βοηθήματος σε άπορη οικογένεια του δήμου μας (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)

4. Έγκριση δαπάνης για τη χορήγηση οικονομικού βοηθήματος απόρου κατοίκου του δήμου μας και υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας για την ανωτέρω δαπάνη (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)

5. Έγκριση δαπάνης για τη χορήγηση οικονομικού βοηθήματος απόρου κατοίκου του δήμου μας και υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας για την ανωτέρω δαπάνη. (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας τροφίμων και λοιπών ειδών παντοπωλείου του Δήμου και των  Νομικών  του Προσώπων, για ένα (1) έτος (Εισηγητής:Σωτήριος Τόκας)

7. Λήψη απόφασης για επιστροφή ποσών άρδευσης του έτους 2016 σε δημότες της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)

8. Λήψη απόφασης για: την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση χώρου φύλαξης αδέσποτων ζώων» (Α.Μ.02/2015) (Εισηγητής: Σωτήριος Τόκας)

9. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» (Εισηγητής: Σωτήριος Τόκας)

10. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της αριθμ. 240/10-06-2015 (ΑΔΑ: ΩΕΟΠΩΨΠ-ΤΜ7) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικής με τον Ορισμό πολιτικού Υπευθύνου, συντονιστού και συντονιστικής Επιτροπής για την υλοποίηση του Προγράμματος Υγιείς πόλεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.   (Εισηγητής: Ισαάκ Χαλκίδης)

11. Λήψη απόφασης για τον ορισμό των μελών της επιτροπής κλήρωσης του άρθρου 118, Ν. 4412/16 (Εισηγητής: Σωτήριος Τόκας)

12. Παραίτηση και αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας» (Εισηγητής: Αθανάσιος Παντόπουλος)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας - Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας - Την...

   Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου...

"Έφυγε" από τη ζωή ο γνωστός γιατρός Νίκος...

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών και κηδεύτηκε χθες...

Α. Τζιτζικώστας: «Ρεαλιστικός, ισοσκελισμένος, εξωστρεφής και “έξυπνος’”ο προϋπολογισμός  της Περιφέρειας για το 2020»

Α. Τζιτζικώστας: «Ρεαλιστικός, ισοσκελισμένος,...

Ρεαλιστικό και ισοσκελισμένο, βασισμένο σε πέντε...

 ΜΟΝΑΔΑ  ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”

ΜΟΝΑΔΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”

Η  ΜΟΝΑΔΑ  ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”,...

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Βασιλείου από τη θέση του αντιδημάρχου Νάουσας;

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Βασιλείου από τη θέση του...

 Σενάρια παραίτησης του Γιώργου Βασιλείου,...

Κατάργηση ιστορικών δικαιωμάτων (ΚΑΠ) & άμεση καταβολή Deminimis και αποζημιώσεων (ΕΛΓΑ) ζητά ο ΑΣ Ημαθίας - Πρόταση για σύσταση Ομοσπονδίας

Κατάργηση ιστορικών δικαιωμάτων (ΚΑΠ) & άμεση...

Η ανεύθυνη πολιτική των κυβερνήσεων τα τελευταία έτη...

Βέροια - Αυτοκίνητο παραλίγο να παρασύρει δύο μαθητές!

Βέροια - Αυτοκίνητο παραλίγο να παρασύρει δύο μαθητές!

Tοχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην οδό...

Υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ο Απόστολος Τζιτζικώστας - Δήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας

Υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης Περιφερειών...

Δήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

 Σενάρια παραίτησης του Γιώργου Βασιλείου, αντιδημάρχου Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και ΚΕΠ Νάουσας και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για την Δημοτική Ενότητα...

Στα 92 της χρόνια, με τα μαλλιά της να έχουν πια ασπρίσει και μετακινούμενη με αναπηρικό αμαξίδιο, η Μελπομένη Ντίνα κλαίει από χαρά και συγκίνηση: για πρώτη φορά σήμερα, μετά από 75 χρόνια, συνάντησε τους...

«Έσπασαν» τα ισόβια δεσμά για 58χρονη που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης κατηγορούμενη ως ηθική αυτουργός στη δολοφονία του συζύγου της, τον Οκτώβριο του 2011, στο Νεόκαστρο...

Στις 8/10/2019 το απόγευμα δεχθήκαμε μια κλήση από την Πρωτοβουλία για το Παιδί στην περιοχή της αστυνομίας για ένα σκυλί σοβαρά τραυματισμένο. Μεταφέρθηκε από εθελοντές στο κτηνιατρείο του κ. Χατζησαλάτα, όπου...