Αγνώριστη η Βέροια έχασε 0-2 από την ΑΕ Καραισκάκης

Αγνώριστη η Βέροια έχασε 0-2 από την ΑΕ Καραισκάκης

Τη χειρότερη εμφάνιση έκανε την Κυριακή η ομάδα της Βέροιας και δίκαια γνώρισε την ήττα με 0-2 από τη φιλόδοξη ομάδα του Καραΐσκάκη, που θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Η εμφάνιση της Βέροιας ήταν πολύ άσχημη και οι νεαροί παίκτες έδειξαν ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος  της φανέλας μιας ομάδας με λαμπρή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εικόνα που παρουσίασαν αν όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι παίκτες ανησύχησαν τους λίγους φιλάθλους που ήταν στο Δημοτικό Στάδιο, ότι αν συνεχίσουν με τέτοιες εμφανίσεις τότε το μέλλον της ομάδας δεν θα είναι το καλύτερο.

Ο κόσμος ξέρει πως έγινε αυτή η ομάδα μέσα σε λίγους μήνες  έδωσε και θα δώσει στήριξη αλλά και οι παίκτες πρέπει να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης σε αυτούς που τους έφεραν στη Βέροια. Διαφορετικά τώρα που είναι αρχή ακόμη να ξεκαθαρίσουν τι μπορούν και για πόσο είναι σε θέση να προσφέρουν. Η σημερινή απόδοση ήταν τραγική και δεν πρέπει να επαναληφθεί, για το καλό της ομάδας αλλά και των ίδιων των παικτών. Στην Βέροια δεν περιμένουν από τους σημερινούς παίκτες να κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά όχι και να χάνουν τόσο εύκολα από μία ομάδα που ανέβηκε την τελευταία στιγμή στην κατηγορία συμπληρώνοντας το ρόστερ της με ό,τι «απέμεινε» στην αγορά. Από την αρχή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βλέποντας τα τραγικά λάθη στην άμυνα της Βέροιας βγήκαν μπροστά πιέζοντας την εστία του Γιαγκιόζη να πετύχουν κάποιο γκολ. Δεν τα κατάφεραν στο α’ ημίχρονο αλλά αυτό έγινε στην επανάληψη και στο 52’ λεπτό όταν δύο παίκτες της Βέροιας δεν μπόρεσαν να διώξουν μία εύκολη σέντρα και μόνος ο Χούσος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Βέροιας γράφοντας το 0-1.  Πριν το γκολ η Βέροια στο 46’ είχε καλή ευκαιρία με τον Μπαστιάνο αλλά η μπάλα από πολύ πλάγια βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε κόρνερ  Στο 83’ η Βέροια ζήτησε να μετρήσει το γκολ του Ρούνει αφού η μπάλα πέρασε την γραμμή χωρίς να το κατακυρώσουν επόπτης και διαιτητής.  Και στις καθυστερήσεις δεύτερο τραγικό λάθος του τερματοφύλακα προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα αυτή βρήκε την πλάτη του αντιπάλου στρώθηκε στον Χούσο ο οποίος για δεύτερη φορά την έστειλε στα δίκτυα της Βέροιας κάνοντας το τελικό 0-2. Η λήξη βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μία ιστορική νίκη και μαλιστα εκτός έδρας ενώ οι φίλαθλοι της Βέροιας απογοητευμένοι τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον προπονητή. 

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Τζουβάρας, Τζιαμπάσης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Χαραλαμπίδης) Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης,(78’ Γιαμόα)  Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας,(58’ Οφέι)  Λίταινας(46’ Νύκταρης) , Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Ουνγιαλίδης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: (Παπαβασιλείου) Μέλκα, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Παπανίκου, Τσιοντάκης (24’ Χούσος), Κόλινς (89’ Μουκίδης), Μακρής, Γυφτοκώστας, Μακρίδης, Λουκίνας (81’ Ευαγγέλου), Κυριάκης.


Απόστολος Χαραλαμπίδης: Δίκαια χάσαμε. Σάκης Παπαβασιλείου: Μπορούσαμε και άλλα γκολ 

Αναγνώρισε οτι η ΑΕ Καραϊσκάκης κέρδισε δίκαια στην Βέροια ο προπονητής της βασίλισσας του βορρά Απόστολος Χαραλαμπίδης. «Είχαμε πολύ κακή ημέρα και πετάξαμε το διπλό της Λάρισας. Κάναμε ένα άσχημο πρώτο μέρους. Κυριάρχησε το άγχος. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με άλλη διάθεση και είχαμε την ευκαιρία με τον Ουνγιαλίδη να σκοράρουμε. Από μια κακή τοποθέτηση δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε μετά ανοιχτήκαμε και δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Ήμασταν κακοί, ήταν δίκαιη η νίκη του αντιπάλου. Η ομάδα χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Τους βαθμούς που χάσαμε θα τους πάρουμε αλλού». Σε ερώτηση για την κακή εικόνα της ομάδας ο κ. Χαρλαμπίδης είπε. «Όλα αυτά τα παιδιά είναι  μέχρι 23 χρόνων και πέρσι όλοι έπαιζαν σε ομάδες Κ-20. Χρειάζονται χρόνο και στήριξη για να συνεχίσουν.»  Από την πλευρά του ο προπονητής του Καραισκάκη Σάκης Παπαβασιλείου  δήλωσε.  «Η Βέροια προερχόταν από ένα μεγάλο «διπλό» στην Λάρισα και έπρεπε να υπερβάλουμε εαυτούς για να κερδίσουμε μια ομάδα με αξιόμαχους παίκτες και καλό προπονητή. Ήμασταν πειθαρχημένοι και είχαμε στόχο τη νίκη. Είναι από τα καλύτερά μας ματς. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, τις ευκαιρίες για γκολ, είχαμε καλές συνεργασίες και το σκορ είναι πλασματικό. Θα έπρεπε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Εμείς χρειαζόμαστε ακόμη πίστωση χρόνου. Η Βέροια έχει καλούς παίκτες και χρειάζεται την στήριξη». Από πλευράς των παικτών μίλησαν οι Γιώργος Μπλέτσας και Παντελής Θεολόγου.  Ο Γιώργος Μπλέτσας της Βέροιας δήλωσε: «Ήρθαμε από ένα μεγάλο διπλό. Θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και μπήκαμε αγχωμένοι. Μπορούσαμε να προηγηθούμε. Το έκαναν οι φιλοξενούμενοι. Εμείς ήμασταν άτυχοι».

Ο Παντελής Θεολόγου της ΑΕ Καραϊσκάκης σημείωσε: «Ήταν μια δίκαιη νίκη. Όλα αυτά που βγάλαμε στο γήπεδο τα δουλέψαμε στην προπόνηση. Στόχος μας η γρήγορη παραμονή Εύχομαι καλή συνέχεια στην Βέροια». Ο Θεολόγου εξέφρασε και ένα παράπονο: «Πέρσι ήρθα στην Βέροια να υπογράψω. Έκανα έναν μήνα προπονήσεις και δεν έμαθα γιατί δεν υπέγραψα. Κανείς δεν μου είπε τίποτα . Είχα μείνει ξεκρέμαστος«.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...