Κώστας Τσαρτσαρής: Από 16 ως 20 Ιουνίου θα είμαστε με τον Παπαμακάριο στο καμπ της Βέροιας

Κώστας Τσαρτσαρής: Από 16 ως 20 Ιουνίου θα είμαστε με τον Παπαμακάριο στο καμπ της Βέροιας

Ο Βεροιώτης πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε στον «Sport fm» για τον πρώτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για την επιτυχία της Φενέρμπαχτσε και για το καμπ το οποίο διοργανώνει στη Βέροια.

Αναλυτικά για όσα δήλωσε.  Για τον πρώτο τελικό: «Κανείς δεν ενθουσιάστηκε από το μπάσκετ που παίχτηκε. Και οι ίδιοι ομάδες το κατάλαβαν, φάνηκε και στις δηλώσεις. Όπως και να έχει, αυτά τα ματς είναι πάντα ιδιαίτερα. Πάντα, το πρώτο ματς έχει πίεση, άγχος. Πολλοί θεωρούν πως ένα μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι μπορεί να κάνει τη διαφορά, όμως η ιστορία έχει δείξει πως όλα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή. Περίμενα καλύτερο τον Ολυμπιακό. Ίσως ήταν λίγο κουρασμένος από το Final-4. Ο Παναθηναϊκός έδειξε καλά στοιχεία, αλλά έδειξε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλο αυτό τον καιρό. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για αυτόν να πάρει το παιχνίδι, αλλά τα τρία τελευταία λεπτά δεν είχε καθαρό μυαλό». 

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Μια σειρά αγώνων μπορεί να κρύβει πολλά. Έχουν να δώσουν πολλά ακόμα και οι δύο. Στο πρώτο ματς θα μπορούσε να γίνει το μπρέικ, όπως μπορεί να γίνει και στο δεύτερο. Και οι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το θέμα είναι πώς θα τα κρύψουν και θα τα προσπεράσουν. Θα δούμε διαφορετικό ματς. Πιο έτοιμο Ολυμπιακό και πιο διαβασμένο Παναθηναϊκό. Αν ο Ολυμπιακός πάει με τέτοια διάθεση στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».  

Για το Final 4 της Euroleague: «Αν θέλει ο Παναθηναϊκός ή ο κάθε Παναθηναϊκός να πάρει το ευρωπαϊκό πρέπει να νικήσει τους πάντες. Θα πετύχαινε τη Φενέρ στον τελικό, όπως ο Ολυμπιακός. Παρά την πολύ επιτυχημένη πορεία του, καλώς ή κακώς, όλοι θυμούνται μόνο τον πρώτο. Σε μια τέτοια σειρά αγώνων ο καλύτερος περνάει και δεν αμφισβητείται ότι ήταν καλύτερη η Φενέρ. Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να πάει με διαφορετικό σκορ και να διεκδικήσει την πρόκριση. Πήγαν όλα στραβά, ή απλά η Φενέρ ήταν καλύτερη. Αυτό είναι το πιο δίκαιο». 

Για το Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Μεταμορφώθηκε σχετικά απότομα η Φενέρ. Είχε πολλές ατυχίες, όλη την κανονική διάρκεια είχε τραυματισμούς, δεν έπαιξε πλήρης. Όταν το κατάφερε, ήταν διαφορετικό σύνολο. Πολλοί μπορεί να μην το παραδέχονται. αλλά ο τρόπος προετοιμασίας της ομάδας από τον Ομπράντοβιτς, στοχεύει στο να είναι στο πικ η ομάδα όταν πρέπει. Το έχω βιώσει, όταν κάναμε απρόσμενες ήττες στην αρχή της χρονιάς, αλλά όταν κρίνονταν τίτλοι ήμασταν πανέτοιμοι. Πιστεύω ότι δεν άλλαξε κάτι στη συνταγή του φέτος». 

Για το καμπ που διοργανώνει στη Βέροια: «Το μπάσκετ έχει δώσει πολλά στην πόλη. Για τρίτη χρονιά διοργανώνω καμπ με τον Δήμο και τις δύο ομάδες της πόλης, για όλα τα παιδιά της περιοχής. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα να δώσω κάτι πίσω στην πόλη μου, εκεί που έμαθα τα βασικά για το άθλημα. Αλίμονο, αν δεν έκανα κάτι για αυτά τα παιδιά που προσπαθούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Αυτές οι περιοχές έχουν έντονο αθλητικό στοιχείο. Ίσως είναι διέξοδος, γιατί δεν έχουν τις επιλογές των μεγαλουπόλεων. Είναι πολύ καλή ευκαιρία να δούμε τι γίνεται στην περιοχή. Από 16-20 Ιουνίου θα είμαστε στη Βέροια με τον Μανώλη Παπαμακάριο. Όλα τα παιδιά και οι γονείς είναι ευχαριστημένοι και αυτό το πιο σημαντικό».







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...