Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό που θα αντιμετωπίσει την ισπανική Αθλέτικ Μπιλμπάο. Βατή κλήρωση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζουν τις Ριέκα και Οστερσουντ αντίστοιχα. «Μάχη» με την βελγική Κλαμπ Μπριζ η ΑΕΚ. Με την κροατική Ριέκα θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός για μια θέση στους ομίλους του Champions League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο στάδιο Γ.Καραϊσκάκης στις 16 Αυγούστου και ο δεύτερος στην Κροατία στις 22 Αυγούστου.

 

H Ριέκα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το τέταρτό της Κύπελλο την περασμένη σεζόν. Ιδρύθηκε το 1946 και αγωνίζεται στο «Στάντιον Ρουγέβιτσα» (8.300 θεατές). Στον δεύτερο προκριματικό γύρο απέκλεισε με δύο νίκες τη Νιου Σέιντς από την Ουαλία (2-0, 1-5) και έκανε την έκπληξη απέναντι στη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ με δύο ισοπαλίες (1-1, 0-0). Στον πάγκο της έχει τον σλοβένο Ματίας Κεκ.

Στα δύσκολα ο Παναθηναϊκός. Μάχη για ΑΕΚ. Πιο εύκολα ο ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ θα βρει στο δρόμο της την Κλαμπ Μπριζ από το Βέγιο. H αντίπαλος της ΑΕΚ είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό την σεζόν 2015-2016. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα ταξιδέψουν πρώτα στις Βρυξέλλες στις 17 Αυγούστου και έπειτα θα επιδιώξουν να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στο ΟΑΚΑ στις 24 Αυγούστου.

Ο ΠΑΟΚ που ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα από το γκρουπ των ισχυρών, θα αντιμετωπίσει την πρωτάρα Όστερσουντ από την Σουηδία. Ετσι, ο δικέφαλος του βορά αρκεί να είναι σοβαρός για 180 λεπτά και να πάρει την μεγάλη πρόκριση. H πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 17 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός στη Σουηδία είναι προγραμματισμένος για τις 24 Αυγούστου.

Αναμφισβήτητα, την πιο δύσκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός που θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο από την Ισπανία. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 17 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στην έδρα των Βάσκων στις 24 του ίδιου μήνα.

 

Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς μετά την κλήρωση των playoffs του Europa League, όπου η ομάδα του θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Έστερσουντ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σημείωσε:

«Γνωρίζουμε ακόμη πριν την κλήρωση ότι ο ΠΑΟΚ ως ισχυρός οφείλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί. Τώρα, μετά την κλήρωση, επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.

Παίζουμε όμως με μια ομάδα που κέρδισε το σεβασμό πετυχαίνοντας μια μεγάλη πρόκριση εναντίον της Γαλατά κι αυτό σε διπλά παιχνίδια δεν γίνεται τυχαία.

Θα μελετήσουμε πολύ καλά την Έστερσουντ και πρέπει να υπολογίσουμε πως θα έχουν σίγουρα πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχουν παίξει ήδη 17 ματς πρωταθλήματος.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε πληροφορίες. Από τη δική μας πλευρά θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι και συγκεντρωμένοι, καθώς είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...