Αγγλικό σκορ και νίκη για την Βέροια , 5-3 τον Μελιτέα Μελίτης!

Αγγλικό σκορ και νίκη για την Βέροια , 5-3 τον Μελιτέα Μελίτης!

Επιστροφή στις νίκες για τη «Βασίλισσα του βορρά», η οποία με νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Σάκη Θεοδοσιάδη επιβλήθηκε με 5-3 του Μελιτέα Μελίτης, για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι Βεροιώτες, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά έχοντας και αρκετά κενά στην αμυντική τους λειτουργία, έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών με χατ-τρικ του Σάκη Κανούλα και δύο γκολ του Γιώργου Μπλέτσα.

Τα τρία τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Ρωμαίος.

Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν μουδιασμένα στο ματς, με την πρώτη ευκαιρία να είναι για τη Μελίτη με τους Ρωμαίο και Ντώνο να μην μπορούν από κοντά να σκοράρουν.

Η "Βασίλισσα" είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 24’ με το σουτ του Μπλέτσα να μην βρίσκει στόχο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά του Μπλέτσα, έπειτα από σέντρα του Σκαθαρούδη.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό ισοφάρισαν, όταν ο Ρωμαίος βγήκε μόνος με τον Μπλατσιώτη, έπειτα από λάθος γύρισμα του Μουρατίδη και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-1!

Στο 33’ η κεφαλιά ο Μπερμπερίδης απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Μπλέτσα, ενώ στο 37' η ομάδα της Μελίτης πήρε το προβάδισμα στο σκορ όταν βγήκε υποδειγματικά στην αντεπίθεση με τον Τσώτσο, που την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ρωμαίο, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2!

Αυτή τη φορά η ΒΕΡΟΙΑ απάντησε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα έφερε και πάλι το ματς στα ίσια, όταν ο Σκαθαρούδης έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Κανούλας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα!

Στο 45’ ο Μπερμπερίδης απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Μπλέτσα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες 2-2 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο πολύ καλός ρυθμός, με τη "Βασίλισσα" να έχει επιτίθεται και τον Μελιτέα να αμύνεται και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Το έργο των "κυανέρυθρων" έγινε πιο εύκολο στο 53' όταν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Γεωργιάδης για τους φιλοξενούμενους!!

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπλέτσας με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του (3-2), ενώ στο 61’ ο Κανούλας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και βγήκε απέναντι στον Μπερμπερίδη, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων!

Στο 68’ οι Βεροιώτες πέτυχαν το 4-2 και ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη τους, όταν ο Λεφίδης έβγαλε από αριστερά για τον Κανούλα, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα!.Στο 72’ τρομερή ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Χαντζάρα να περνάει πανέμορφα από αριστερά και να βγάζει παράλληλη μπαλιά στον Κανούλα, ο οποίος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα υπό την πίεση αμυντικού των φιλοξενούμενων!

Στο 77’ ο Κανούλας σημείωσε χατ-τρικ πετυχαίνοντας το 5-2 με ωραίο γυριστό σουτ, ενώ το τελικό 5-3 έγραψε στο 86' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ρωμαίος!

Με λάθη ήταν η διαιτησία των Μιχούλια, Παπαδόπουλου, Μιχτατίδη (Σ.Δ. Μακεδονίας)

ΒΕΡΟΙΑ (Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Λεφίδης (82' Ιωάννου), Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (63' Καράμπελας), Κανούλας (78' Ζυγκερίδης), Σκαθαρούδης (69' Χατζάρας), Τσικόπουλος.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ (Τσιλεμάνης): Μπερμπερίδης, Αγγέλου (63' Ζώχιος), Γεωργιάδης Γιώσης, Κάσα (87' Κεσίδης), Μπάτμας (82' Παπαδόπουλος), Ντώνος (73' Παπασωτηρίου), Ρωμαίος, Σοβισλής, Τσώτσος, Σεκκουλίδης

πηγή Kerkidasport.gr 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...