Η Βέροια πέτυχε στην αποστολή της και στο 6ο πανελλήνιο αναπτυξιακό της πρωτάθλημα Ping-Pong

Η Βέροια πέτυχε στην αποστολή της και στο 6ο πανελλήνιο αναπτυξιακό της πρωτάθλημα Ping-Pong

Οι νεαροί πρωταθλητές και τα ταλεντάκια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ολοκλήρωσαν σήμερα τη διήμερη …παράστασή τους στη Βέροια κι ένα ακόμα αναπτυξιακό πρωτάθλημα πέρασε γλυκά στην ιστορία. Με σωστή οργάνωση, καλές αγωνιστικές συνθήκες και όμορφο κλίμα η πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας απέσπασε και φέτος θετικά σχόλια και ανταποκρίθηκε σε κάθε προσδοκία. Το 6ο πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών της Βέροιας και το 3ο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο φιλοξενήθηκε στο Φιλίππειο γυμναστήριο και το τίμησαν με την παρουσία τους 186 αγόρια και κορίτσια (δύο οι απουσίες της τελευταίας στιγμής). Ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη και το διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο της πόλης και τα σωματεία Α.Σ.Ε.Α. και τον Ο.Ε.Α. Βέροιας.

Με σταθερά υψηλό αριθμό συμμετοχών το όπεν της Βέροιας έζησε και φέτος την αναγνώριση από τον κόσμο του αθλήματος, καθώς είδε αθλητές κι αθλήτριες από 45 σωματεία όλης της χώρας. Από τα πολύ νότια Χανιά μέχρι τον βορρά και την Ορεστιάδα κι από τη δύση, όπου βρίσκονται τα Ιωάννινα, μέχρι την ανατολή και τη Χίο. Σημαντική φυσικά και η εκπροσώπηση από τα τοπικά «συγγενικά» σωματεία του Α.Σ.Ε.Α. και του Ο.Ε.Α., τα οποία εκφράζουν χρόνια τώρα την καλή δραστηριότητα της Βέροιας στο άθλημα. Στα συνολικά 16 τραπέζια και για περίπου 20 ώρες καταγράφηκαν θεαματικά και ανταγωνιστικά παιχνίδια σε έξι ηλικιακές κατηγορίες.

Οι αγώνες άρχισαν στις 9 το πρωί του Σαββάτου και νωρίς το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης. Ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης κήρυξε την έναρξη του τουρνουά, ευχαρίστησε για τη μεγάλη ανταπόκριση και ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ ο πρόεδρος του Ο.Ε.Α. Βέροιας Μανώλης Σοφιανίδης ευχαρίστησε όλες τις αποστολές για τη συμμετοχή τους και τον δήμαρχο για τη στήριξή του στο όπεν. Φέτος δεν μπόρεσε να επισκεφτεί τη Βέροια ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Ε. Μανώλης Κολυμπάδης, αλλά διαβάστηκε ο σύντομος χαιρετισμός του. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι λυπάται που για λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή του δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στους αγώνες, ευχαρίστησε τον δήμο, τους χορηγούς και γενικά όλους τους ανθρώπους, που στηρίζουν τη διοργάνωση και συνεχάρη τα δύο σωματεία της πόλης για τη συνεχή και άοκνη προσπάθειά τους στο άθλημα. Στην τελετή έναρξης ήταν επίσης παρόντες ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας της Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμαντής, ο γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας Χρήστος Τριγωνάς, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Παναγιώτης Τζόβολος, όπως φυσικά και ο πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας Ευάγγελος Τσιαλτζούδης, πατέρας του εκλιπόντος.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης έγιναν και βραβεύσεις. Ο δήμαρχος Βέροιας απένειμε τιμητική πλακέτα στον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή «για τις επιτυχίες των εθνικών ομάδων την τελευταία 5ετία». Ουσιαστικά ήταν βράβευση όχι μόνο από τον δήμο αλλά κι από την Τ.Ε. της ομοσπονδίας και τα τοπικά σωματεία. Επίσης, ο Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας βράβευσε τον Αθανάσιο Τρομπούκη, πρώην έφορο της ομάδας (1997-2005) για την προσφορά του στο άθλημα. Τα βραβείο απένειμε ο Ευάγγελος Τσιαλτζούδης.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι εξής αθλητές από τους συλλόγους της πόλης μας:
ΑΣΕΑΒ: Αποστολίδης Χρήστος, Μακρής Φίλιππος, Μπάτσιος Αστέριος-Μάριος, Παγιούλας Πέτρος, Παζαρτζικλής Διονύσης, Παπαχρυσάνθου Χαρίτων, Πολυανίδης Χρήστος και Σιδηρόπουλος Παναγιώτης.
ΟΕΑΒ: Απλακίδης Δημήτρης, Καραμούτης Ανδρέας, Μαντιδιώτης Γιώργος, Μαυρομάτης Γιώργος, Νικολαίδης Κώστας, Χατζηιωαννίδης Δανιήλ
Από τη Βέροια αγωνίστηκε η Χατζηιωαννίδου Παρασκευή , η οποία παίζει φέτος δανεική στην ΕΑΣ Ευόσμου.
Όλα τα παιδιά έκαναν αξιόλογες εμφανίσεις, σημειώνοντας νίκες. Στην καλύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Παζαρτζικλής Διονύσης: 9η θέση στους εφήβους.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή στήριξη τους χορηγούς μας, των οποίων η βοήθεια είναι σημαντική για την πραγματοποίηση των πανελληνίων πρωταθλημάτων:
Ξενοδοχείο «Veriopolis»
Ξενοδοχείο «Λοζίτσι»
Ξενοδοχείο «Villa Elia»
Ξενοδοχείο «Μακεδονία»
Ξενοδοχείο «Αγρόκτημα Καψάλη»
Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον»
Βιομηχανία τροφίμων «Panini»
Αναψυκτικά «Τέρψις»
Εργαστήριο donuts «Mr. Tony»
Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών Ping pong «e-pingpongshop.gr»
Γραφικές τέχνες «logoGRAF»
Καφέ «Bruno»
Ζαχαρολοπλαστεία «Κριαράς»
Ψησταριά «Φουλ της Σούβλας»
Ψητοπωλείο «Γιάννης»
Ταβέρνα «Αγγελικόν»
Εστιατόριο «Goody's»
Εστιατόριο «Στάση»
Εστιατόριο «Mr. Wurst

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ,  Οι αγώνες  της  ένταξης, της αποδοχής και της συμπερίληψης του Αθλητικού Σωματείου  ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα”

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ, Οι αγώνες της ένταξης, της αποδοχής...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές συμμετέχει το

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά του ΑΣΕΝ με το

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την...

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο Ντουμανόπουλος

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το...

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας Βέροιας!

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από...

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ "Ορίζοντας" Δ. Έδεσσας στο...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ «ARMONIA CUP»

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...

Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’. Με ‘χρυσό’ στους τελικούς του πανελλήνιου Ρυθμικής Γυμναστικής

Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’. Με ‘χρυσό’ στους τελικούς του...

Το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στους τελικούς των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα” και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας διοργάνωσαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου τους Αγώνες...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς αναχωρεί την Παρασκευή 26 Απριλίου από τη Βέροια η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Επιτρ. Αντισφαίρισης θα...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, το 1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νάουσας. Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του "Λαππείου" 1ου...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το World Boccia Challenger, Zagreb 2024 ο Νίκος Ντουμανοπουλος. Ηττήθηκε διαδοχικά από τον Καναδό Marco Dispaltro (Νο15 στον κόσμο) με 1-7 και από το Σλοβάκο Martin Streharsky (Νο23 στον κόσμο),...