Α1 ανδρών. Υπέκυψε στον ανώτερο Ολυμπιακό ο Φίλιππος 16-26 στο Δ. Βικέλας

Α1 ανδρών. Υπέκυψε στον ανώτερο Ολυμπιακό ο Φίλιππος 16-26 στο Δ. Βικέλας

Μια ακόμα νίκη, την 9η του στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Ολυμπιακός που επικράτησε στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας  με σκορ 16-26 του Φίλιππου, για την 10η αγωνιστική της Handball Premier. Οι νταμπλούχοι παρέμειναν στην κορυφή με 19 βαθμούς και περιμένουν σήμερα το αποτέλεσμα του ντέρμπι στη Νεάπολη μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να δουν τη διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία.

Στο πρώτο μέρος οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Ο Ολυμπιακός είχε από την αρχή το προβάδισμα και μια μικρή διαφορά 2-3 γκολ αλλά ο Φίλιππος, τον οποίο ενίσχυσε ο Γιώργος Λιακόπουλος που επέστρεψε στην ομάδα, επέβαλε αργό ρυθμό, είχε αποτελεσματικές άμυνες και βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα πότε με τον Τριανταφυλλίδη και πότε με τον Αποστολίδη και έμενε κοντά στο σκορ. Δυο φορές πέρασε με τέσσερα γκολ ο Ολυμπιακός, στο 21' με τον Τζηρά (4-8) και στο 28' με τον Τερλέτσκι (7-11) αλλά ο Φίλιππος πλησίασε ξανά με το ημίχρονο να διαμορφώνεται σε 9-12 για τους φιλοξενούμενους 

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός είχε ένα ξέσπασμα και προηγήθηκε στο 35' 10-17 και 12-20 στο 41'. Εκεί ουσιαστικά το ματς τελείωσε με τον Ολυμπιακό να φτάνει σε μια ακόμα νίκη με σκορ 16-26.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-4, 4-6, 4-8, 7-9, 9-12 (ημχ) 10-17, 12-19, 13-20, 13-21, 14-22, 16-26

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Πιπελίδης): Τζίμπουλας 3, Ταραμονλής, Παντελίδης 1, Λιακόπουλος, Χαραλαμπίδης 1, Καλλιαρίδης, Παπαγιάννης, Τριανταφυλλίδης 5, Αποστολίδης 2, Μαυρόπουλος, Κουκουτσίδης, Δάσκαλος 1, Κορωνάς, Φιλόσογλου 1, Παπαδόπουλος 1, Τζωρτζίδης 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Ζαραβίνας): Κρητικός 2, Τζηράς 4, Καραμπουρνιώτης 2, Λέμος 2, Ρέινα 7, Ασβεστάς, Παπαδόπουλος, Κανδύλας, Σανίκης 1, Μπούμπαλο 2, Κόντης 1, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 1, Δεληχρήστος 2, Τσίλης 2.

Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος Δίλεπτα: 3-2 Πέναλτι: 1/2-6/6

Ένσταση: Η ομάδα ΑΣ Φίλιππος Βέροιας ενίσταται διότι δεν επιτρέπεται εντός 24 ωρών να δίνουν οι ομάδες δύο αγώνας εάν μεσολαβεί μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση πάνω από 100 χιλιόμετρα (κανονισμός αγώνων ΟΧΕ, άρθρο Α5, παράγρ. 8 , σελ. 11).

Παρατηρήσεις: Στο 33:28 του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο αθλητής της Α’ ομάδας, Παπαδόπουλος Σταύρος με αριθμό δελτίου 33574 και αριθμό φανέλας 69 για επικίνδυνο παιχνίδι και δεν κρατείται το δελτίο του.

Ευθύμης Πιπελίδης." Οι παίκτες ήταν μαχητικοί."  

Δηλώσεις στο e-handball.gr έκανε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Ευθύμης Πιπελίδης μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό για τη 10 αγωνιστική της Handball Premier.

«Απ΄την αρχή ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας. Είχαμε σοβαρές ελλείψεις αλλά αυτό που με ευχαρίστησε είναι ότι τα παιδιά ήταν μαχητικά και στα 60 λεπτά του αγώνα. Απομένει ο αγώνα με την ΑΕΚ αλλά εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για τον β΄γύρο. Εμείς αυτά που πρέπει να διατηρήσουμε στην ομάδα είναι το καλό κλίμα, η συνοχή, η διάρκεια και το ισχυρό «θέλω»», δήλωσε ο Ευθύμης Πιπελίδης.


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...