Παραιτήθηκε από πρόεδρος και από δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος

Παραιτήθηκε από πρόεδρος και από δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος

Την παραίτησή του, τόσο από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, όσο και από μέλος του Σώματος, κατέθεσε το απόγευμα στην έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Πέτρος Τσαπαρόπουλος.

Στη δήλωση της παραίτησής του ανέφερε:

«Σήμερα υποβάλω ενώπιόν σας την παραίτησή μου από Πρόεδρος αλλά και από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και της παράταξης του κ. Βοργιαζίδη με την οποία εκλέχτηκα στις εκλογές του 2014.

Έκρινα ότι ευρισκόμενοι στην τελική ευθεία μιας προεκλογικής διαδικασίας με έντονο το φαινόμενο της αμφισημίας στο πρόσωπό μου, να διευκολύνω με τη στάση μου τον αγώνα φίλων και συντρόφων αλλά ταυτόχρονα να δοθεί κι ένα καθαρό μήνυμα προς τους δημότες της πόλης μας στις εκλογές Μαΐου».

Ο κ. Τσαπαρόπουλος  ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο που παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις σε πολλά θέματα, όπως τόνισε, τον εμπιστεύθηκε στη θέση του Προέδρου. «Είχαμε μία αρμονική συνεργασία, κάτι που θα είναι απαραίτητος όρος για τη Διοίκηση του Δήμου με τα καινούργια δεδομένα».

Ευχαρίστησε επίσης όλους τους συναδέλφους του που τον τίμησαν με την ψήφο τους και δήλωσε ότι προσπάθησε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του να εκπροσωπήσει ισότιμα όλους τους συναδέλφους του ανεξάρτητα της τοποθέτησής τους.

Κλείνοντας ευχήθηκε από καρδιάς σ’ όλους τους υποψηφίους δημάρχους αλλά και στους παλιούς και νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, καλό και τίμιο αγώνα χωρίς εντάσεις, φανατισμούς, χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση που δεν θα έχουν γυρισμό την επόμενη ημέρα.

«Θα επιθυμούσα, ας μου επιτραπεί η έκφραση, μια μόνο σύγκρουση. Την «σύγκρουση» των προγραμμάτων με στόχο την σύγκλιση δυνάμεων που θα διαχειριστούν την επόμενη ημέρα τις τύχες του Δήμου μας μιας και αυτό απαιτεί ο νέος νόμος για την Αυτοδιοίκηση.

Οφείλουμε να διδάξουμε πολιτικό πολιτισμό και να αποδείξουμε ότι μπορούμε για το καλό της πόλης και των Δημοτών να βρούμε τον κοινό βηματισμό μέσα από τη σύγκλιση των προγραμμάτων», πρόσθεσε, κλείνοντας τη δήλωσή του…

 

Σοφία Γκαγκούση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Σοφία Γκαγκούση - Δημοσιογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Αλεξάνδρειας: Κατ’ οίκον διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε 150 ωφελούμενες οικογένειες -Σε συνεργασία με το “Βοήθεια στο Σπίτι”

Δήμος Αλεξάνδρειας: Κατ’ οίκον διανομή τροφίμων του...

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος...

ΚΚΕ Ημαθίας: «Ο λύκος στην αντάρα χαίρεται»

ΚΚΕ Ημαθίας: «Ο λύκος στην αντάρα χαίρεται»

Από την τοπική Επιτροπή του ΚΚΕ Ημαθίας...

«Μαζί για το Παιδί»  - Καμπάνια στήριξης οικογενειών  με ανήλικα παιδιά

«Μαζί για το Παιδί» - Καμπάνια στήριξης οικογενειών ...

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» δέχεται καθημερινά,...

Μήνυμα του Συλλόγου  Μ.Α.μ.Α για την παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης  και ευαισθητοποίησης  για την αποδοχή του αυτισμού

Μήνυμα του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α για την παγκόσμια ημέρα...

Η  Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης...

Βεροιώτικα και Λαογραφικά - Σήμερα Παρασκευή τιμάται Ο Ακάθιστος Ύμνος Ιστορική προσέγγιση *Του Μάκη Δημητράκη

Βεροιώτικα και Λαογραφικά - Σήμερα Παρασκευή τιμάται Ο...

Βυζάντιο 626 μ.Χ.Ο αυτοκράτορας Ηράκλειος με τον στρατό...

Δήμος Βέροιας: Νέες ρυθμίσεις για την λειτουργία των λαϊκών αγορών λόγω κορωνοϊού covid 19

Δήμος Βέροιας: Νέες ρυθμίσεις για την λειτουργία των...

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βέροιας...

Απόστολος Βεσυρόπουλος στη Βουλή: «Στόχος της κυβέρνησης, να κρατήσει ζωντανή την οικονομία, ανοιχτές τις επιχειρήσεις και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας»

Απόστολος Βεσυρόπουλος στη Βουλή: «Στόχος της...

- Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα...

Voucher επιστημόνων/επαγγελματιών Πρόγραμμα αναβάθμισης ψηφιακών δεξιοτήτων με εκπαιδευτικό επίδομα 600€

Voucher επιστημόνων/επαγγελματιών Πρόγραμμα αναβάθμισης...

 Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα για την αναβάθμιση των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Βυζάντιο 626 μ.Χ.Ο αυτοκράτορας Ηράκλειος με τον στρατό βρίσκεται στα νοτιοανατολικά σύνορα της αυτοκρατορίας και πολεμάει τους Πέρσες που αιφνιδιαστικά επιτέθηκαν, άρπαξαν τον Τίμιο Σταυρό και βεβήλωσαν...

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η γέφυρα Κούσιου και καλώς εχόντων των πραγμάτων το καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρωθεί και πολύ πιθανόν να γίνουν και τα εγκαίνια. Όμως, όπως όλα δείχνουν, ο Δήμος Βέροιας,...

Ηλίας Πλιόγκας: «Με μια φθηνή λύση, σώζουμε ζωές»!Μια φθηνή και σωτήρια λύση,  με ένα απλό πλαστικό «ταυ», μια «διακλάδωση» δηλαδή που μπορεί να  κουμπώνει σε έναν αναπνευστήρα, αλλά να δίνει οξυγόνο σε δύο...

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς έπεσε ο 48χρονος αστυνομικός Λάμπρος Δημητρουλάτος στην Βέροια. Το συμβάν συνέβη στο σπίτι του. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά παρά τις προσπάθειες των διασωστών και δεν κατέστη εφικτό...