Γεωργία Μπατσαρά: Αναδεικνύουμε προβλήματα της καθημερινότητας και δεν μένουμε σε  ...ιδεογραφήματα!!!

Γεωργία Μπατσαρά: Αναδεικνύουμε προβλήματα της καθημερινότητας και δεν μένουμε σε ...ιδεογραφήματα!!!


Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επισκέψεις της Υποψηφίας Δημάρχου Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» Γεωργίας Μπατσαρά, στα χωριά του Δήμου.

Το βράδυ της Τετάρτης η Γεωργία Μπατσαρά συνοδευόμενη από υποψήφιους/ιες Δημοτικούς Συμβούλους, είχε συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων με κατοίκους των χωριών Λαζοχώρι, Ταγαροχώρι, Λυκογιάννη και Ν. Νικομήδεια, όπου την υποδέχθηκαν με θέρμη και επικρότησαν την οικεία συμπεριφορά της και τον άμεσο λόγο της.

Η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας στα πλαίσια της διαμόρφωσης του επιμέρους προγράμματός της για κάθε γειτονιά και κάθε οικισμό, άκουσε και κατέγραψε προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως με τους αγωγούς ύδρευσης που συνεχώς σπάζουν λόγω της μεγάλης πίεσης και έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι καλής ποιότητας το πόσιμο νερό για τα νοικοκυριά του Λαζοχωρίου και του Ταγαροχωρίου. Παράλληλα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα κοπής των επικίνδυνων, πλέον, μεγάλων δένδρων που βρίσκονται στο γήπεδο του Λαζοχωρίου όπου καθημερινά γυμνάζονται δεκάδες μικρά παιδιά, αλλά και ο καθαρισμός των αυλακιών.

Στην συνάντηση που είχε η Γεωργία Μπατσαρά στην Λυκογιάννη, της εκτέθηκαν τα προβλήματα με την έλλειψη κάδων για τα σκουπίδια, η κακή κατάσταση των αγροτικών δρόμων και το μεγαλόπνοο, αλλά επιβεβλημένο έργο της κατασκευής αποχετευτικού δικτύου.

Η περιοδεία του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» ολοκληρώθηκε στη Νέα Νικομήδεια όπου οι κάτοικοι του χωριού απαίτησαν από την Δημοτική Αρχή να προβεί σε ενέργειες έτσι ώστε να αναδειχθεί στο βαθμό που του αναλογεί, ο Προϊστορικός Νεολιθικός Οικισμός, ο οποίος μάλιστα είναι ο παλιότερος γεωργικός, σε ευρωπαϊκό έδαφος. Και στ Νικομήδεια επαναλήφθηκε το αίτημα για κατασκευή αποχετευτικού δικτύου.


Τέλος, πέρα των τοπικών ζητημάτων που τέθηκαν, οι κάτοικοι των τεσσάρων χωριών που επισκέφθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος εξέθεσαν δύο βασικά προβλήματα. Των αδέσποτων ζώων και των κουνουπιών ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Για τις επισκέψεις της σε Λαζοχώρι, Ταγαροχώρι, Λυκογιάννη και Νέα Νικομήδεια, η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι επισκέψεις που κάνουμε στις Τοπικές Κοινότητες και ενίοτε στις γειτονιές, για τον συνδυασμό μας αποτελούν πολιτική νοοτροπία και γι αυτό, όταν οι δημότες μας εμπιστευτούν την Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Θα βρισκόμαστε κοντά στις τοπικές κοινωνίες μας, θα αφουγκραζόμαστε των προβλημάτων και θα μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας και τον ρεαλισμό. Εμείς δεν ερχόμαστε να γκρεμίσουμε και να ξαναχτίσουμε. Θα κρατήσουμε ότι καλό και θα βελτιώσουμε ότι χρήζει βελτίωσης. Θα ξεκινήσουμε από τα λίγα για να φτιάξουμε πολλά. Επαναλαμβάνω πως με εκθέσεις ιδεών και …copy paste ιδεογραφήματα, ο συνδυασμός μας δεν έχει σχέση. Όσα προβλήματα μας τέθηκαν θα τα συμπεριλάβουμε το κάθε ένα ξεχωριστά στο επιμέρους πρόγραμμα που εκπονούμε για τις Δημοτικές Ενότητες και θα γνωστοποιήσουμε στους πολίτες στον επόμενο κύκλο των επισκέψεών μας.


Αναδεικνύουμε μέσα από τις καθημερινές μας συναντήσεις με τους κατοίκους του Δήμου μας τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας και τοποθετούμε στη «πρώτη γραμμή» ζητήματα υποδομών για τον τόπο μας. Δεν είμαστε κλεισμένοι μέσα στα γραφεία μας γράφοντας ανεφάρμοστες ιδέες, που έχουν μοναδικό σκοπό να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη . Γιατί ο Δήμος Βέροιας αξίζει καλύτερα…»    

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ

Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ

Γράφει η  Ευδοξία Δαβόρα  μουσικοπαιδαγωγός-...

Με Σοφία Υφαντίδου κλείνει το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα στην Ημαθία

Με Σοφία Υφαντίδου κλείνει το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα...

 Με  την Σοφία Υφαντίδου, κλειδώνει το ψηφοδέλτιο του...

Παρουσίαστηκε η  τουριστική καμπάνια του Δήμου Νάουσας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Παρουσίαστηκε η τουριστική καμπάνια του Δήμου...

Η Νάουσα ταξιδεύει στον κόσμο κι ας μην έχει...

Π. Παυλίδης:

Π. Παυλίδης:" Εμείς οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ δεν...

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παραβρέθηκαν χθες...

Ορκίστηκε νέος   Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας ο Ηλίας Γραμματικόπουλος

Ορκίστηκε νέος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας ο Ηλίας...

Ορκίστηκε, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019,  από το...

Βιογραφικό   του υποψήφιου   δημοτικού συμβούλου Κυριάκου Θεοδωρίδη

Βιογραφικό του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου...

Γεννήθηκα στις 13 Οκτωβρίου του 1962 στους Γεωργιανούς...

Με απόφαση Τζιτζικώστα - Νέος Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας   και Αλληλεγγύης   ο Γιώργος Τσαλώνης

Με απόφαση Τζιτζικώστα - Νέος Αντιπεριφερειάρχης...

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος...

Κ. Βοργιαζίδης: «Η Βεργίνα κορωνίδα της αναπτυξιακής μας πολιτικής»

Κ. Βοργιαζίδης: «Η Βεργίνα κορωνίδα της αναπτυξιακής...

Περιοδεία του Δημάρχου Βέροιας στην Δ.Ε. Βεργίνας  Οι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Γράφει η  Ευδοξία Δαβόρα  μουσικοπαιδαγωγός- μουσικοθεραπεύτριαwww.sonatal.gr Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον…. Ο θρήνος της Παναγίας. Ο σπαραγμός μιας μητέρας. Ο θρήνος για τον επίγειο θάνατο. Ένα από ...

 Με  την Σοφία Υφαντίδου, κλειδώνει το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία. Να θυμίσουμε οτι είχαν ήδη ανακοινωθεί τα 7 ονόματα και αναμενόταν το όγδοο.Πριν από μία ώρα η βεροιώτισσα...