Νίκη και άνοδος για την Βέροια σήμερα στον Ευόσμο.

Νίκη και άνοδος για την Βέροια σήμερα στον Ευόσμο.

Τους κόπους μίας ολόκληρης περιόδου, παίζει την  Κυριακή στο γήπεδο του Ευόσμου η ΒΕΡΟΙΑ, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος βαθμολογικά είναι αδιάφορος, μιας και έχει προ πολλού εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι Βεροιώτες, αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον δεύτερο όμιλο, βολεύονται ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση.

Οι παίκτες της «Βασίλισσας», που όλη την εβδομάδα προετοιμάζονται για αυτόν τον ΤΕΛΙΚΌ, όπως τον χαρακτήρισε ο προπονητής τους, είναι σίγουρο ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια και θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε στο τέλος, μαζί με τους προπονητές τους, την διοίκηση, που τους προσφέρει επαγγελματικές συνθήκες εργασίας  και τους φίλαθλους τους, που θα είναι στο πλευρό τους σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, να πανηγυρίσουν την απευθείας επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες!

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, θα υπολογίζει για το παιχνίδι του Ευόσμου και τους Μουχάλη, Μυλωνά, οι οποίοι απουσίαζαν από το προηγούμενο με τα Κύμινα, λόγω τιμωρίας.

Η αποστολή των "κυανέρυθρων" αποτελείται από όλους τους  παίκτες, που συμπεριλαμβάνονται στο ρόστερ της, μηδέ εξαιρουμένων και των τραυματιών Λεφίδη, Ιωάννου. Αυτοί είναι οι: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Πάντος, Βεργώνης, Ζούρκος, Μουχάλης, Μυλωνάς, Μαραγκός, Μουρατίδης, Σοφιανίδης, Ταϊρης,  Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Τσιότρας, Μπακάλης, Χαντζάρας, Μεληκιώτης, Λεφίδης, Τρούπκος, Βασίλτσης, από τους οποίους λίγο πριν το παιχνίδι θα ανακοινωθούν οι 18 που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Κάλεσμα στον κόσμο της "Βασίλισσας του βορρά" απευθύνουν οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας, ενόψει του "τελικού" της Κυριακής (14/4) με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο του Ευόσμου, όπου οι "κυανέρυθροι" με νίκη ή ισοπαλία κατακτούν την άνοδο στην Football League.

Αναλυτικά:

"Οι παίκτες, το τεχνικό team και η διοίκηση της Βέροιας καλούν τους φιλάθλους μας να συμπαρασταθούν την "Βασίλισσα" στον τελευταίο και κρίσιμο για την άνοδο στην Football League, εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 14 Απριλίου.



Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...